Oprema za bicikliste koji putuju do posla

Oprema za bicikliste koji putuju do posla

Odgovarajuća biciklistička oprema pomaže vam da sebe i svoje stvari udobno prevezete do posla. Takođe će vam omogućiti veću sigurnost u različitim vremenskim uslovima.

Mnogi biciklisti koji putuju na posao nosiće ranac. Najbolji BICIKLISTIČKI RANČEVI I TORBICE su praktičan način da svoj radni materijal nosite sa sobom, što će vam osloboditi ruke i olakšati putovanje van bicikla.

 

 

 

 

Kada je u pitanju oprema za bezbednost, razumno je koristiti SVETLA NA BICIKLU kako biste povećali svoju vidljivost na putu, čak i tokom dana, a naravno ona su neophodna noću, u sumrak ili zoru. Čak i ako planirate da vozite samo tokom dana, lako je da se zadržite i da završite svoju vožnju kada se smrači.

 

 

 

 

KACIGA je još jedan neophodan komad opreme za bezbednost. Neki od modela imaju integrisane LE diode. 

 

 

Blatobrani će učiniti da vožnja na vlažnom ili mokrom putu bude bez posledica. Mnogi od bicikala dolaze opremljeni blatobranima (i često nosačem za prtljag), ali ako vaš bicikl to nema, imamo nekoliko sugestija.

 

 

 

 

Opremanje kvalitetnom  BICIKLISTIČKOM BRAVOM  će vam pomoći da bicikl ostane tamo gde ste ga ostavili ili da smanji mogućnost krađe.

 

 



Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.