DRUMSKI BICIKLI

Planet Bike drumski bicikli. U ponudi imamo veliki izbor drumskih – trkačkih bicikala. Nudimo bajkove sa karbonskim i aluminijumskim ramom. Imamo muške i ženske drumaše u svim veličinama ramova. Zastupnici smo dva velika svetska brenda: Scott i Look. Look i Scott nude drumaše sa disk kočnicama kao i sa klasičnim kočnicama. U ponudi imamo aero bicikle kao i trkačke bicikle za brdo, i sve to za muškarce i žene. Moguće je kupiti i bicikl za triatlon ili hronometar.
Scott je drumaš dokazan na najvećim svetskim profesionalnim trkama, Look je prvi napravio ram od karbona, praktično nije moguće imati bolje reference.
Modeli Scott bicikala koji su postali ikone su Addict za brda i sve uslove i Foil vrhunska aero mašina. Pomenuti bicikli su karbonci. Poseban segment čine alu bicikli sa karbonskom viljuškom, to je već legendarni Speedster. Look se diči aerodinamičnim modelom jedinstvene lepote i performanski – Look Blade RS disc, po brdima ćete se voziti i trkati sa laganim modelom Look 785 Huez. Kod nas je moguće poručiti ili kupiti ram za drumaša, što vam omogućava da sastavite bicikl po vašoj želji i potrebama.

 

 

Filteri
Cena
brend
  1. Look 3 items
  2. Scott 13 items
Prikaži manje
Broj brzina
  1. 2x7 1 item
  2. 2x8 1 item
  3. 2x9 1 item
  4. 2x10 2 items
  5. 2x11 5 items
  6. 2x12 6 items
Prikaži manje
Pogledaj kao Grid List

16 Rezultata

po strani
Set Ascending Direction
Pogledaj kao Grid List

16 Rezultata

po strani
Set Ascending Direction
Pogledaj kao Grid List

16 Rezultata

po strani
Set Ascending Direction
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.