Dostava i plaćanje

DostavaNakon što izvršite porudžbinu, na navedenu e-mail adresu primićete automatski mail da je porudžbina uspešno izvršena. U slučaju potrebe (nepotpunih podataka, nedovoljne količine, dostupnosti na lageru..) kontaktiraće Vas prodavac radi daljeg dogovora.

Dostava se vrši u saradnji sa kurirskim službama "City Express" i "Bex". Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i utvrdite da ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja preuzmite pošiljku.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u skladu sa poslovnom politikom svoje firme. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Isporuka za porudžbine veće od 5.000,00 din je besplatna. Za sve porudžbine manje od tog iznosa, cena isporuke je 300,00 din. Isporuka će biti uračunata u zbirnu cenu artikla. Obaveštenje o ceni isporuke možete videti pre potvrđivanja porudžbine.

PlaćanjePorudžbinu možete platiti avansno – preko računa (kao fizičko lice ili kao pravno lice) ili pouzećem prilikom preuzimanja robe. Molimo Vas da naznačite željeni način plaćanja prilikom popunjavanja porudžbine.

Plaćanje preko računa
Svoju porudžbinu možete platiti  uplatom na naš račun. Potrebne instrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljene preko e –mail-a, u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem
Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

 

Sva vaša pitanja u vezi procedure kupovine, dostave i plaćanja možete postaviti pozivanjem Planet Bike CALL CENTRA 060-56-000-56 svakog radnog dana od 09h do 17h ili slanjem poruke na email: WEB KUPOVINA

Copyright © 2020 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.