O nama

Planet Bike je osnovan 2000. godine u Beogradu. Bavimo se proizvodnjom i prodajom bicikala, distribucijom raznovrsne sportske opreme i pružanjem specijalizovanih servisnih usluga. Naš osnovni cilj je vrhunski kvalitet ponude i usluga i maksimalno zadovoljstvo korisnika.

Našu ponudu čine sledeće grupe artikala:

  • Bicikli, rezervni delovi i oprema za bicikle
  • Ski oprema, snowboard program, klizaljke, sanke
  • Fitnes sprave i raznovrsni fitnes artikli
  • Roleri, trotineti i skejtbordovi
  • Outdoor artikli - oprema za planinarenje
  • Lifestyle odeća i obuća

U našoj fabrici u Kruševcu, proizvodimo bicikle pod sopstvenim robnim markama Polar i Booster. Takođe, za mnogobrojne partnere u zemlji i inostranstvu proizvodimo bicikle pod drugim robnim markama, na bazi OEM usluge.

Uvoznik smo i distributer poznatih robnih marki: Scott, Continental, Elan, Nordica, Salewa, Dainese, Völkl, Dalbello, Oakley, Look, Syncros, Fizik, Kettler, Elite, Brooks, Body Sculpture, Saris, Selle Royal, Rollerblade, Infini, Swiss Stop, Weldtite, Polisport, Poivre Blanc, Northwave, Uvex, Geosmina, Zefal i drugih.

Naše prodavnice se nalaze u najvećim gradovima Srbije; pet objekata u Beogradu, tri u Novom Sadu, tri na Kopaoniku, a po jedan u Nišu, Čačku, Leskovcu, Novom Pazaru, na Zlatiboru i na Staroj planini.

U sklopu svake prodavnice radi specijalizovan servis za održavanje bicikala, ski opreme i fitnes sprava. Takođe, na skoro svim lokacijama postoji i ski rental, specijalizovana služba za iznajmljivanje ski opreme.

U našoj veleprodajnoj mreži sarađujemo sa više od 200 dilera u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori i mnogim drugim evropskim zemljama.

Vaša pitanja možete poslati na: PLANET BIKE INFO

Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.