Scott Addict eRIDE - vaš diskretni pomoćnik po brdima

Scott Addict eRIDE - vaš diskretni pomoćnik po brdima

Scott Addict eRIDE na akciji! Vaš diskretni pomoćnik po brdima. 

Želite vrhunski trkački (drumski) bicikl, sa kojim ćete bez problema osvojiti visine?

Želite li najbolje performanse i povremenu Ai električnu pomoć kada vam je najpotrebnija?

SCOTT ADDICT eRide 30

SCOTT ADDICT eRide 20

 

Da li je električna asistencija na profesionalnom drumskom biciklu greh?

Kada je kompanija Scott odlučila da napravi električnu verziju Addict-a, cilj nije bio samo olakšati vožnju. Naprotiv, želeli su da "pooštre" stvari - upravo da bi usponi bili viši, duži, strmiji. A sve to da bi vas Addict eRIDE ranije izvukao iz kuće, a kasnije vratio, a to znači više kilometraže u toku dana.

Lagan, efikasan i jednako sposoban kao i njegov klasični pandan svetske turneje, Addict eRIDE je otkriće u svetu biciklizma.

Ovi sofisticirani bicikli poseduju sistem Mahle X20 koji stvara, kroz AI tehnologiju i mašinsko učenje, savršenu vezu između vozača i bicikla, modulišući podršku na osnovu konkretnih potreba i okolnosti vozača i okoline.

 

Zbog čega je konstruisan Addict eRIDE?

- Ljudi koji voze drumske bicikle su specifična vrsta u okviru biciklističke populacije.

Vožnje biciklom su uglavnom kompetitivne, nadmetanje i pobeđivanje je jako važno. Očekivanja od bicikla su da bude lagan, krut i da što više liči na bicikl kojim se trkaju profesionalni sportisti. Ta činjenica otežava posao konstruktorima e-road bicikala. Potencijalni kupci očekuju da e-road bike ni malo ne liči na klasični e-bike. Baterija i motor zato moraju biti sakriveni i integrisani.

- Scott Addict eRIDE električni drumski bicikli su među najlakšim na svetu - Addict eRIDE 20 je težak 11,8 kg, Addict eRIDE 10 11,5 kg, a Addict eRIDE Ultimate Bike svega 10,60 kg!

- Bateriju ne možete videti, integrisana je u donju cev rama. Motor je u zadnjoj glavi, praktično nevidljiv. Samo vrhunski poznavalac može na osnovu izgleda zaključiti da se radi o e-bike-u.

- Ai Sistem Mahle X20 vas razume i uči od vas. Zbog toga odmah reaguje da biste osetili iskustvo bržeg kretanja, penjanja više. Oseća se kao savršena simbioza.

 

 

Addict eRIDE koristi Mahle X20 pogonsku jedinicu, referencu u smislu male težine i integracije. Motor je redizajniran za veću snagu, manji, lakši i sa straight-pull žicama. Smešten u zadnjoj nabli, ima obrtni moment od 55 Nm koji se napaja baterijom od 250 Wh u down tube cevi. Tri pomoćna režima su dostupna kao dodatak novom automatskom režimu. Takođe novo, LED displej sada pokazuje nivo baterije i trenutni režim jednim pogledom. Pratite svoje nastupe i komunicirajte sa vašom vožnjom bicikla nakon vožnje pomoću aplikacije EBIKEMOTION. Pogonska jedinica se takođe može povezati sa bilo kojim Garmin uređajem koji prima ANT+ informacije.

Motor je jako tih, i kada je isključen, zapravo vozite klasičan bicikl. Postoje 3 stepena asistencije i samo jedan mali displej na vrhu donje cevi, koji se vrlo lako može sakriti nalepnicom. Postoji i opcija da se ugase LED lampice na tom displeju, tako da minimalno privlači paznju, a da sistem i dalje asistira.

 

 

-Mahle je nemački proizvođač, vrlo poznat u auto industriji, specijalista za male motore specifične za drumske bicikle. Baterija je 35V-208 Wh sa maksimalnom autonomijom od 70 km. Postoji mogućnost da se na nosač bočice bidona namontira dodatna baterija koja liči na bočicu, sa tim dodatkom bicikl ima autonomiju od 250 km.

 

 

- Maksimalna brzina do koje motor asistira je 25 km/h, u skladu sa Evropskom EPAC normom.

- Geometrija bicikla je vrlo slična geometriji Addicta RC koji je ultimativna trkačka mašina.

 

 

Addict eRIDE deli isti DNK kao Addict RC. Scott je primenio sve najnovije tehnologije. Dokazano na najvišem nivou trka, kombinovana upravljačka linija Syncros Creston iC omogućava potpuno interno usmeravanje kablova za mehaničke ili elektronske kablove i disk kočnice. Svi modeli Addict eRIDE opremljeni su kombinacijom Syncros Creston iC.

 

Addict eRIDE su dostupni u Planet Bike prodavnicama u varijantama:

SCOTT ADDICT eRide 30

SCOTT ADDICT eRide 20

 

 

 

 

 

THE LIGHTEST ELECTRIC ROAD BIKE - New SCOTT Addict eRIDE - Get Hooked



Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.