GEOSMINA BIKEPACKING TORBE

GEOSMINA BIKEPACKING TORBE

GEOSMINA - VIZIJA I MISIJA

Geosmina je stvorena iz ideje i strasti. Osnovana u malom gradu u blizini Madrida, kompanija se specijalizovala za verziju avanturističkog biciklizma na otvorenom: „bikepacking“.

GEOSMINA - ZA AVANTURISTE

Šta je bikepacking?

To je način putovanja biciklom koji omogućava više avanturizma od tradicionalnog - manje tereta i više zabave.

Geosmina ima za cilj da doprinese svetu bikepackinga, ultralake biciklističke alternative, stvaranjem komponenata za bikepacking koje korisnicima omogućavaju brzo, sigurno i stabilno putovanje po zahtevnom terenu i u svim vremenskim uslovima.

GEOSMINA - VIZIJA

VODOOTPORNI MATERIJALI

Geosmina proizvodi za bikepacking izrađeni su od ultralakih materijala koji su izuzetno otporni na abraziju, vodu i ultraljubičaste zrake. Geosmina torbe ne zahtevaju nikakvu dodatnu opremu i kompatibilne su sa gotovo bilo kojim biciklom na tržištu. Ergonomija je savršeno analizirana radi optimizovane raspodele težine, što rezultira idealnim rukovanjem na planinskim stazama i putevima, čak i uz maksimalno opterećenje.

TORBA GEOSMINA NA VOLAN 10 L

Koji su osnovni elementi GEOSMINA bikepacking torbi ?

Oni su pričvršćeni na bicikl pomoću čičaka i kaiša. Nema potrebe za sekundarnim nosačima, poput metalnih. Bicikl služi kao nosač za sve. Ispod sedišta iznad ili ispod cevi. Na upravljaču, pa čak i na viljušci. Jedna od najvećih prednosti  je što nisu potrebni određen tip bicikla i zadnji nosač.

GEOSMINA TORBE NA BICIKLU

 

Dizajn, funkcionalnost i trajnost. Geosmina proizvodi će vam pomoći da uživate u svakoj vožnji, tako da se možete usredsrediti samo na upravljanje i pejzaž, znajući da su vaše stvari bezbedne i savršeno raspoređene po celom biciklu.

TORBA GEOSMINA ISPOD SEDIŠTA 15 L

 

U osnovi, Geosmina će postati vaš najbolji „avanturistički pratilac“.

 

GEOSMINA TORBE VIŠE TIPOVA

GEOSMINA BICIKLISTA  AVANTURISTA

GEOSMINA

GEOSMINA OTPORNOST I ZIMI

Planet Bike je generalni uvoznik i distributer GEOSMINA proizvoda za Srbiju. Posetite naše prodavnice i opremite se.

Pogledajte ponudu: GEOSMINACopyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.