Šifra proizvoda: ski_abfhbv21_c

SKIJE ELAN WINGMAN 82 TI PS ELX11 (DB3832)

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN WINGMAN 82 TI PS ELX11 (DB3832)
57.990 RSD Special Price 49.300 RSD Ušteda - 8.690 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-15%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE ELAN WINGMAN 82 TI PS ELX11

( SKI-ABFHBV21 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

ALL MOUNTAIN WINGMAN

Osetite slobodu otvorenog terena i pripremite se za istraživanje, Wingman ti čuva leđa. Ne radi se samo o pronalaženju idealne situacije, već o pronalaženju zadovoljstva.

Don't fear to explore. Wingman takes care of you.

Wingman serija spaja Elanove nagrađivane tehnologije sa all-mountain skijanjem. Napravljen da poboljša energiju skijaša u svim uslovima i terenima, Wingman ti uvek čuva leđa. Kao najbliži most Ripstick kolekciji, Wingman je izgrađen sa sledećom evolucijom Elanovog modernog asimetričnog ski dizajna, Amphibio sa Truline tehnologijom utiče na profil i konstrukciju desnih i levih skija kako bi napravili savršen zaokret.

Elan Wingman 82 Ti

Cruise Control
Ako volite da krstarite po ceo dan, onda ne tražite dalje, Wingman 82 Ti - zagarantovano je da će biti vaš najbolji prijatelj na planini.

Savršen pratilac bilo gde na planini, Wingman 82 Ti su dinamične skije koje odišu ličnošću i energijom.

 

Target User

SKI LEVEL

Intermediate - Advanced - Expert

○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○

TERRAIN

Groomed   -   Variable  -   Powder

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow      -      Medium      -      Fast

○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○

 

Specifikacija & Tehnologije

 

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TruLine Technology, SST Sidewall, Laminated Woodcore, MonoTi
  • Geometrija: 129/82/112
  • Dužina / Radius: 160(12.0), 166(13.1), 172(14.3), 178(15.5), 184(16.7)
  • Sistem / Plate: Power Shift
  • Vez: ELX 11.0 GW SHIFT BLK/ORG

 

● Amphibio koncept

Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

 

● Amphibio Truline Technology

Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja celom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

 

● SST Sidewall

Sidewall Construction - vertikalno položen ABS materijal iznad rubnika, "odrezan" pod uglom, od vrha do repa skije, omogućava direktan prenos snage od noge skijaša do rubnika, obezbeđuje kontrolu i stabilnost u brzini, i ubrzanje u zaokretima.

 

 

● Laminated Woodcore

Laminirano drveno jezgro, specijalno oblikovano za svaki model i veličinu. Koristeći različite vrste drveta u raznim kombinacijama, omogućava prilagođavanje flex obrazca za različite namene. Ovo veoma izdržljivo i izuzetno brzo drveno jezgro, prenosi snagu direktno na rubnike i omogućava okretnost na različitim strminama.

 

● Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

 

● PowerShift system - potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbeđuju direktan prenos snage sa veza do ruba, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

 

 

Više o proizvodu:ELAN

Dužina skija 162 - 170 cm, > 170 cm
Širina struka > 88 mm
Pol Za muškarce
Tip Za mešoviti teren
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Sistem Sa vezom
Pogledajte i ove proizvode
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.