Šifra proizvoda: ski500237252_c

AKTIVNI VEŠ VIKING ŽENSKI HERA

Home Ski odeća Aktivni veš AKTIVNI VEŠ VIKING ŽENSKI HERA
6.990 RSD Special Price 5.590 RSD Ušteda - 1.400 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-20%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaBASE LAYER VIKING HERA

( SKI500237252 )

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

Viking Hera Set... Lady line...

Viking Base Layer Level 2, nosi se kao osnovni sloj ispod redovne ( sportske ) odeće.

Viking Hera je komplet ženskog termoaktivnog osnovnog sloja od izuzetno fleksibilnog materijala koji pruža punu slobodu kretanja tokom obavljanja aktivnosti. Pored toga, upotreba bešavne tehnologije ne izaziva pritisak ili ogrebotine u osetljivim oblastima. Osnovni sloj održava veoma dobru prozračnost i omogućava vam da održite odgovarajuću telesnu temperaturu, zahvaljujući svojim posebnim termoregulacionim svojstvima. Osim toga, materijal od kojeg je osnovni sloj napravljen savršeno upija vodu i izuzetno se brzo suši.

 

Specifikacija & Tehnologije

 • Materijal: 62% Polyester / 30% Polyamide / 8% Elastane
 • Dries Quickly / Quick Dry Fabric - ova tkanina koristi vlakna jedinstvenog oblika, znoj i vlaga će se povući sa kože i vrlo brzo će se osušiti čineći tkaninu spremnom za upotrebu nakon kratkog vremena.
 • Seamless - proizvod napravljen u bešavnoj tehnologiji, koja garantuje udobnost tokom upotrebe, slobodu kretanja i nema rizika od ogrebotina i pritiska na najosetljivijim mestima.
 • Elastic Fabric / Stretch Fabric - proizvod od elastične četvorosmerne rastezljive tkanine. Garantuje osećaj slobode tokom kretanja i idealno se prilagođava telu.
 • Thermoregulation / Termoregulacija - proizvod održava odgovarajuću telesnu temperaturu bez ometanja razmene toplote između ljudskog tela i okoline.
 • Perfect Fitting - proizvod napravljen da garantuje dobro prijanjanje uz telo tokom aktivnosti obezbeđujući slobodu i udobnost kretanja.
 • Druga koža
 • Visok pojas

 

● Tokom visokih energetskih aktivnosti, telo naporno radi da reguliše temperaturu. Base Layer je dizajniran da smanjili to opterećenje, projektovan da telo drži hladnim kada se znojite i toplim kada Vam je hladno.
Proizveden bez šavova kako bi se osigurala dodatna udobnost.
Tkanina nudi odlične paropropusne osobine, elastin omogućava veliki raspon pokreta.
Specifičan dizajn omogućava vrhunsko prijanjanje i prilagodljivost telu, pruža savršenu podršku, prati svaki pokret savršeno, obezbeđuje lake pokrete, udobnost i kompatibilnost sa spoljnim slojem odeće.

 

● Base Layer Level 2
Linija bešavnih proizvoda. Veoma elastičan, savršeno se uklapa u oblik tela. Upotreba mrežaste strukture, u zonama prekomernog znojenja, povećava apsorpciju vlage. Dodatna tkanina na laktovima i kolenima štiti od udara i pruža dodatnu izolaciju. Base Layer ima antistatične i anti-alergijske osobine sprečava alergije i iritaciju.
Posebno se preporučuje za aktivnosti kao što su skijanje, snowboarding, hiking, rekreacija na otvorenom, planinarenje, zimski izleti.

 

 

Više o proizvodu:Viking

Veličina S, M, L
Pol Za žene
Tip Set
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Kina
Proizvođač LARIX JANUSZ PIELA
Predlažemo da pogledate i ove artikle
Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.