Šifra proizvoda: ski50022302119_c

AKTIVNI VEŠ VIKING TIMO navy blue

Home Ski odeća Aktivni veš AKTIVNI VEŠ VIKING TIMO navy blue
6.990 RSD Special Price 5.590 RSD Ušteda - 1.400 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-20%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaBASE LAYER VIKING TIMO MASK SET

( SKI500223021 )

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

 

Viking Timo Set

Viking Base Layer, Thermal Levels: Warm+, nosi se kao osnovni sloj ispod redovne ( sportske ) odeće.

Muški donji veš Viking Timo je set muškog donjeg veša koji dobro pristaje, napravljen od visokokvalitetnog materijala, koji zahvaljujući svojim tehničkim svojstvima obezbeđuje visok komfor korišćenja tokom sportskih aktivnosti. Vlakna sa higroskopnim i termoaktivnim svojstvima brzo upijaju vlagu, ostavljajući kožu suvom i održavajući odgovarajuću telesnu temperaturu. Visoka elastičnost materijala obezbeđuje savršeno prijanjanje uz telo, a bešavna konstrukcija garantuje slobodu kretanja i nema rizika od trljanja osetljivih delova tela. Važan element modela je integrisana maska koja štiti vrat i bradu od hladnoće i vetra. Maska je sa unutrašnje strane završena silikonom obloženom trakom, kako ne bi skliznula sa lica tokom kretanja. Sistem ventilacije u obliku mrežice će obezbediti lako disanje nakon stavljanja maske.

 

Specifikacija & Tehnologije

 • Materijal: 53% Polyamide / 40% Polyester / 7% Elastane
 • Integrisana maska koja štiti vrat i bradu od promenljivih vremenskih uslova
 • Dries Quickly / Quick Dry Fabric - ova tkanina koristi vlakna jedinstvenog oblika, znoj i vlaga će se povući sa kože i vrlo brzo će se osušiti čineći tkaninu spremnom za upotrebu nakon kratkog vremena.
 • Seamless - proizvod napravljen u bešavnoj tehnologiji, koja garantuje udobnost tokom upotrebe, slobodu kretanja i nema rizika od ogrebotina i pritiska na najosetljivijim mestima.
 • Elastic Fabric / Stretch Fabric - proizvod od elastične četvorosmerne rastezljive tkanine. Garantuje osećaj slobode tokom kretanja i idealno se prilagođava telu.
 • Breathable - proizvod karakteriše visoka prozračnost, zahvaljujući upotrebi materijala koji privlače molekule vodene pare na spoljašnju površinu odeće.
 • Thermoregulation / termoregulacija - proizvod održava odgovarajuću telesnu temperaturu bez ometanja razmene toplote između ljudskog tela i okoline.
 • Perfect Fitting - proizvod napravljen da garantuje dobro prijanjanje uz telo tokom aktivnosti obezbeđujući slobodu i udobnost kretanja.

 

● Tokom visokih energetskih aktivnosti, telo naporno radi da reguliše temperaturu. Base Layer je dizajniran da smanjili to opterećenje, projektovan da telo drži hladnim kada se znojite i toplim kada Vam je hladno.

Proizveden bez šavova kako bi se osigurala dodatna udobnost.

Tkanina nudi odlične paropropusne osobine, Spandex - elastin omogućava veliki raspon pokreta.

Specifičan dizajn omogućava vrhunsko prijanjanje i prilagodljivost telu, pruža savršenu podršku, prati svaki pokret savršeno, obezbeđuje lake pokrete, udobnost i kompatibilnost sa spoljnim slojem odeće.

 

● Thermal Levels: Warm+

Sportsko donje rublje koje koristi različite zone termoregulacije, što omogućava odličnu udobnost upotrebe i održavanje optimalne mikroklime. Nezamenjiv za zimske aktivnosti visokog intenziteta zbog izuzetno kratkog vremena sušenja i ergonomskog kroja.

Thermal Levels: Warm+ / Low Activity -13°C > -4°C | High Activity -20°C > -13°C

 

 

Više o proizvodu:Viking

Veličina XL, XXL
Pol Za muškarce
Tip Set
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Kina
Proizvođač LARIX JANUSZ PIELA
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.