Šifra proizvoda: ski50015171715_c

AKTIVNI VEŠ VIKING DANTE black-blue

Home Ski odeća Aktivni veš AKTIVNI VEŠ VIKING DANTE black-blue
5.400 RSD Special Price 4.590 RSD Ušteda - 810 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-15%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaBASE LAYER VIKING DANTE

( SKI50015171715 )

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

Viking Dante Set...

Viking Base Layer Level 2, nosi se kao osnovni sloj ispod redovne ( sportske ) odeće.

Viking Dante osnovni sloj je termoaktivni muški komplet koji će dobro funkcionisati na putovanjima i sportovima na otvorenom. Tehnički materijal je veoma rastezljiv i pruža toplotnu udobnost uz odličnu prozračnost. Viking Dante može se koristiti kao osnovni sloj ili kao samostalna sportska odeća. Zahvaljujući bešavnoj konstrukciji, komplet se prilagođava obliku tela i ne gužva se. Osnovni sloj je opremljen ojačanjima u predelu kolena i laktova.

 

Specifikacija & Tehnologije

  • Materijal: 59% Polyamide/ 32% Polyester/ 9% Elastane
  • Dries Quickly / Quick Dry Fabric - ova tkanina koristi vlakna jedinstvenog oblika, znoj i vlaga će se povući sa kože i vrlo brzo će se osušiti čineći tkaninu spremnom za upotrebu nakon kratkog vremena.
  • Seamless - proizvod napravljen u bešavnoj tehnologiji, koja garantuje udobnost tokom upotrebe, slobodu kretanja i nema rizika od ogrebotina i pritiska na najosetljivijim mestima.
  • Elastic Fabric / Stretch Fabric - proizvod od elastične četvorosmerne rastezljive tkanine. Garantuje osećaj slobode tokom kretanja i idealno se prilagođava telu.
  • Breathable - proizvod karakteriše visoka prozračnost, zahvaljujući upotrebi materijala koji privlače molekule vodene pare na spoljašnju površinu odeće.
  • Thermoregulation / termoregulacija - proizvod održava odgovarajuću telesnu temperaturu bez ometanja razmene toplote između ljudskog tela i okoline.
  • Perfect Fitting - proizvod napravljen da garantuje dobro prijanjanje uz telo tokom aktivnosti obezbeđujući slobodu i udobnost kretanja.

 

● Tokom visokih energetskih aktivnosti, telo naporno radi da reguliše temperaturu. Base Layer je dizajniran da smanjili to opterećenje, projektovan da telo drži hladnim kada se znojite i toplim kada Vam je hladno.
Proizveden bez šavova kako bi se osigurala dodatna udobnost.
Tkanina nudi odlične paropropusne osobine, elastin omogućava veliki raspon pokreta.
Specifičan dizajn omogućava vrhunsko prijanjanje i prilagodljivost telu, pruža savršenu podršku, prati svaki pokret savršeno, obezbeđuje lake pokrete, udobnost i kompatibilnost sa spoljnim slojem odeće.

 

● Base Layer Level 2
Linija bešavnih proizvoda. Veoma elastičan, savršeno se uklapa u oblik tela. Upotreba mrežaste strukture, u zonama prekomernog znojenja, povećava apsorpciju vlage. Dodatna tkanina na laktovima i kolenima štiti od udara i pruža dodatnu izolaciju. Base Layer ima antistatične i anti-alergijske osobine sprečava alergije i iritaciju.
Posebno se preporučuje za aktivnosti kao što su skijanje, snowboarding, hiking, rekreacija na otvorenom, planinarenje, zimski izleti.

 

 

Više o proizvodu:Viking

Veličina S, M, L
Pol Za muškarce
Tip Set
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.