Šifra proizvoda: ski50015171715_c

AKTIVNI VEŠ VIKING DANTE black-blue

Home Ski odeća Aktivni veš AKTIVNI VEŠ VIKING DANTE black-blue
5.780 RSD Special Price 4.900 RSD Ušteda - 880 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-15%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaBASE LAYER VIKING DANTE

( SKI50015171715 )

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

 

Viking Dante Set...

Viking Base Layer, Thermal Levels: Warm, nosi se kao osnovni sloj ispod redovne ( sportske ) odeće.

Viking Dante je model donjeg veša prilagođen muškarcima koji vole da aktivno provode vreme na stazama. Donji veš ima trake za znoj i ojačanja na kolenima i laktovima koja štite od udaraca. Tehničko i rastezljivo termoaktivno donje rublje garantuje dobro upravljanje vlagom i pravilno održavanje toplote u hladnim i mraznim danima. Može se koristiti kao dodatni sloj ili kao samostalna odeća za razne aktivnosti. Bešavna struktura čini donji veš savršeno prijanjajući uz telo i ne gnječi se.

 

Specifikacija & Tehnologije

 • Materijal: 59% Polyamide/ 32% Polyester/ 9% Elastane
 • Težina: 225 gsm
 • Dries Quickly / Quick Dry Fabric - ova tkanina koristi vlakna jedinstvenog oblika, znoj i vlaga će se povući sa kože i vrlo brzo će se osušiti čineći tkaninu spremnom za upotrebu nakon kratkog vremena.
 • Seamless - proizvod napravljen u bešavnoj tehnologiji, koja garantuje udobnost tokom upotrebe, slobodu kretanja i nema rizika od ogrebotina i pritiska na najosetljivijim mestima.
 • Elastic Fabric / Stretch Fabric - proizvod od elastične četvorosmerne rastezljive tkanine. Garantuje osećaj slobode tokom kretanja i idealno se prilagođava telu.
 • Breathable - proizvod karakteriše visoka prozračnost, zahvaljujući upotrebi materijala koji privlače molekule vodene pare na spoljašnju površinu odeće.
 • Thermoregulation / termoregulacija - proizvod održava odgovarajuću telesnu temperaturu bez ometanja razmene toplote između ljudskog tela i okoline.
 • Perfect Fitting - proizvod napravljen da garantuje dobro prijanjanje uz telo tokom aktivnosti obezbeđujući slobodu i udobnost kretanja.

 

● Tokom visokih energetskih aktivnosti, telo naporno radi da reguliše temperaturu. Base Layer je dizajniran da smanjili to opterećenje, projektovan da telo drži hladnim kada se znojite i toplim kada Vam je hladno.

Proizveden bez šavova kako bi se osigurala dodatna udobnost.

Tkanina nudi odlične paropropusne osobine, elastin omogućava veliki raspon pokreta.

Specifičan dizajn omogućava vrhunsko prijanjanje i prilagodljivost telu, pruža savršenu podršku, prati svaki pokret savršeno, obezbeđuje lake pokrete, udobnost i kompatibilnost sa spoljnim slojem odeće.

 

● Thermal Levels: Warm

Veoma fleksibilno termoaktivno donje rublje, koje savršeno odgovara obliku tela, pružajući osnovni termički pokrivač za telo tokom aktivnosti na otvorenom. Odlikuje se visokom prozračnošću i izdržljivošću.

Thermal Levels: Warm / Low Activity -4°C > +13°C | High Activity -13°C > +2°C

 

 

Više o proizvodu:Viking

Veličina S, M, L, XL, XXL
Pol Za muškarce
Tip Set
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Kina
Proizvođač LARIX JANUSZ PIELA
Predlažemo da pogledate i ove artikle
Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.