Šifra proizvoda: ski_agcfnu19_c

SKIJE ELAN ELEMENT 76 RS LS EL10 GW (DB5850)

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN ELEMENT 76 RS LS EL10 GW (DB5850)
  35.370 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE ELAN ELEMENT 76 RS LS

( SKI-AGCFNU19 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

ALL MOUNTAIN ELEMENT

Always in balance,always in control.

Po Elanu, skijanje je način života. Bez obzira da li idete samo jednom godišnje ili težite najvišim vrhovima, radi se o doživljavanju dobrih vremena sa prijateljima i porodicom. Duh Elana inspiriran je najčistijim oblikom zimske radosti od dana mekanog snega do savršenog carving-a, da se nasmejemo na suncu, na liftu sa prijateljima, da nazdravimo danu zajedno provedenim na padinama na apre ski party-ima. Skijanje se sastoji od bezbroj neprocenjivih trenutaka. U nastojanju da ove trenutke uskladi sa osećanjima i skijanjem, Elan je razvio novu kategoriju osmišljenu da napravi dobre skijaše i dobra vremena, još boljim. Elan Element skije pojednostavljuju svaki zaokret sa ravnotežom i kontrolom. Kada brzina i veština napreduju, Groove Tech, Parabolic Rocker i Power Shell tehnologije su savršena mešavina kako bi povečali vaše samopouzdanje, a istovremeno obezbedili ravnotežu, kontrolu i jednostavnost skijanja.

Elan Element 76, skije namenjene rekreativcima-početnicima, skijanju na uređenim stazama.

  • Profil: Parabolic Rocker
  • Tehnologija: Groove Technology, HD Power Shell, Dual Woodcore, Fiberglass
  • Geometrija: 127/76/102
  • Dužina / Radius: 120(7.4), 130(8.9), 140(10.6), 150(12.0), 160(13.5), 168(15.2), 170(15.2), 175(16.9),
  • Sistem / Plate: LightShift System
  • Vez: EL 10.0 GW SHIFT BLK/BLK

Parabolic Rocker - savršeni All-mountain proizvod, koji poboljšava učenje i napredovanje u skijanju. Pomaže u sticanju poverenja, brzog učenja i daje neverovatnu kontrolu prilikom zaokreta zbog Parabolic Rocker tehnologije koja kombinuje Early Rise profil, Parabolic Sidecut i Frontside Stabilizer.

Power Shell - Od rubnika do rubnika ojačana cap konstrukcija, raspodela sile i stabilnost na svakom centimetru skije bez dodavanja dodatne težine skijama.

Dual Woodcore - dve simetrično uzdužno postavljena drvene letvice na spoljnim ivicama ski jezgra. Ovakva konstrukcija omogućava poboljšan prenos snage uz jednostavno rukovanje u različitim uslovima.

Fiberglass - pozicioniran iznad ili ispod ski jezgra, Fiberglass ojačanje optimizuje flex obrazac i povećava otpornost na uvijanje.

LightShift System - potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Napravljen od lakih materijala i tankih profila, LightShift sistem nudi neverovatno smanjenje težine koje omogućava skijašima uštedu energije. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Više o proizvodu:ELAN

Sistem Sa vezom
Širina struka 73 - 88 mm
Nivo znanja Početno- Srednji
Dužina skija 140 - 149 cm
Pol Za muškarce
Tip Rental
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.