Šifra proizvoda: ski50k12003f1_c

CIPELE NORDICA HF 110 (GripWalk) black-red-anthracite

Home Ski oprema Ski cipele CIPELE NORDICA HF 110 (GripWalk) black-red-anthracite
58.570 RSD Special Price 49.790 RSD Ušteda - 8.780 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-15%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaCIPELE NORDICA HF 110 GW

( SKI50K12003F1 )

HF
Keep Skiing
Performance You Demand. Comfort You Desire.

Nadovezujući se na 80 godina inovacija, redefinisali smo koncept modernih skijaških cipela kako bismo zadovoljili one koji samo žele da nastave da skijaju. Izuzetno intuitivno, obuvanje i izuvanje iz nove HF cipele je lako kao obuvanje i izuvanje vaših omiljenih papuča. Nikada pre performanse nisu donele toliku udobnost.

BLAŽENA UDOBNOST, EPSKE PERFORMANSE!

SISTEM ZATVARANJA BEZ RUKU

Pojednostavite svoje iskustvo skijanja uz monolock kopču. Potrebno je samo da je gurnete nogom ili štapom i spremni ste da idete.

Lagan, dobrog izgleda, ali posebno elegantan i dobro dizajniran. Monolock kopča nikada nije bila tako intuitivna: potrebno je samo da je pritisnete nogom i gotovo. Na kraju vašeg dana, možete koristiti svoj štap ili će vam specijalni štapovi koje smo dizajnirali da savršeno odgovaraju HF kopči pomoći da otvorite zadnju kopču dok stojite. HEJ GLEDAJ, BEZ RUKU!

HF 110

Performance made easy. Vođen ovom mantrom, HF 110 služi svim skijašima koji samo žele da nastave da skijaju. Opremljena našom voljenim 3D uloškom od plute, i uložak i školjka mogu se lako prilagoditi za personalizovanije pristajanje. Koliko god udobne toliko i odzivne, ona je rekreativna cipela orijentisana na performanse. Uživajte u danu, ceo dan od prvog do poslednjeg skijanja.

 

Target User

Level

○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Width

○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○

Flex

○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

 

Specifikacija & Tehnologije

 

 • Soles: Gripwalk Extra-Grip
 • Last (mm): 102
 • Flex: 110
 • Volume: Medium
 • Size range: 24,0-31,0
 • Weight / MP 26,5: 1760g
 • Shell: Infrared PU
 • Cuff: Infrared Bimat PU
 • Liner: HF 3D Cork Fit Primaloft
 • Buckles: Multifunction System;1 ALU
 • Instep Volume Control (IVC)
 • Double Axis Pivot
 • Hands Free Step In & Out
 • Monolock Buckle

 

● HF BACK BUCKLE CLOSURE SYSTEM

Lagan, dobrog izgleda, ali posebno elegantan i dobro dizajniran. Monolock kopča nikada nije bila tako intuitivna: potrebno je samo da je pritisnete nogom i spremni ste za skijanje. Na kraju svog dana, možete koristiti svoj štap ili specijalne štapove koje smo dizajnirali savršeno u skladu sa HF kopčom da otvorite zadnju kopču dok stojite, a da ne morate da se saginjete.

- Bez ruku
- Manje umora

 

● HF EASY ENTRY SHELL

HF linija predstavlja Easy Entry Shell, sistem koji omogućava da se cipele otvore za 40 stepeni, tako da vaše stopalo klizi pravo unutra.

- Lakše je zakoračiti
- lako izaći
- Udobnost

 

● DOUBLE AXIS PIVOT

Manžetna i školjka novog HF-a su jedinstveno dizajnirani da obezbede savršeno zatvaranje između delova manžetne i školjke. Poravnanje između ova dva pruža neuporedivu bočnu podršku za trenutnu reakciju skijanja. To znači lakše skretanje, veću stabilnost, savršenu kontrolu i više zabave.

 

● I.V.C. INSTEP VOLUME CONTROL

Omogućava brzo i lako podešavanje, smanjenjem ili povećanjem visine, uloška za +/- 4mm.

 

● 3D Cork Fit - Primaloft

Oslanjajući se na dokazane prirodne karakteristike plute, Nordica je uvela Custom Cork Liner u svoju nagrađivanu kolekciju uložaka.

- Vrhunske Performanse - Posebno projektovana pluta i jedinjenja smole integrisana u uložak, obavija stopalo i osigurava udobnost i optimalne performanse.

Pored toga što je odličan prirodni izolator zbog svoje superiorne gustine, pluta obezbeđuje najveći prenos snage od cipele do skije. Za razliku od pene i drugih materijala od kojih su ulošci napravljeni, pluta se ne kompresuje kada se skijate na kantnama - čineći cipele izuzetno preciznim i odzivnim.

- Moldable - Tokom vremena, preko telesne toplote, pluta poprima konture vaših nogu, što čini uložak neverovatno udobnim i potpuno integrisanim sa donjim delom cipele, do neviđenog nivoa performansi.
- Fastest Custom Fit On The Market - Ako je potrebno, Nordica Custom Cork Liner, po potrebi, može biti u roku od 15 minuta prilagođen, neverovatno jednostavnim procesom u tri koraka koji je beskrajno ponovljiv.

ISOTHERM

Izoterm je jedan od mnogih materijala koje smo koristili za izradu uloška, poznat po tome da čuva toplinu i odvodi vlagu.

Prednosti

 • Stopala ostaju topla
 • Noge ostaju suve

PRIMALOFT®
Prvobitno dizajnirana za američku vojsku, PrimaLoft® izolacija je trajno vodootporna. Zadržava svoja izolaciona i lagana svojstva za toplinu i udobnost, čak i kada je mokra. Ovo je najbolja dostupna sintetička izolacija.

 

● Infrared Implementation

Pravi ključ u kreiranju prilagođenog dizajna ski cipele nije da li možete da manipulišete prirodnim oblikom spoljnjeg dela ski cipele, već da kreirate dizajn ski cipele koji može lako i efikasno da pruži odgovarajući nivo modifikacija, u kritičnim oblastima, koje neće imati koristi samo u prijanjanju, nego će takođe poboljšati njegove performanse na snegu i osećaj. Iz tog razloga Nordica je razvila Infrared Heating Element i Tri-Force shell.
Nordica je videla potrebu da kreira dizajn ski cipele i tehnologiju prilagođavanja koji će raditi zajedno kako bi isporučili savršenu količinu prilagođavanja, samo u delovima spoljnjeg dela ski cipele gde je to potrebno. Takođe je uvidela potrebu za kreiranjem sistema koji je tačan i jednostavan za korišćenje, štedi vreme i eliminiše greške. Ključna komponenta u postizanju ovog cilja je Infrared Heating lamp, koja brzo, iznutra prema spolja, zagreva plastiku spoljnjeg dela ski cipele, na odgovarajućoj temperaturi. To omogućava da ski cipela ostane neoštećena od grejnog elementa i da prilagođavanje ima trajno definisan oblik.

 

● GRIP WALK SOLES

Današnji skijaš zahteva ski cipele koje su sve udobnije i koje nude tehnologije koje olakšavaju hodanje u njihovim cipelama nego ikada ranije. Nordica Gripwalk® je interfejs za lagano hodanje koji je spreman da se uklopi u Marker Gripwalk® vezove i druge slične sisteme dostupne na tržištu. Nordica Gripwalk® đonovi su geometrije 9523 i ne bi trebalo da se koriste sa tradicionalnim alpskim vezovima.

- Odlično prianjanje na različitim terenima
- Lagana šetnja

 

 

Više o proizvodu: Nordica

Flex 110 - 120
Širina stopala Srednja ( 101-102mm)
Pol Za muškarce
Tip Za uređenu stazu
Nivo znanja Početno- Srednji
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Mađarska
Proizvođač TECNICA GROUP SPA
Pogledajte i ove proizvode
Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.