Šifra proizvoda: ski112161285_c

RUKAVICE VIKING KURUK

Home Ski odeća Ski rukavice RUKAVICE VIKING KURUK
6.490 RSD Special Price 5.200 RSD Ušteda - 1.290 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-20%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaRUKAVICE VIKING KURUK

( SKI112161285 )

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

Viking Kuruk rukavice su izuzetno tople, najprodavaniji model sa džepom za ski pass i vodootpornim rajsferšlusom. Viking Aqua Thermo Tex membrana pomoći će vam tokom dugog boravka na padini, a efikasno uklanjanje vodene pare napolje će vaše ruke održati suvim mnogo duže. Primaloft izolacija, zahvaljujući svojim jedinstvenim svojstvima, obezbediće toplotni komfor tokom cele aktivnosti.

 

Specifikacija & Tehnologije

  • Aqua Thermo Tex membrana koja štiti od vremenskih uslova i uklanja vlagu
  • Primaloft izolacija, koja izoluje od hladnoće i vetra dok održava cirkulaciju vazduha i suši se brže nego perje
  • Cuff puller
  • Materijal otporan na habanje
  • Džep za ski pass
  • Vodootpornim rajsferšlus

 

● Aqua Thermo Tex - ATT savremena membrana štiti od spoljnih atmosferskih uslova, omogućavajući istovremeno slobodan protok vodene pare. Fleksibilna, mehanički otporna, zadržava parametre visokih performansi. Mikroskopske rupe, ravnomerno raspoređene celom površinom, garantuju visoku paropropusnost.

 

● PrimaLoft - vrlo mekan, lagan i elastičan sloj izolacije. PrimaLoft štiti od hladnog vazduha, vetra i prodora vode u unutrašnjost rukavice. U isto vreme omogućava koži da slobodno diše. PrimaLoft je mekn, topao i suši se brže nego paperje.

 

 

Više o proizvodu:Viking

Model Sa prstima
Veličina M, L, XL
Karakteristike PrimaLoft
Pol Za muškarce
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.