Šifra proizvoda: ski50g14007t1_c

CIPELE NORDICA SPEEDMACHINE 3 130 (GripWalk) black-anthracite-red

Home Ski oprema Ski cipele CIPELE NORDICA SPEEDMACHINE 3 130 (GripWalk) black-anthracite-red
59.490 RSD Special Price 47.590 RSD Ušteda - 11.900 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-20%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaCIPELE NORDICA SPEEDMACHINE 3 130 GW

( SKI50G14007T1 )

All Mountain / High Performance
Speedmachine
All Terrain. All Conditions. All Day.

Nordica Speedmachine kolekcija je namenjena skijašima čija strast ne poznaje granice. Sa velikim brojem osvojenih nagrada, ove ski cipele su izgradile reputaciju da obezbeđuju izuzetnu snagu i preciznosti na svim terenima i uslovima. Gornji i donji deo cipele i uložak se mogu lako prilagoditi potrebama koje su stvarno lične i pružaju maksimalnu kontrolu i performanse. A za dodatnu toplinu tu je uložak sa Primaloft izolacijom.
Zagrlite celu planinu Nordica Speedmachine ski cipelama.

The Most Performing SpeedMachine Ever

SPEEDMACHINE 3

The Perfect Integration Lower Leg, Liner, Shell

3 je mistični broj na kojem se zasniva čitav projekat novog SpeedMachine 3. Prvo smo započeli svoj rad proučavajući anatomsku konformaciju noge i stopala, da bismo detaljno identifikovali kako se generišu i prenose impulsi koje telo daje cipeli. Oko stopala smo tada izgradili revolucionarni uložak, opremljen 3FORCE TEHNOLOGIJOM, kapom koja kombinuje različite elemente kako bi osigurala najbolji mogući prenos ovih impulsa. Konačno, gornji i doljnji spoljni deo cipele napravljeni su od nove plastične smese koja je usavršila 3FORCE TEHNOLOGIJU sa trostrukim ubrizgavanjem, kako bi ova ikonska cipela bila još efikasnija.

Savršena integracija između donjeg dela noge, uloška i spoljnjeg dela cipele za najbolje iskustvo u vožnji skijama.

Force Liner
Hidden Power Where Magic Happens Fit The Magic

Ako je za spoljni deo cipele cilj bio poboljšati već postojeću tehnologiju, za unutrašnju oblogu izazov je bio revolucija. Cilj, koji je uvek tražio veće performanse cipele, bio je integrisati 3FORCE TEHNOLOGIJU takođe u ovaj ključni deo našeg proizvoda.
Odlučili smo da je obogatimo sa više materijala u svojoj konstrukciji, a pored Corka, našeg zaštitnog znaka, koji za tu priliku postaje crn da izgleda još agresivniji i inovativniji, pojavljuju se dva EVA umetka koji daju čvrstinu i strukturu prtljažniku.
Asimetričnim dizajnom, zasnovan na različitim potrebama između unutrašnjeg i spoljašnjeg dela skočnog zgloba, ovi elementi pomažu u poboljšanju prenosa impulsa koje noge i stopala šalju u cipeli, omogućavajući uvek precizno i zabavno skijanje. Da ne bismo propustili udobno i savršeno prianjanje, na SpeedMachine 3 smo uveli i podesivi jezičak koji se može podesiti prema potrebama skijaša sa jednostavnom i udobnom čičak trakom. Povrh svega, toplinu i savršenu izolaciju osiguravaju Isotherm i Primaloft tkanina.

Tri Force Eva Reinforcement
- Poboljšava bočni prenos i podršku
- Asimetrični dizajn za najefikasniji prenos snage

3D Construction With Tri Force
- EVA ojačanje poboljšava anatomski oblik i prilagođavanje

Black Cork
- Nadograđen termoformibilni
- Infrared
- Ažuriran izgled

Adjustable Tongue
- Čičak traka omogućava savršeno podudaranje između potkolenice i jezika

Nordica Speedmachine 3 130

Dizajniran da se nosi sa svim terenima i svim uslovima, Nordicin Speedmachine 3 130 ograničen je samo vašom maštom. Kao rezultat višedecenijskog usavršavanja, ova legendarna cipela potpuno je redizajnirana za još veću kontrolu i udobnost. Nordicina 3 Force tehnologija maksimizira prenos energije od nogu i stopala do linera i shell-a za performanse bez premca. Takođe povećava efikasnost. A radi zaista ličnog uklapanja, liner i shell mogu se lako prilagoditi. Skijajte ih kao što sanjate sa Nordica Speedmachine 3 130.

 

Target User

Level

○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●

Width

○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Flex

○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●

 

Specifikacija & Tehnologija

 

 • Soles: Gripwalk Extra-Grip
 • Last (mm): 100
 • Flex: 130
 • Volume: Medium
 • Size range: 24,0-31,0
 • Weight / MP 26,5: 1920g
 • Customization Shell: INFRARED
 • Shell: Bimat PU
 • Cuff: Bimat PU
 • liner type/style: 3D Cork Fit - Primaloft
 • Flex Adjustment
 • Tri-Fit Technology
 • 45mm Power Strap
 • Power Driver
 • Tri Force Construction
 • 3 Force Honeycomb
 • Easy Entry Soft Flap
 • Canting

 

● Easy Entry Soft Flap

Kombinovani dizajn uloška i spoljnog dela cipele omogućava jednostavno obuvanje i izuvanje bez obzira na uslove na brdu ili u kući.

 

● Performance Fit Primaloft TF

BLACK HIGH PERFORMANCE CORK

Novi Speedmachine-ov 3D Custom Cork Liner je opremljen crnim plutenim materijalom koji pokriva površinu pete, što je suštinski deo u obezbeđivanju bočnog prenosa. Ovaj materijal koji reaguje takođe pruža toplotnu izolaciju, održavajući vaša stopala uvek toplim i suvim. Na kraju, lako se može prilagoditi kako bi se postiglo najbolje pristajanje i preciznost.

Prednosti

 • Precizno prilagođeno uklapanje
 • Povećava toplinu
 • Apsorpcija udara
 • Povećava kontrolu

ISOTHERM
Izoterm je jedan od mnogih materijala koje smo koristili za izradu uloška, poznat po tome da čuva toplinu i odvodi vlagu.

Prednosti

 • Stopala ostaju topla
 • Noge ostaju suve

PRIMALOFT®
Prvobitno dizajnirana za američku vojsku, PrimaLoft® izolacija je trajno vodootporna. Zadržava svoja izolaciona i lagana svojstva za toplinu i udobnost, čak i kada je mokra. Ovo je najbolja dostupna sintetička izolacija.

Prednosti

 • Održava stopala toplim
 • Održava noge suvim

 

● Tri-Fit Technology

Nordica Tri-Fit Customization

Infrared-Ready Shell + Cork Fit Liner + Screw-In Components = 100% Customizable Ski Boot

 

● Power Driver

Power Driver je moćna Nordica traka koja obavija natkolenicu, kako bi se osigurao prenos i distribucija energije bez premca.

 • Raspoređuje pritisak na potkolenicu
 • Glatkiji flex
 • Povećava performanse

 

● Flex Adjustment - omogućava regulaciju flex-a od težeg ka mekšem za personalizovane performanse u zavisnosti od vožnje.

 

● Tri Force Construction

Tri-Force konstrukcija smanjuje težinu bez ugrožavanja performansi.

- Kombinacija tri različite vrste plastike kako bi se obezbedio maksimalan komfor, performanse i jednostavnost korišćenja.
- Novi lagani gornji deo cipele od Triax materijala je 20% lakši od onog napravljenog od poliuretana (PU).
- Super čvrsti đon i kičma cipele (hard PU) prenose energiju tačno i direktno na skije.
- Mekši donji i gornji deo cipele udobno se omotavaju oko stopala i gornjeg dela nogu za komfornije, udobnije i preciznije prijanjanje.
- Super mekani (soft PU) ulazni i izlazni preklapajući paneli omogućavaju lakše obuvanje i izuvanje.

 

● 3 Force Honeycomb

Da bismo ponovo zamislili kako cipela radi, morali smo prvo da ponovo zamislimo kako je konstruisana. Nordicina 3 Force Honeycomb konstrukcija uparuje lagan, ali čvrst okvir koji posebno reaguje sa manžetnom i školjkom sastavljenom od mekše plastike. Ovo poboljšava pristajanje i udobnost cipele uz povećanje performansi i smanjenje težine.

- Veća snaga sa manjom težinom
- Maksimalna podrška i odgovor
- Poboljšano pristajanje i udobnost

 

● Infrared Implementation

Pravi ključ u kreiranju prilagođenog dizajna ski cipele nije da li možete da manipulišete prirodnim oblikom spoljnjeg dela ski cipele, već da kreirate dizajn ski cipele koji može lako i efikasno da pruži odgovarajući nivo modifikacija, u kritičnim oblastima, koje neće imati koristi samo u prijanjanju, nego će takođe poboljšati njegove performanse na snegu i osećaj. Iz tog razloga Nordica je razvila Infrared Heating Element i Tri-Force shell.
Nordica je videla potrebu da kreira dizajn ski cipele i tehnologiju prilagođavanja koji će raditi zajedno kako bi isporučili savršenu količinu prilagođavanja, samo u delovima spoljnjeg dela ski cipele gde je to potrebno. Takođe je uvidela potrebu za kreiranjem sistema koji je tačan i jednostavan za korišćenje, štedi vreme i eliminiše greške. Ključna komponenta u postizanju ovog cilja je Infrared Heating lamp, koja brzo, iznutra prema spolja, zagreva plastiku spoljnjeg dela ski cipele, na odgovarajućoj temperaturi. To omogućava da ski cipela ostane neoštećena od grejnog elementa i da prilagođavanje ima trajno definisan oblik.

 

 

Više o proizvodu: Nordica

Flex 130
Širina stopala Uska ( < 100mm / 100mm)
Pol Za muškarce
Tip Za uređenu stazu
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Mađarska
Proizvođač TECNICA GROUP SPA
Pogledajte i ove proizvode
Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.