Šifra proizvoda: O7070

NAOČARE SKI OAKLEY LINE MINER

Od 13.430 RSD do 14.280 RSD
15.800 RSD Special Price 13.430 RSD Ušteda - 2370 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-15%
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaNAOČARE SKI OAKLEY LINE MINER

( O70700401 )

Oakley

Oakley je nagon za rešavanje problema. Potreba da budete hrabri i prkosni kroz ikonične dizajne. Mišljenje koje izaziva naš vlastiti način razmišljanja i zanemaruje status quo.

Autentičnost se zaslužuje, a Oakley nasleđe inovacija ski naočara traje više od 30 godina. Decenije inženjeringa fokusirana su na jedan, nepokolebljiv cilj: Obezbediti ski sportistima apsolutno najviši stepen optičke jasnoće i zaštite. Oakley nijanse stakla nude najbolju kombinaciju filtriranja, balansa boja i kontrasta slike kako bi se maksimizirale performanse u bilo kojem svetlosnom stanju. Sa Oakley High Definition Optics® (HDO®), sportisti se mogu osloniti na nenadmašne performanse, jasnoću i zaštitu od udara. Proboj u arhitekturi ramova i dizajnu komponenata optimizuje komfor balansirajući pritisak, oslobađajući disanje i eliminirajući nakupljanje znoja. Ski sportisti svetske klase zavise od inovacije Oakley-a da bi videli izvan granica. To je oduvek bio Oakley-ev ponos i strast, a opsesija koja i dalje nastavlja da smišlja mogućnosti.

Oakley Line Miner Snow Goggle

Ski naočare Line Miner kreirane su sa ciljem da pruže vrhunski periferni vid, sa cilindričnim dizajnom. Oakley je uspeo privući naočare bliže vašem licu nego ikad pre, omogućavajući neverovatnu periferiju prema dole i u stranu. Line Miner, sa large-sized fit-om, optimiziran je za širok raspon lica i osmišljen je da prijanja savršeno na većinu ski kaciga.

 • ● Model: Oakley Line Miner
 • Boja rama: Matte Black
 • Fit: XL ( large-sized )
 • Product Code: OO7070-04

 • ● Stakla:
 • Boja stakla: Prizm Snow Sapphire Iridium
 • Tip stakla: Prizm Snow
 • Transmisija svetla: 8-18%
 • Svetlosni uslovi: Sunce i oblaci / FC3
 • UV zaštita: Sva Oakley stakla blokiraju 100% UVA, UVB i UVC zrake i štetno plavo svetlo do 400nm

 • ● Karakteristike
 • Prizm stakla su dizajnirana da poboljšaju boju, kontrast i detalje
 • Injection-molded Plutonite - materijal za stakla, filtrira 100% UVA, UVB, UVC i štetno plavo svetlo do 400nm.
 • Optički ispravna dvostruka stakla sa F3 Anti-fog premazom
 • Redukciju odsjaja i podešenu svetlosnu transmisiju obezbeđuje Iridium premaz
 • Oakley performance shield lens technology with HDO
 • Fleksibilni O Matter ram prilagođava se vašem licu, čak i pri ekstremnim hladnoćama
 • Dizajn rama niskog profila omogućava veću vidljivost i bolju kompatibilnost sa ski kacigom
 • Kompatibilne sa većinom dioptriskih naočara (OTG)
 • Široka, podesiva traka, sa silikonskom
 • Ispunjava zahteve o otpornosti na udar koji se zasnivaju na ANSI Z87.1 i EN 166 standardima

Tehnologije:

● Prizm Sport

Oakley Prizm - tehnologija stakla pretvorila je naočare u vitalnu opremu za sport. Sve se svodi na poboljšanje detalja na najpreciznije načine kako bi se optimizovalo vaše vizuelno iskustvo, a rezultat su performanse koje menjaju igru.
Oakley analizira zahteve svakog sporta i okruženja da bi osigurali da svako staklo prenosi prave talasne dužine. Na taj način možete doživeti izoštrenu vizuelnu oštrinu koja vam pomaže da sve jasnije vidite i brže reagujete. Osim poboljšanog prepoznavanja detalja koji vam pomaže da uočite ono što treba da vidite, Prizm Sport stakla poboljšavaju vašu sposobnost da vidite i pratite pokretne objekte na periferiji. Kakav god da je sport, imaćete poboljšane performanse koje će vam pomoći da se takmičite sa samopouzdanjem.

● Prizm Snow - stakla
Dizajnirana da vam pomognu da vidite konture snega, izbočine i teksture u različitim svetlosnim i snežnim uslovima.

● UV Protection
Možete biti zaslepljeni onim što ne vidite.

Nevidljivi oblik radijacije, UV zraci obasipaju vaše mrežnjače sa 186.000 milja u sekundi. Oštećenje očiju povezano sa UV zračenjem uključuje katarakt, fotokeratitis i pterigijum. UV oštećenja se vremenom povećavaju. Uopšte ne osećate UV zrake, tako da ne postoji prirodno upozorenje da se nanosi šteta. I mada oblaci smanjuju nivo UV zraka koji dopire do vaših očiju, oblaci ne blokiraju UV zrake potpuno - što znači da vaše oči mogu biti izložene UV zracima čak i po oblačnom vremenu.

Thermonuclear Protection
Oakley Plutonite® materijal za stakla zaustavlja svaku talasnu dužinu ultraljubičastog zračenja iz termonuklearne peći sunca, a ne samo oblik niže energije koji se zove UVA. Čak i Oakley providna stakla filtriraju 100% UV zračenja.

- Oakley Plutonite filtrira 100% UVA, UVB, UVC i štetno plavo svetlo do 400nm.
- Sam materijal stakla blokira UV zrake, tako da se ne morate oslanjati na tanak površinski premaz koji može da se skine ili ogrebe.
- Oakley optičke tehnologije omogućavaju zakrivljenost stakla koja poboljšava zaštitu na vrhu i bočnim stranama očiju.
- Sva Oakley sunčana stakla i Oakley Authentic Prescription Lenses pružaju 100% UV zaštitu.

● Dvostruko ventilirana Plutonite® stakla sa F3™ premazom omogućavaju unutrašnjim balističkim staklima da apsorbuju najmanje 2ml vlage.

● Iridium premaz za stakla smanjuje odsjaj dok balansira transmisiju svetlosti i prepoznavanje boja u svim vremenskim uslovima.

● Oakley High Definition Optics® (HDO®) stakla optimiziraju sigurnost i performanse kako bi zadovoljila beskompromisne zahteve profesionalnih sportista koji se zadovoljavaju ništa manje od najjasnije, najoštrije i najtačnije vizije. Ona nudi istinitiju, precizniju sliku u odnosu na konvencionalna stakla koja uvećavaju slike i čine objekte pomeranim iz njihove prave pozicije. Sa HDO, Oakley stakla zadovoljavaju ili premašuju standarde testiranja američkog Nacionalnog instituta za standarde (merilo performansi za industriju naočara).
Test jasnoće meri oštrinu slike koja se gleda kroz staklo. Refractive Power Test meri kako inferiorna stakla iskrivljuju viziju povećavanjem slike, a Prism Test meri kako stakla savijaju svetlost i čine objekte pomeranim iz svoje prave pozicije. Ovi testovi pokazuju kako konvencionalna stakla mogu ugroziti vašu viziju.

● O Matter
Oakley injection molded thermoplastic O Matter materijal za ram obezbeđuje poboljšanu čvrstoću i fleksibilnost u odnosu na tradicionalni acetat, a napravljen je tako da izdrži od promena ili deformacija tokom vremena.

• OTG - Diskretni prorezi na ramu ski naočara, za drške za uši, omogućavaju kompatibilnost sa većinom dioptriskih naočara

• Široka podesiva traka sa silikonskom podlogom obezbeđuje sigurno prijanjanje.

• Helmet Compatibility - Oakley ski naočare dizajnirane su da rade u skladu sa širokim rasponom stilova ski kaciga, sa potporom koja ravnomerno raspoređuje pritisak po ramu ski naočara i trakom sa silikonom koji čvrsto drži ski naočare na svom mestu. 360˚ ventilacija osigurava optimalan protok vazduha kada se nose sa kacigom.

• Celodnevna udobnost omogućena je sa penom za lice koja pomaže upijanju vlage.

● Impact Protection
Oakley ulaže velike napore kako bi osigurao da Oakley ski naočare štite vaše oči. Materijal stakla i geometrija rama pružaju zaštitu od udarca.

Deo tajne je Plutonite®, Oakley izdržljivo i optički čisto staklo. Unutar Oakley duha performansi i inovacija, Oakley nastavlja sa isporukom najboljih proizvoda na planeti. Zaštita od udara iznad onoga što je potrebno. Oakley smatra da je to obavezno.

Više o proizvodu: Oakley

brend Oakley
Jedinica pakovanja kom
Stakla Sa jednim staklom
Okvir Srednji okvir
Kategorija S3 / Sunčano
Pol Unisex
Copyright © 2020 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.