Šifra proizvoda: ski50021208509_c

AKTIVNI VEŠ VIKING EIGER DONJI DEO 3/4 black

Home Ski odeća Aktivni veš AKTIVNI VEŠ VIKING EIGER DONJI DEO 3/4 black
3.930 RSD Special Price 2.600 RSD Ušteda - 1.330 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-34%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaBASE LAYER VIKING EIGER DONJI DEO 3/4

( SKI50021208509 )

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

 

Viking Eiger donji deo 3/4...

Viking Base Layer, Thermal Levels: Warm, nosi se kao osnovni sloj ispod redovne ( sportske ) odeće.

Viking Eiger je model muškog termoaktivnog donjeg veša, savršen kao prvi sloj odeće. Zahvaljujući minimiziranju broja šavova i elastičnoj i tehničkoj tkanini, komplet savršeno pristaje obliku tela. Rezultat je udobnost i sloboda kretanja, kao i bez ogrebotina ili oštećenja kože tokom fizičke aktivnosti. Komplet donjeg veša je dizajniran tako da se znoj i vlaga brzo transportuju napolje i da se istovremeno održava toplotna ravnoteža, bez pregrevanja ili hlađenja tela. Sastav pletene tkanine (55% poliester / 37% poliamid / 8% elastin) pomaže da se minimizira miris, prilagodi strukturi tela i zagreje.

 

Specifikacija & Tehnologije

 • Materijal: 55% Polyester / 37% Polyamide / 8% Elastane
 • Težina: 216 gsm
 • Perfect Fitting - proizvod napravljen da garantuje dobro prijanjanje uz telo tokom aktivnosti obezbeđujući slobodu i udobnost kretanja.
 • Dries Quickly / Quick Dry Fabric - ova tkanina koristi vlakna jedinstvenog oblika, znoj i vlaga će se povući sa kože i vrlo brzo će se osušiti čineći tkaninu spremnom za upotrebu nakon kratkog vremena.
 • Seamless - proizvod napravljen u bešavnoj tehnologiji, koja garantuje udobnost tokom upotrebe, slobodu kretanja i nema rizika od ogrebotina i pritiska na najosetljivijim mestima.
 • Elastic Fabric / Stretch Fabric - proizvod od elastične četvorosmerne rastezljive tkanine. Garantuje osećaj slobode tokom kretanja i idealno se prilagođava telu.
 • Breathable - proizvod karakteriše visoka prozračnost, zahvaljujući upotrebi materijala koji privlače molekule vodene pare na spoljašnju površinu odeće.
 • Thermoregulation / termoregulacija - proizvod održava odgovarajuću telesnu temperaturu bez ometanja razmene toplote između ljudskog tela i okoline.

 

● Tokom visokih energetskih aktivnosti, telo naporno radi da reguliše temperaturu. Base Layer je dizajniran da smanjili to opterećenje, projektovan da telo drži hladnim kada se znojite i toplim kada Vam je hladno.

Proizveden bez šavova kako bi se osigurala dodatna udobnost.

Tkanina nudi odlične paropropusne osobine, elastin omogućava veliki raspon pokreta.

Specifičan dizajn omogućava vrhunsko prijanjanje i prilagodljivost telu, pruža savršenu podršku, prati svaki pokret savršeno, obezbeđuje lake pokrete, udobnost i kompatibilnost sa spoljnim slojem odeće.

 

● Thermal Levels: Warm

Veoma fleksibilno termoaktivno donje rublje, koje savršeno odgovara obliku tela, pružajući osnovni termički pokrivač za telo tokom aktivnosti na otvorenom. Odlikuje se visokom prozračnošću i izdržljivošću.

Thermal Levels: Warm / Low Activity -4°C > +13°C | High Activity -13°C > +2°C

 

 

Više o proizvodu:Viking

Veličina M, L, XL, XXL
Pol Za muškarce
Tip Donji deo
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Kina
Proizvođač LARIX JANUSZ PIELA
Predlažemo da pogledate i ove artikle
Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.