Šifra proizvoda: SKI-169417

KACIGA SKI MARKER RENTAL

Home Ski oprema Ski kacige KACIGA SKI MARKER RENTAL
6.100 RSD
4.390 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaKACIGA SKI MARKER RENTAL

( SKI-169417 )

Marker Rental...

Specifikacija:

  • ABS Hardshell Construction
  • Air Jam Climate Control
  • MarkAIR ventilacioni sistem
  • Sistem prilagođavanja: RTS Fit System
  • Xdry Performance unutrašnje antialergijske postave
  • Fiksni jastučići za uši
  • Veličina: S 51-55 mm / M 55-59 mm / L 59-63 mm
  • Certification: CE-EN-1077-2007-Class-B

ABS Hardshell Construction - ABS otporni spoljni omotač i lagano apsorbujuće EPS jezgro obezbeđuju maksimalnu snagu, apsorpciju udara i trajnost.

Air Jam Climate Control omogućava regulisanje protoka vazduha koristeći sklapajuće vodootporne unutrašnje obloge. Kada su otvori zatvoreni, oni obezbeđuju topli i suv vazdšni jastuk, koji je posebno koristan tokom hladnih dana. Tokom toplih dana, otvori se mogu odblokirati, kako bi se omogućio maksimalni protok vazduha unutar MarkAir ventilacionog sistema.

MarkAIR - ventilacioni sistem - kompleksan MarkAIR kanalni sistem koji se koristi u svim Marker kacigama je najnapredniji sistem regulacije temperature na raspolaganju. Sastoji se od precizno izračunate mreže odušak-otvora i vazdušnih kanala, da kombinuju ventilaciju spoljne ljuske sa unutrašnjim kanalima u EPS-peni. Ovo omogućava MarkAIR kanalnom sistemu da bukvalno izvuće topao i vlažan vazduh van naočara, i duž vazdušnih kanala kroz kacigu značajno smanji bilo kakvo magljenje naočara. U isto vreme postoji konstantan i prijatan protok vazduha za hlađenje celog sistema koji se reguliše automatski. Ovo obezbeđuje hladnu glavu bez obzira na situaciju, bez potrebe za ručnim podešavanjima.

Rts Fit System - rotacija za veličinu - nema jednostavnijeg načina.
Rts Fit Sistem za podešavanje pomoću točkića za promenu veličine za udobnije prijanjanje na glavi.
Konstrukcija u tri tačke na zadnjem delu glave se prilagođava vašem ličnom obliku glave, u sekundi, zahvaljujući rotacionom prilagođavanju.

Xdry Performance Lining - Tehnička performans postava koja obezbeđuje optimalnu toplotnu efikasnost. Tekstura materijala izolira od hladnoće i u slučaju viška toplote, vazduh se transportuje napolje. Pored ovoga i vlaga se transportuje nagore da spreči prekomerno znojenje. Karakteristike: antibakterijski tretman, brzo skidanje i mogućnost pranja u mlakoj vodi ( ručno ).

Više o proizvodu: MARKER

brend Marker
Jedinica pakovanja kom
Veličina XL (62-65)
Obim glave 62, 63, 64, 65
Pol Unisex
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.