Šifra proizvoda: ski_adahpb21_c

SKIJE ELAN RIPSTICK 106 BLACK EDITION

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN RIPSTICK 106 BLACK EDITION
68.200 RSD Special Price 54.560 RSD Ušteda - 13.640 RSD
Dodaj na listu želja

ZIMA SVIMA POGODNOSTI

Kupite 2 artikla i ostvarite dodatnih 10% i na već snižene cene
ili
Kupite 3 ili više artikala i ostvarite dodatnih 15% i na već snižene cene!

Popusti se prikazuju i ostvaruju u korpi prilikom web kupovine ili na kasi u prodavnici i odnose se na kompletan asortiman zimskih i outdoor proizvoda -planinarenje.

Možete kombinovati artikle iz gore navedenih kategorija.

Podeli Sa prijateljima
-20%
Zima svima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE ELAN RIPSTICK 106 BLACK EDITION

( SKI-ADAHPB21 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

THE ELAN RIPSTICK BLACK EDITION IS THE BENCHMARK IN HIGH-PERFORMANCE FREERIDE SKIS

Vrhunski stil i bezvremenski dizajn spojeni su sa vrhunskom karbonskom konstrukcijom koja Ripstick performanse i svestranost podiže na sledeći nivo pružajući nenadmašnu snagu i stabilnost. Najbolje freeride skije upravo su dobile mnogo više mišića.

Elan Ripstick 106 Black Edition

Stealth Technology

Potraga za powder skijom koja uništava hardpack zvanično je završena. Dizajnirana sa Glen Plake-om, novi Ripstick 106 Black Edition koristi QuadRod Technology koja menja igru da bi pobedio mit da su široke skije namenjene samo mekanom snegu, što dokazuje da skije sa tvrdim punjenjem takođe mogu biti lagane i razigrane bez žrtvovanja snage i stabilnosti.

 

Target User

SKI LEVEL

Intermediate - Advanced - Expert

○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

TERRAIN

Groomed   -   Variable  -   Powder

○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

SPEED

Slow      -      Medium      -      Fast

○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

 

Specifikacija & Tehnologije

 

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Carbon Line Technology, SST sidewall, TubeLite Woodcore, QuadRod Reinforcement, 100% Recycled Vapor Tip Inserts
  • Geometrija: 143/106/120
  • Dužina / Radius: 164(16.0), 172(17.0), 180(18.1), 188(20.4)
  • Sistem / Plate: Flat
  • Napomena: uz skije ne dolaze vezovi

 

● Amphibio koncept

Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

 

● Amphibio Carbon Line technology

Amphibio Carbon Line tehnologija kombinacija je inovacija koje pružaju najbolji odnos lagane konstrukcije sa snagom i performansama. Amphibio Carbon Line technology podiže asimetrični dizajn skija na sledeći nivo strateškim lociranjem karbonske armature preko unutrašnjih ivica skija pružajući veću snagu u zavoju, dok karbonske šipke umetnute u drvenu podlogu maksimiziraju uštedu na težini i ukupnu stabilnost. Krajnji rezultat je izuzetno lagana skija visokih performansi sa beskompromisnom svestranošću i glatkim performansama.

 

● SST - Sidewall Construction

Vertikalno položen ABS materijal iznad rubnika, "odrezan" pod uglom, od vrha do repa skije, omogućava direktan prenos snage od noge skijaša do rubnika, obezbeđuje kontrolu i stabilnost u brzini, i ubrzanje u zaokretima.

 

● TubeLite Woodcore

Dve super lagane šuplje 5mm karbonske cevi umetnute u bokove laganog laminirang drvenog jezgra. One obezbeđuju torzionu stabilnost i snažan rebound, uz redukciju težine jezgra. Rezultat je neverovatan lagan odziv i stabilnost.

 

● Vapor Inserts

Vapor Tip umeci su napredni kompoziti koji su integrisani u vrh i rep jezgra skije. Ovi umetci smanjuju težinu i vibracije, dramatično poboljšavajući stabilnost i obezbeđujući glatku vožnju čak i u najzahtevnijim uslovima.

 

● QuadRod Reinforcement

Proširen je svojim TubeLite Woodcore-om, koji sadrži dve karbonske šipke pune dužine smeštene u jezgru, pored ivica, dodavanjem dve dodatne karbonske šipke u sredinu skije, jednu na vrhu i jednu u rep, što je rezultiralo QuadRod tehnologijom. Pruža glatkoću i next level prianjanje, sa prirodnim fleks uzorkom za savršenu mešavinu razigranih, ali moćnih performansi.

 

 

Više o proizvodu:ELAN

Dužina skija > 170 cm
Širina struka > 88 mm
Pol Za muškarce
Tip Freeski
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Sistem Bez veza
Copyright © 2022 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.