Šifra proizvoda: kac_s410753081_c

KACIGA UVEX FINALE VISOR rosé-white

Home Oprema Kacige KACIGA UVEX FINALE VISOR rosé-white
9.900 RSD
15.990 RSD Special Price 9.900 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-38%
Preporučujemo da pogledate i druge modele kaciga
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaKACIGA UVEX FINALE VISOR

( KAC-S410753081 )

Za bilo koje vreme: Sa Uvex Finale Visor, biciklisti u gradu su spremni za sve uslove. Prva kaciga sa integrisanim vizirom kombuje kacigu i zaštitne naočare.

"Montirajte se, spustite vizir i idemo".

U budućnosti će bicikl postati najvažnije prevozno sredstvo u urbanim sredinama. Obećava nezavisnost i kvalitet života. Da biste to mogli iskoristiti, potrebna je dodatna oprema koja pruža optimalnu zaštitu za bicikliste na njihovom svakodnevnom putu do posla, kupovine ili kafića.

Nova Uvex Finale Visor kaciga jedna je od njih. To je prva kaciga sa integrisanim vizirom. Vizir za sve vremenske prilike u litemirror srebrnoj boji (nivo zaštite S1) optimalno štiti oči od sunca i vetra u drumskom saobraćaju.

Bilo danju ili noću: Uvex Finale Visor može se slobodno nositi preko dioptrijskih naočara. Vizir takođe bez napora zamenjuje sunčane naočare i proširuje vidno polje. Plus tačka: čak i maskara zamazana suznim očima je prošlost. Radi veće zaštite od sunca, vizir se može zameniti za tamniji u stepenu zaštite 3.

Dizajn Uvex Finale Visor kacige potiče iz sektora MTB bicikala. Niske bočne strane i više prostora na zadnjem delu glave obećavaju dodatnu sigurnost.

Uvex IAS sistem omogućava podešavanje po širini. Dvadeset ventilacionih otvora i unutrašnji ventilacioni kanali osiguravaju optimalnu cirkulaciju vazduha i hladnu glavu u gustom saobraćaju. Uključeni LED dodaci i reflektujuće trake i logotipi pružaju dodatnu sigurnost i vidljivost u sumrak.

 • Double inmould tehnologija
 • 20 ventilacionih otvora
 • Sistem prilagođavanja anatomic IAS
 • Lako podesivi kaiš brade
 • Monomatic sistem zatvaranja
 • Zaštitna mrežica protiv insekata
 • Anti-alergijski jastučići
 • Reflective straps & logos
 • Vizir / litemirror silver visor ( S1 )
 • S1 kategorija > transmisija svetlosti 43 - 80 %
 • 100% UVA, UVB, UVC protection
 • Materijal spoljnog sloja kacige: PC shell / polycarbonate
 • Materijal unutrašnjeg sloja: Polystyrene EPS/materijal velike gustine
 • Težina: 330g
 • Standards: EN 1078
 • Made in Germany

Tehnologije

● Double Inmould tehnologija

"Double Inmould" tehnologija - tehnologija ubrizgavanja sloja pene direktno u tvrdi spoljni sloj. Spoljni i unutrašnji sloj, spojeni pod velikim pritiskom i temperaturom, čine neraskidivu vezu koja obezbeđuje izuzetno stabilnu i maksimalno sigurnu strukturu, omogućavajući malu težinu i optimalnu ventilaciju.

PC/polikarbonat je materijal koji se koristi u proizvodnji spoljneg sloja kacige. Polikarbonatni spoljni sloj je čvrsto pričvršćen za EPS unutrašnji materijal. EPS materijal se direktno ubrizgava u gornji spoljni sloj polikarbonata da bi se formirala integralna jedinica. Monolitna jedinica apsorbuje tačkaste udare o oštri predmet i primenjena sila na kacigu se širi po celoj njenoj površini, tako da je glava savršeno zaštićena.

Double inmould tehnologija takođe ima drugi polikarbonatni sloj (zadnji donji delo kacige) koji štiti spoljne ivice od oštećenja.

● PC- spoljašnji materijal kacige.

Polikarbonat se koristi u Inmould tehnologiji kaciga: EPS sloj koji se ubrizgava direktno u spoljašnju materijal kacige čini čvrstu celinu, čvrstu i otpornu na tačkaste udare. PC materijal je čvrst i veoma otporan na rupture.

● EPS - unutrašnji materijal kacige.

EPS zaštitni materijal sadrži mikroskopske vazdušne komore koje efikasno apsorbuju udarne sile pri padu. EPS sloj se ubrizgava direktno u spoljašnji omotač kacige. Formira se monolitna jedinica koja štiti glavu od udara i prigušuje ga.

● UV zaštita

Filteri koji apsorbuju UV zračenja ugrađeni direktno u sirovinu štite mrežnjaču 100% od štetnih UV zraka.

Sva stakla pružaju 100% UVA, UVB i UVC zaštitu.

To je takođe osnova imena kompanije: UV-EX = UltraViolet EXcluded - UV zračenje isključeno!

● Litemirror

Ogledala stakla izgledaju trendy – dok naporno rade. Nude dodatnu zaštitu od infracrvenih zraka. Reflektujući ih i držeći ih dalje od očiju.

Reflection technology se ističe dizajnom i funkcionalnošću. Staklo prekriveno sa do 18 slojeva filma ima efekat slike i, pored toga, štiti od infracrvenog zračenja talasne dužine od 780nm do 1000nm. Specijalni pigmenti u polimernom staklu aktiviraju filter koji eliminiše i apsorbuje ovo zračenje. Termičko opterećenje je značajno smanjeno, čime se smanjuje dehidracija i zamor očiju – sprečava se siva magla.

● Ventilacioni kanali

Uvex daje najveću vrednost optimalnoj ventilaciji: pametno dizajnirani ventilacioni kanali uvlače svež vazduh i izbacuju topli vazduh.

Ovo sprečava nakupljanje neprijatne toplote unutar kacige.

● Mrežica za zaštitu od insekata

Mrežica u prednjim otvorima kacige pruža efikasnu zaštitu od insekata, bez ugrožavanja optimalne ventilacije.

● IAS

Sofisticirani IAS sistem omogućava optimalno prilagođavanje veličine kacige različitim veličinama i oblicima glave jednostavnim okretanjem točka za podešavanje. Prostor unutar kacige prilagođava se obimu glave.

● Monomatic

Samo pritisnite dugme

Stezni mehanizam koji se nalazi ispod brade ima nekoliko položaja i lako se može podesiti jednim rukom tokom vožnje.

Više o proizvodu: UVEX

Pol Za žene
Tip City/Trekking
Karakteristike Vizir
Veličina S (do 56cm)
Copyright © 2022 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.