Šifra proizvoda: kac_s410055031_c

KACIGA UVEX RISE sand-black

Home Oprema Kacige KACIGA UVEX RISE sand-black
  13.490 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
Preporučujemo da pogledate i druge modele kaciga
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaKACIGA UVEX RISE

( KAC-S410055 )

Beskompromisne performanse

Atletski tanka, super lagana i izuzetno dobro provetrena – high-performance road kaciga Uvex Rise impresionira svojom sjajnom završnom obradom i izvanrednim nivoom bezbednosti.

Novi lični rekord poziva drumske bicikliste da testiraju svoje limite. Uvex Rise je savršena kaciga za vozače u potrazi za vrhunskim performansama, kada moraju 100 posto da se oslone na svoju opremu. Savršenstvo u dizajnu i vrhunska funkcija ovde takođe igraju ključnu ulogu. I upravo to čini da se Uvex Rise ističe. Ultra-moderna kaciga za drumski biciklizam kombinuje super-lagani double inmould dizajn sa jasnim konturama, velikim ventilacionim kanalima, brzosušećim podlogama i izraženim zadnjim delom za poboljšanu zaštitu na potiljku. Anatomski IAS sistem prilagođava kacigu tako da odgovara. A ono što je posebno pametno je priključak za skladištenje sportskih naočara.

 • Double inmould tehnologija
 • 11 ventilacionih otvora
 • Sistem prilagođavanja anatomic IAS
 • Lako podesivi kaiš brade
 • Monomatic sistem zatvaranja
 • Materijal spoljnog sloja kacige: PC shell / polycarbonate
 • Materijal unutrašnjeg sloja: Polystyrene EPS/materijal velike gustine
 • Težina: 240g
 • Standards: EN 1078
 • Made in Germany

 

Tehnologije:

 

● Double Inmould tehnologija

"Double Inmould" tehnologija - tehnologija ubrizgavanja sloja pene direktno u tvrdi spoljni sloj. Spoljni i unutrašnji sloj, spojeni pod velikim pritiskom i temperaturom, čine neraskidivu vezu koja obezbeđuje izuzetno stabilnu i maksimalno sigurnu strukturu, omogućavajući malu težinu i optimalnu ventilaciju.

PC/polikarbonat je materijal koji se koristi u proizvodnji spoljneg sloja kacige. Polikarbonatni spoljni sloj je čvrsto pričvršćen za EPS unutrašnji materijal. EPS materijal se direktno ubrizgava u gornji spoljni sloj polikarbonata da bi se formirala integralna jedinica. Monolitna jedinica apsorbuje tačkaste udare o oštri predmet i primenjena sila na kacigu se širi po celoj njenoj površini, tako da je glava savršeno zaštićena.

Double inmould tehnologija takođe ima drugi polikarbonatni sloj (zadnji donji delo kacige) koji štiti spoljne ivice od oštećenja.

 

● PC- spoljašnji materijal kacige.

Polikarbonat se koristi u Inmould tehnologiji kaciga: EPS sloj koji se ubrizgava direktno u spoljašnju materijal kacige čini čvrstu celinu, čvrstu i otpornu na tačkaste udare. PC materijal je čvrst i veoma otporan na rupture.

 

● EPS - unutrašnji materijal kacige.

EPS zaštitni materijal sadrži mikroskopske vazdušne komore koje efikasno apsorbuju udarne sile pri padu. EPS sloj se ubrizgava direktno u spoljašnji omotač kacige. Formira se monolitna jedinica koja štiti glavu od udara i prigušuje ga.

 

● Ventilacioni kanali

Uvex daje najveću vrednost optimalnoj ventilaciji: pametno dizajnirani ventilacioni kanali uvlače svež vazduh i izbacuju topli vazduh.

Ovo sprečava nakupljanje neprijatne toplote unutar kacige.

 

● IAS

Sofisticirani IAS sistem omogućava optimalno prilagođavanje veličine kacige različitim veličinama i oblicima glave jednostavnim okretanjem točka za podešavanje. Prostor unutar kacige prilagođava se obimu glave.

 

● Monomatic

Samo pritisnite dugme

Stezni mehanizam koji se nalazi ispod brade ima nekoliko položaja i lako se može podesiti jednim rukom tokom vožnje.

 

 

Više o proizvodu: UVEX

Pol Za muškarce
Tip Drum
Veličina M (do 59cm)
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Nemačka
Proizvođač UVEX SPORTS GMBH & CO.KG
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.