Šifra proizvoda: ski4749528_c

JAKNA DAINESE SKI DOWN SPORT

Home Ski odeća Ski jakne JAKNA DAINESE SKI DOWN SPORT
77.900 RSD Special Price 59.490 RSD Ušteda - 18.410 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-24%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaJAKNA DAINESE SKI DOWNJACKET SPORT

( SKI4749528 )

PISTE

Ski Downjackets su kultni deo kolekcije Dainese, dizajnirane da maksimalizuju toplotnu izolaciju i obezbede vrhunsku udobnost u svim vremenskim uslovima. SKI DOWNJACKET SPORT izrađena je od Dermizax® EV 20,000-mm, 20,000-g/m², 24h waterproof membrane, elastične u četiri pravca. Toplotna izolacija je obezbeđena sa Primaloft® Silver Cross Core koja zahvaljujući upotrebi Aerogela - najlakše čvrste supstance na svetu, sastavljene od 95% vazduha - štiti i od najhladnijih temperatura, a težinu i količinu svodi na minimum. D-Dry® A + rastezljiva membrana ispod ruku omogućava maksimalnu slobodu kretanja i prozračnost tokom svake faze aktivnosti, ostavljajući najpokretljiviji deo trupa bez obloge. Veliki podesivi otvori za vazduh sa rajsfešlusom omogućavaju dovoljno ventilacije u vrućim danima i mogu se koristiti kao džepovi za odlaganje zahvaljujući svojoj dvostrukoj garažnoj strukturi. Kompaktna fiksna kapuljača, unutrašnje gamaše do pojasa i unutar rukava zaokružuju detalje odeće dizajnirane da odgovaraju svim uslovima.

 

Specifikacija & Tehnologije

 

Materijali

 • Dermizax®EV stretchable membrane
 • Primaloft® Cross Core® 100 g/m²

Karakteristike

 • Waterproof: 20,000 mm H2O
 • Breathability: 20,000 g/m2/24 h
 • Ventilacija
 • YKK VISLON® AquaGuard® front zipper
 • Potpuno podesiva kapuljača.
 • Unutrašnji pojas.
 • Prednji cargo džep
 • Unutrašnji Cargo džep

 

● Dermizax EV - vodootporna i visoko paropropusna membrana koristi kretanje molekula za razliku od većine drugih membrana sa mikroporama. Ovo donosi brojne prednosti i čini Dermizax shell odeću najboljom na tržištu zahvaljujući visokim performansama i superiornom trajnosti.
Dermizax membrana je izuzetno fleksibilna, ona ima elastičnost veću od 200%. U praksi, to znači da se membrana može rastegnuti do dva puta sopstvene dužine u četiri pravca. Ovo čini odeću sa Dermizax membranom vrlo udobnom za pokrete, uz istovremeno smanjenje rizika od delaminacije tokom ekstremnih aktivnosti.

 

● Primaloft izolacija - toplotna ispuna od visoko kvalitetnog mikrofibera nudi povišena izolaciona svojstva i mekoću u kombinaciji sa niskom apsorpcijom vode.
Ova ultra tanka vlakna se podvrgavaju patentiranom tretmanu i obradi, tako da formiraju izolaciju koja je mekana, lagana i vodootporana. Primaloft izolacija nudi superiorne performanse po hladnom vremenu, vrlo lagan i elastičan sloj izolacije, dokazano vodootporan i paropropustan materijal koji u isto vreme omogućava koži da slobodno diše. Primaloft obezbeđuje da ostanete suvi, da vam bude toplo i udobno čak i u najekstremnijim uslovima. Primaloft je mekan, topao i suši se brže nego paperje.

 

● Primaloft® Cross Core
Da bi stvorio Cross Core, Primaloft® je kombinovao tanka sintetička vlakna sa Airgelom, konstruisanim materijalom sa jedinstvenim svojstvima. NASA ga je prvobitno razvila za upotrebu u vazduhoplovstvu, silicijum dioksid je visoko porozna struktura male gustine koja čini temperaturnu barijeru, sprečavajući prodor hladnoće i toplote. Aerogel je više od 95% vazduha i to je najlakši čvrsti materijal poznat čoveku. Rezultat su posebno lagana i visoko izolaciona vlakna koja zadržavaju prozračnost i otpornost na vodu tipična za sintetička vlakna. Idealan izbor za aktivnosti koje zahtevaju intenzivne performanse i toplotnu izolaciju sa najmanjom mogućom težinom.

 

 

Više o proizvodu:Dainese

Veličina M, L, XL
Pol Za muškarce
Tip Ski, Freeski/Snowboard
Membrana 16.000 - 20.000 mm
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Vijetnam
Proizvođač Dainese S.p.A.
Predlažemo da pogledate i ove artikle
Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.