Šifra proizvoda: SKI-16930700013

NAOČARE SKI MARKER PERSPECTIVE white surround mirror

Home Ski oprema Ski naočare NAOČARE SKI MARKER PERSPECTIVE white surround mirror
  5.200 RSD
Uskoro na lageru
Podeli Sa prijateljima
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaSKI NAOČARE MARKER PERSPECTIVE

( SKI-16930700013 )

Marker Projector

Nenadmašan / minimalistički visokotehnološki dizajn, za stil i funkcionalnost. Rezultat je veoma široko vidno polje i kristalno jasna optika.

Specifikacija:

 • Boja okvira: white
 • Large Fit
 • Stakla: Surround Mirror / VLT: 35% Cat.: S2
 • NMT Optics (3RD EYELID)
 • Dual Bionomic Spherical Lenses
 • MarkAIR - ventilacioni sistem
 • Superfit Frame Design
 • Xdry - troslojna pena lica
 • 45mm, Silikon - Anti-Slip traka
 • 100% Kompatibilnost sa kacigom
 • Certification: CE EN 174:2001, OPTICAL CLASS 1

High performance SURROUND MIRROR stakla sa bazom roze nijanse. Za krajnju percepciju dubine i visokim kontrastima u različitim svetlosnim uslovima. Pravi all-arounder za celu sezonu.
VLT transmisija 35% svetlosti. UV category S2

NMT Optics - Marker je razvio revolucionarni NMT OPTICS premaz za stakla. NMT OPTICS (Nictitating Membrane Technology) ima površinu izuzetno otpornu na ogrebotine - koja obezbeđuje najbolju moguću jasnoću. Sprečava vodu, mast ili prašinu da se lepi na stakla. NMT - oplemenjena stakla pružaju kristalno jasnu vidljivost godinama.

Dual Bionomic - dizajnirana dupla stakla sa integrisanim termičkim blokerom. Dual Bionomic stakla su orijentisana na zakrivljenost ljudskog oka, da obezbede da se predmeti vide kroz naočare precizno predstavljeni i neizobličeni. Za razliku od tradicionalnih stakala, Bionomic Curve Lens Tehnologija isporučuje nedistorzirane svetlosne zrake direktno u oko, koji obezbeđuju 100% ispravnu sliku, bez naprezanja očiju.

Spoljnje staklo - u zavisnosti od modela naočara, koriste se različiti materijali za proizvodnju spoljnjeg stakla: sva standardna stakla su proizvedena od robustnog polikarbonata, pojačanog sa oblogom izuzetno otpornom na ogrebotine. Stakla obezbeđuju 100% UV A / B / C zaštitu do UV 400nm. Polarizovana stakla na high-end modelima se proizvode od TAC (Tri Acetate Cellulose). To ih čini lakšim, jasnijim i otpornijim na ogrebotine. TAC stakla nude vrhunsku vidljivost, kao i 100% UV A / B / C zaštitu do UV 400nm.

Unutrašnje staklo je napravljeno od Acetyl Cellulose i kompresijski je oblikovano u odnosu na sferno spoljašnje staklo, kao deo procesa grejanja. Ovo osigurava da su oblici 100% podudarni i obezbeđuje kristalno jasnu vidljivost bez izobličenja. Anti-fog i Anti-reflex premazi su "ugrađeni" u stakla, kako bi se sprečilo skidanje trljanjem i omogućila dugotrajnost.

Termalni bloker - unutrašnje staklo takođe funkcioniše kao toplotni bloker, stvarajući vazdušnu barijeru između spoljnjeg i unutrašnjeg stakla. Thermal blocker kompenzuje razlike u temperaturama, održavajući unutrašnjost naočara stalno toplim i suvim bez magljenja.

MarkAIR - ventilacioni sistem - svi ramovi na Marker ski naočarima su opremljeni sa progresivnim MarkAIR ventilacioni sistem. Dizajn i protok vazduha su istovremeno projektovani, tako da postoji savršena ventilacija stakla. Ovakav dizajn održava unutrašnjost stakla suvim i bez magle. Paropropusna pena na ulazu i izlazu onemogućava prodor snega i vlage.

Superfit Frame Design - Marker naočare poseduju optimalno opremljenu penu za vrhunsku udobnost i funkcionalnost. Oblici ramova i materijala koji se koriste u ski naočarima igraju odlučujuću ulogu u tome. Marker proizvodi sve Superfit ramove od visoko-elastičnog Elastogran ( Made in Germany ) materijala, što znači da su naočare automatski oblikuju po konturama lica onoga ko ih nosi. Elastogran zadržava svoju punu fleksibilnost, bez obzira na temperaturu. Marker V-Split Nose takođe obezbeđuje nenadmašno prijanjanje, jer se automatski prilagođava obliku nosa, i zaptiva bez štipanja ili pritiska.

Marker Xdry - troslojna pena lica - izuzetno udobna i ekstra meka! Troslojna XDry konstrukcija obezbeđuje optimalnu udobnost i odlične performanse. Meki spoljašnji fleece sloj, koji dodiruje lice, upija vlagu i transportuje je dalje od kože.

Dizajn Marker kaciga i naočara obezbeđuje savršen spoj i 100% usklađenost. Sve naočare su dizajnirane tako da savršeno odgovaraju sa oblikom kaciga. Ova savršena adaptacija osigurava 100% funkcionalnosti za MarkAIR kanale i MarkAIR ventilaciju kacige i naočara.

45mm, Silikon - Anti-Slip traka, distribuira pritisak oko glave uz savršeno držanje bez iritirajućih tačaka pritiska. Zahvaljujući silikonu na unutrašnjoj strani, traka stoji čvrsto na bilo kojoj kacigi, bez klizanja.

Više o proizvodu: MARKER

brend Marker
Jedinica pakovanja kom
Stakla Sa jednim staklom
Okvir Veliki okvir
Kategorija S2 / Delomično sunčano
Pol Unisex
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.