Šifra proizvoda: skid200400510_c

CIPELE DALBELLO ŽENSKE DS AX 80 black-pastel blue

Home Ski oprema Ski cipele CIPELE DALBELLO ŽENSKE DS AX 80 black-pastel blue
24.800 RSD Special Price 18.890 RSD Ušteda - 5.910 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-24%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaCIPELE DALBELLO DS AX 80 W

( SKID200400510 )

DS LINE
Precizni prenos snage
Jednostavno obuvanje / izuvanje i izuzetan komfor
Light & Slim

Novi Dalbello DS kombinuje izuzetnu novu POWER CAGE tehnologiju sa 3D.GRIP TEXTURE i savršenim fitom. Za veći prenos snage, veći komfor i bolje iskustvo u skijanju. Linija DS je razvijena za napredne skijaše i experte koji traže vrlo udobnu i performans ski cipelu sa vrhunskom preciznošću.

AX - AXTRA VOLUME

The New DS... Dalbello DS AX 80 W

Ciljna grupa skijaša: Intermediate to advanced.

Lagane, udobne, potpuno prilagodljive. DS AX 80 W su savršeno prilagođene damama koje vole da uživaju u skijanju bez brige o opremi.

DS AX 80 W je namenjen srednjim i naprednim skijašicama koje preferiraju podršku Overlap dizajna i 4 kopče, kao i udobnost šireg last-a od 101mm. Snažne i precizne sa izuzetnim udobnošću i uporištem, Dalbello-ov jedinstveni koncept "Fit for Women" sadrži najnoviju POWERCAGE konstrukciju za bolje i duže dane skijanja bez zamora. Zahvaljujući Dalbelovoj MyFit tehnologiji, termoformabilni liner i spoljni deo cipele mogu biti potpuno prilagođeni.

"Fit for Women" Dalbello-ve ski cipele koje su posebno projektovane sa jedinstvenim fit-om i performansama potrebnim ženama. Sve Dalbello ženske skijaške cipele karakteriše: specijalni udobni kalup, prilagođen morfologiji ženskih stopala, specijalne tkanine i izolacioni materijali, koji su meki, topli, obloženi i udobni, i strukturalni materijali koji su lakši i fleksibilniji od onih koje se koriste u odgovarajućim muškim modelima cipela.

 

Character

Rider Level

Beginner                    Professional

●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○ ○○

Terrain

On Piste                          Off Piste

●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○

Last

Narrow                                 Wide

○○ ○○ ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○

Flex

Soft                                        Hard

○○ ○○ ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○

 

Specifikacija & Tehnologija

 • Series / Piste
 • Construction: Overlap
 • Flex index: 80
 • Širina cipele: 101
 • Veličina: Half Size Only / dvobroj
 • Materijal cipele: PU/PU
 • My Fit
 • POWER CAGE
 • 3D Grip Texture
 • Contour 4
 • Reduced Volume Fitting Lasts
 • Additional Insulation
 • Low Profile Lady Cuff
 • Bi-Injection Cuff
 • Dura-Grip Replaceable Toes / Heels
 • Drive & Control
 • Locked Cuff
 • Canting (Shaft Alignment)
 • Velcro - čičak traka
 • 4 F3 Alu - Micro kopče
 • Aluminium Buckles
 • Micro buckles
 • Size/Volume Adjuster
 • Uložak-postava / IF Performance W

 

● Classic overlap design

Dizajn sa preklapanjem gornjih panela i promenjivim volumenom, omogućava lako obuvanje, prilagodljivost različitim oblicima stopala i udobno i ravnomerano držanje stopala.

 

● My Fit System - prilagodljivost po vašim potrebama.

Zahvaljujući My Fit System-u Dalbello legendarno prijanjanje je sada poboljšano na više od 60% cipela u ponudi. My Fit System čini mogućnost termo prilagođavanja spoljnjeg dela cipele i uložak-postave, kao i prethodno oblikovani Contour 4 Shell Fit tehnologija koja dolazi uz svaki My Fit System.

 

● Powercage Construction

Da bi poboljšao prenos snage, performanse i udobnost, Dalbello je izumeo novi POWERCAGE. Ideja je dodati spoljni armaturni kavez napravljen od čvršćeg materijala na još mekši i udobniji spoljni deo cipele. Asimetrično grananje POWERCAGE-a podržava optimalnu raspodelu opterećenja svih sila i izbegava deformaciju ski cipele. Pored toga, to vodi do glatkog i progresivnog fleksa pokretanja, dajući tu dodatnu snagu kako bi dobili potpunu kontrolu čak i pri skijanju pri velikim brzinama i radikalnim okretima.

 

● 3D Grip Texture

Nepravilan strukturalni šablon nove 3D GRIP TEXTURE daje ovaj ekstra grip prilikom hodanja na uređenim stazama, padinama ili svežem snegu i pozitivno utiče na uravnoteženu čvrstoću ski cipele. 3D GRIP TEXTURE dodaje materijal pravo na mesto gde je potreban za ojačanje donjeg dela ski cipele za poboljšani prenos snage od ski cipele do skije. Pored toga, struktura izbegava ogrebotine i poboljšava ukupnu trajnost.

 

● Contour 4 Fit Concept

Exclusive Dalbello Technology - anatomski unutrašnji oblik spoljnjeg dela čizme. Kreiranjem 4 unutrašnje komfor zone ( peta, prsti, zglob i ris ) obezbeđuje se blisko i precizno prijanjanje, neposredan komfort i minimizira porteba za modifikacijom spoljnjeg dela čizme.

 

● Reduced Volume Fitting Lasts

Jedinstven, udoban oblik i veličina profila su optimizirani za ženske karakteristike stopala. Zbog uske pete i šireg prednjeg dela, ženske ski cipele podržavaju ženskog skijaša na najbolji način prenošenjem snage direktno i ublažavanjem udara na stopala tokom celog dana.

 

● Additional Insulation

Svi ženski Dalbello lineri koriste strukturne materijale koji su lakši, topliji i fleksibilniji od onih koji se koriste u odgovarajućim muškim modelima.

 

● Low Profile Lady Cuff

Niži profil zadnjeg spoljnog dela cipele, prilagođen ženskoj anatomiji, smanjuje celokupnu težinu cipele, omogućava veću fleksibilnost, dozvoljava umetanje debljih i mekših izolacionih materijala.

 

● Bi-Injection technology - 2 različite gustine polimera u jednoj strukturi.

 

● DuraGrip - promenjivi dugotrajni poliuretanski umetci (peta / prsti) nude odličnu otpornost na habanje prilikom hodanja.

 

● Drive & Control technology

Drive & Control je evolucija Contour 4 tehnologije, izuzetan dizajn iz Dalbella, koji prati anatomske konture stopala, ova tehnologija obezbeđuje savršenu kombinaciju: kontrola nad skijama ( uža cipela na peti ) i udobnosti ( šira cipela na prstima ).

Drive & Control Zone
- Precizno držanje pete - ograničavanje pokreta za potpunu kontrolu nad skijama i direktan prenos snage.

Comfort Zone & Wrapping Zone
- Više prostora za veću udobnost - bolja cirkulacija krvi i veća toplota - više zabave i više vremena provedenog na padinama.

 

● Locked cuff (fiksan gornji zadnji deo cipele)

Locked cuff povećava zadnju podršku i minimizira cuff flex. Skijaši smatraju da je cipela odzivnija, snažnija i preciznija.

 

● Canting

Podešavanjem bočnog ugla na zglobu cipele, omogućava se preciznije poravnavanje i prijanjanje gornjeg dela cipele skijaševoj nozi.

 

● 4 Mikroregulacione aluminijumske kopče - za fino podešavanje okretanjem osovine kopče u levu ili desnu stranu.

 

● Size/Volume Adjuster

Cipele ( Half Size Only / dvobroj ) dolaze sa parom footbed-adaptera za podešavanje veličine/volumena, koji se nalaze u kutiji. Kada postavite adaptere ispod stopala, veličina/zapremina cipele postaje manja.

 

● Uložak-postava Instant Fit Liners IF Performance W

Posebno projektovani liner, sa jedinstvenim fit-om i performansama prilagođenim morfologiji ženskih stopala: better holding // more stable and supportive liner // higher performance.

 

 

Više o proizvodu:DALBELLO

Flex 80 - 100
Širina stopala Srednja ( 101-102mm)
Pol Za žene
Tip Za mešoviti teren
Dužina stopala u cm 245 mm, 255 mm
Nivo znanja Srednje - Napredni
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Italija
Proizvođač DALBELLO
Pogledajte i ove proizvode
Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.