Šifra proizvoda: SKI113217500

RUKAVICE VIKING ŽENSKE SILVANA

Home Ski odeća Ski rukavice RUKAVICE VIKING ŽENSKE SILVANA
5.480 RSD
6.850 RSD Special Price 5.480 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaRUKAVICE VIKING W SILVANA

( SKI113217500 )

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

Viking Silvana, Lady ski rukavice...

  • Izolacija: Hyperloft
  • Postava: Micro Bemberg
  • Dlan: Cabretta PU
  • Spoljni materijal: Rhine Flex
  • Krzno oko zgloba
  • Anti-slip dlan

HyperLoft je izuzetno lagan i veoma elastičan materijal, odlična barijera protiv izgubljene topline preko kože. U isto vreme ne dozvoljava hladnom vazduhu prodor unutar rukavice. Praktično, HiperLoft ne upija nikakavu vlagu.

Bembergova sirovina je neiskorišten pamučni linter. Rođen iz pamuka, Bemberg je i nežan i funkcionalan. Bemberg je čak i nežniji prema koži od svile, koju mnogi smatraju mekim i slabo iritirajućim materijalom.
Bemberg je prozračno vlakno sa mikro porama koje brzo upija vlagu i sprovodi je napolje. Tako Bemberg efikasno smanjuje prianjanje i unutrašnju vlagu.
U odnosu na poliester, Bemberg zadržava manje vlage između kože i tkanine. Znoj prolazi kroz tkaninu i odlazi u vazduh.
Jedna značajna karakteristika Bemberga je njegova sposobnost da ublaži temperaturu unutar odeće. Leti se oseća hladno, zimi toplo, i zato što čak smanjuje statičko nakupljanje, Bemberg je udoban za nošenje tokom cele godine.

Više o proizvodu:Viking

brend Viking
Jedinica pakovanja par
Veličina XL
Veličina XL
Karakteristike Ostale membrane
Pol Za žene
Model Sa prstima
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.