Šifra proizvoda: ski_abbhbt21_c

SKIJE ELAN WINGMAN 82 CTI FX EMX 12 (DB1923)

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN WINGMAN 82 CTI FX EMX 12 (DB1923)
71.990 RSD Special Price 60.990 RSD Ušteda - 11.000 RSD
Dodaj na listu želja

FINALNI DODATNI POPUST

Iskoristite dodatni popust od 15% za kupovinu 2 i više artikala iz kategorija ZIMA i LIFESTYLE

Dodatni popust se prikazuje i ostvaruje u korpi prilikom web kupovine na sajtu, odnosno na kasi u radnjama i na već snižene cene navedenih artikala!

Možete kombinovati artikle iz kategorija ZIMSKI SPORTOVI i LIFESTYLE i ostvariti dodatni popust.

Podeli Sa prijateljima
-15%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE ELAN WINGMAN 82 CTI FX EMX 12.0

( SKI-ABBHBT21 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

ALL MOUNTAIN WINGMAN

Osetite slobodu otvorenog terena i pripremite se za istraživanje, Wingman ti čuva leđa. Ne radi se samo o pronalaženju idealne situacije, već o pronalaženju zadovoljstva.

Don't fear to explore. Wingman takes care of you.

Wingman serija spaja Elanove nagrađivane tehnologije sa all-mountain skijanjem. Napravljen da poboljša energiju skijaša u svim uslovima i terenima, Wingman ti uvek čuva leđa. Kao najbliži most Ripstick kolekciji, Wingman je izgrađen sa sledećom evolucijom Elanovog modernog asimetričnog ski dizajna, Amphibio sa Truline tehnologijom utiče na profil i konstrukciju desnih i levih skija kako bi napravili savršen zaokret.

Elan Wingman 82 CTi

PISTE SUPERIOR
Spretan i brz, Wingman 82 CTi rezbari poput noža tvrdu podlogu i plovi po neuređenim stazama sa vrhunskim samopouzdanjem.

Savršen pratilac bilo gde na planini, Wingman 82 CTi su dinamične skije koje odišu ličnošću i energijom. Sa svakim zaokretom, Amphibio Truline tehnologija, Laminated Woodcore, ojačanje od karbonskih cevi od vrha do repa i jedan sloj titanijuma, je toliko siguran da će vas nadahnuti da svoje dane na planini iskoristite najbolje.

 

Target User

SKI LEVEL

Intermediate - Advanced - Expert

○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

TERRAIN

Groomed   -   Variable  -   Powder

○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow      -      Medium      -      Fast

○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

 

Specifikacija & Tehnologije

 

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TruLine Technology, SST Sidewall, Tubelite Woodcore, Carbon Rods, MonoTi
  • Geometrija: 129/82/112
  • Dužina / Radius: 160(12.0), 166(13.1), 172(14.3), 178(15.5), 184(16.7)
  • Sistem / Plate: Fusion X
  • Vez: EMX 12.0 GW Fusion X BLK/ORG

 

● Amphibio koncept

Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

 

● Amphibio Truline Technology

Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja celom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

 

● SST Sidewall

Sidewall Construction - vertikalno položen ABS materijal iznad rubnika, "odrezan" pod uglom, od vrha do repa skije, omogućava direktan prenos snage od noge skijaša do rubnika, obezbeđuje kontrolu i stabilnost u brzini, i ubrzanje u zaokretima.

 

● CTI

Nova generacija dizajna ski konstrukcija za skije visokih performansi sa širim platformama. Lagani dizajn uključuje sloj titanijuma sa uzdužnim karbonskim šipkama, da bi se osigurala torziona stabilnost, snažan rebound i glatki prelazi iz zaokreta u zaokret.

 

● TubeLite Woodcore

Dve super lagane šuplje 5mm karbonske cevi ( Carbon Rods ) umetnute u bokove laganog laminirang drvenog jezgra. One obezbeđuju torzionu stabilnost i snažan rebound, uz redukciju težine jezgra. Rezultat je neverovatan lagan odziv i stabilnost.

 

● Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

 

● FUSION X

The next generation of binding systems.

Fusion X je Elanova nova generacija sistema vezivanja visokih performansi. Novi single connection dizajn omogućava glatko slobodno savijanje između skija i vezova, što dovodi do lake inicijacije zaokreta. 30% lakša, nova konstrukcija piramidalnog oblika, ojačana je titanijumom za dodatnu snagu i direktan, snažan odaziv od rubnika do rubnika. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog direktnog prenosa snage.

 

 

Više o proizvodu:ELAN

Širina struka > 88 mm
Dužina skija 162 - 170 cm, > 170 cm
Sistem Sa vezom
Tip Za mešoviti teren
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Pol Za muškarce
Pogledajte i ove proizvode
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.