Šifra proizvoda: kac_s4100500_c

KACIGA UVEX CITY 4

Home Oprema Kacige KACIGA UVEX CITY 4
  8.490 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
Preporučujemo da pogledate i druge modele kaciga
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaKACIGA UVEX CITY 4

( KAC-S410050 )

Popularnija nego ikad

Stylish, cool i garantovano sigurna – classic nutshell slavi svoj povratak. Uvex City 4 dolazi u cool bojama i super laganom inmould dizajnu kako bi korisniku pružio još više udobnosti.

Clean nutshell sa prvoklasnom funkcijom. Uvex City 4 je impresivan sigurnosni dodatak sa svesno smanjenim dizajnom. Za poboljšanu vidljivost u drumskom saobraćaju, sportski gradski stil ima integrisanu LED diodu na zadnjem delu. Super lagana inmould kaciga opremljena je sa deset otvora za ventilaciju za optimalno upravljanje klimom i ima praktično podešavanje širine i visine zahvaljujući 3D IAS sistemu.

 • Inmould tehnologija
 • 10 ventilacionih otvora
 • Sistem prilagođavanja anatomic IAS 3D
 • Lako podesivi kaiš brade
 • Monomatic sistem zatvaranja
 • Materijal spoljnog sloja kacige: PC shell / polycarbonate
 • Materijal unutrašnjeg sloja: Polystyrene EPS/materijal velike gustine
 • Težina: 320g
 • Standards: EN 1078
 • Made in Germany

 

Tehnologije:

 

● Inmould tehnologija

"Inmould" tehnologija - tehnologija ubrizgavanja sloja pene direktno u tvrdi spoljni sloj.

Spoljni i unutrašnji sloj, spojeni pod velikim pritiskom i temperaturom, čine neraskidivu vezu koja obezbeđuje izuzetno stabilnu i maksimalno sigurnu strukturu, omogućavajući malu težinu i optimalnu ventilaciju.

PC/polikarbonat je materijal koji se koristi u proizvodnji spoljneg sloja kacige. Polikarbonatni spoljni sloj je čvrsto pričvršćen za EPS unutrašnji materijal. EPS materijal se direktno ubrizgava u gornji spoljni sloj polikarbonata da bi se formirala integralna jedinica. Monolitna jedinica apsorbuje tačkaste udare o oštri predmet i primenjena sila na kacigu se širi po celoj njenoj površini, tako da je glava savršeno zaštićena.

 

● PC- spoljašnji materijal kacige.

Polikarbonat se koristi u Inmould tehnologiji kaciga: EPS sloj koji se ubrizgava direktno u spoljašnju materijal kacige čini čvrstu celinu, čvrstu i otpornu na tačkaste udare. PC materijal je čvrst i veoma otporan na rupture.

 

● EPS - unutrašnji materijal kacige.

EPS zaštitni materijal sadrži mikroskopske vazdušne komore koje efikasno apsorbuju udarne sile pri padu. EPS sloj se ubrizgava direktno u spoljašnji omotač kacige. Formira se monolitna jedinica koja štiti glavu od udara i prigušuje ga.

 

● Ventilacioni kanali

Uvex daje najveću vrednost optimalnoj ventilaciji: pametno dizajnirani ventilacioni kanali uvlače svež vazduh i izbacuju topli vazduh.

Ovo sprečava nakupljanje neprijatne toplote unutar kacige.

 

● IAS 3D

Sofisticirani IAS 3D sistem omogućava optimalno prilagođavanje veličine kacige različitim veličinama i oblicima glave jednostavnim okretanjem točka za podešavanje. Prostor unutar kacige prilagođava se po visini i obimu glave.

 

● Monomatic

Samo pritisnite dugme

Stezni mehanizam koji se nalazi ispod brade ima nekoliko položaja i lako se može podesiti jednim rukom tokom vožnje.

 

 

Više o proizvodu: UVEX

Pol Za muškarce
Tip City/Trekking, MTB
Veličina M (do 59cm), L (do 62cm)
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.