Šifra proizvoda: gac_22002_c

GAĆE CASTELLI BIB FREE AERO RC

Home Odeća i obuća Šortsevi GAĆE CASTELLI BIB FREE AERO RC
19.490 RSD Special Price 14.490 RSD Ušteda - 5.000 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-26%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • Deklaracija

CASTELLI FREE AERO RC BIBSHORT

( GAC-22002 )

Savršena kombinacija udobnosti i brzine. Dizajniran za vrhunske trke, što ga takođe čini izuzetno udobnim za svaku vožnju i vozača.

 

Specifikacija & Tehnologije

 • Visoka kompresija od 215 g Forza 2 tkanine sa 32% sadržaja Licra® pruža izuzetnu podršku i kompresiju mišića
 • Progetto X2 Air bešavni uložak je mekan uz kožu, ali dobro podstavljen za udobnost na velikim udaljenostima
 • Minimalističke naramenice omogućavaju maksimalan protok vazduha, dok ojačanje drži trake ravnim preko ramena
 • Zadnji mrežasti džep
 • Konstrukcija od 5 panela za smanjenje šavova i manje habanja
 • Sublimacijom štampana grafika i logotipi koji se nikada neće oljuštiti, popucati ili izbledeti
 • Reflektujuće cevi na zadnjoj strani nogu
 • Mekani pojas sa raw-cut rezanim ivicama za dodatno rastezanje i udobnost
 • Raw-cut krajevi nogu dizajnirani da ostanu na mestu bez silikonskih gripera
 • Težina: 209 g
 • Temperatura: 15°C - 35°C
 • Fit: Aero

 

● ROSSO CORSA

Naša oznaka Rosso Corsa primenjuje se samo na proizvode najvišeg nivoa koje pravimo. Svaki konac i vlakno, svaka krivina i kontura su opsednuti. Rosso Corsa predstavlja kategorički napredak u biciklističkim inovacijama i pedantnoj izradi koju očekujete od Castellijeve odeće koja poboljšava performanse.

 

● PROGETTO X² AIR SEAMLESS

MAKSIMALNA TEHNOLOGIJA ZA VRHUNSKU UDOBNOST.
Konstruisan od dve komponente, svaka posvećena specifičnoj nameni, koje zajedno stvaraju najudobniji uložak na planeti. Skin Care LayerSeamless, bakteriostatski sloj napravljen da se prilagodi obliku vašeg tela i sedišta bez ikakvih nabora u tkanini. Integrisana tehnologija bez šavova Seamless Integrated Technology (S.I.T.) Perforated Viscous Comfort Zone.

PROGETTO X² AIR uložak koristi svoj ventilisani sloj za negu kože kako bi vas rashladio. Njegov dvoslojni dizajn i uložak više gustine obezbeđuju odličnu udobnost bez obzira na to koliko dugo traje vaša epska vožnja.

1. Skin Care Layer
Četvorostrano rastezljiv, mikrodener, bešavni, bakteriostatski sloj napravljen da se prilagodi obliku vašeg tela i sedišta bez ikakvih nabora na tkanini. Vazduh struji pravo u površinsku tkaninu da bi pomogao isparavanju. 2. Seamless Integrated Cushioning Layer
Pena više gustine sa beskonačno promenljivom debljinom. Debljina uloška je projektovana tako da postavite podlogu tamo gde vam je najpotrebnija za maksimalnu udobnost.

3. Viscous Comfort Inserts
Perforirani viskozni jastučići se dodaju ispod veoma osetljivih područja pritiska išijalne i perineum oblasti.

 

● PRO RIDERS

 

● FREE AERO RC PRO BIBSHORT

INNOVATIVE EVOLUTION
Free Aero RC bibshort je naš najbolji bibshort, što takođe znači da je ludo udoban čak i ako nikada ne zakačite broj. Pošteno je reći da smo na ovim bib gaćama radili poslednjih 15 godina. Toliko je prošlo od kada je prvi put predstavljen originalni Free Aero Race Bibshort, u početku kao naše vrhunske trkačke gaće sa tregerima. Od tada je osvojio tri Tour de France, tri izdanja Giro d'Italia, jednu Vueltu i San Remo, ali je postao i najprodavaniji proizvod u istoriji Castellija jer, jednostavno rečeno, ove kratke gaće rade sve dobro. Koncept je prilično jednostavan: počnite sa najboljim uloškom koji znamo da napravimo, okružite ga potpornim gaćama sa dobrom kompresijom mišića, a zatim uklonite sve ostalo što nije apsolutno neophodno. Osećate se slobodnim zahvaljujući smanjenom broju panela i smanjenom broju šavova. U stvari, gaće imaju samo 5 panela u poređenju sa 10 u prethodnoj generaciji. Osećate se slobodnim zbog daljih usavršavanja bešavnog Progetto Ks2 Air uloška. Dve gustine pene i gel jastučići obezbeđuju progresivno prigušivanje, dok je odvojeni sloj za negu kože mekan i rastezljiv da se kreće sa vašom kožom. Osećate se slobodnim zahvaljujući najminimalnijim naramenicama koje ste ikada videli na kratkim gaćama, uključujući naramenice otvorenog tkanja za maksimalan protok vazduha. Ali ojačali smo ih tako da naramenice ostanu na mestu i učinili smo da mrežasti zadnji deo bude uski za pokrivanje koje je minimalno, ali dovoljno da drži gaće na mestu. A tregere elegantno uokviruje zgodan džep na sredini leđa. Osećate se slobodnim jer su ovo prve vrhunske gaće kojima nije potrebna nikakva hvataljka ili elastika na kraju noge da bi nogavica bila na mestu. Postizanje ovog prava značilo je 28 prototipova i naš najobimniji program testiranja ikada, a rezultat je najudobniji završetak nogu koji smo ikada napravili. Tkanina Forza 2 ima 32% Licra® sa visokim modulom za izuzetnu podršku mišića i pravu količinu kompresije. Ima reflektujuću cev na poleđini. I svi logotipi su ili našiveni ili reljefni radi izdržljivosti.

 

 

Više o proizvodu: Castelli

Karakteristike Kratke
Pol Za muškarce
Tip Sa tregerima
Sezona Leto
Veličina L, XL, XXL
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Hrvatska
Proizvođač FACTORY STORE D.O.O.
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.