Šifra proizvoda: SKI4815952

RUKAVICE DAINESE ERGOTEK

Home Ski odeća Ski rukavice RUKAVICE DAINESE ERGOTEK
21.590 RSD
14.680 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaRUKAVICE DAINESE HP ERGOTEK

( SKI4815952 )

HP
HARD PACK

Sastavni deo svakog skijališta, pouzdano platno koje stvara napredak i dom je najbržih trkača i jeste hardpack. Svako iskustvo u vožnji liftom vrti se oko i veže ih zajedno sa tvrdim snegom, a to je suština Daineseove HP kolekcije. HP je Daineseov dolazeći, za odmarališta - specifičan deo zimske kolekcije 2020. godine. HP je skijaška odeća inspirisana trkama za skijaše koji zahtevaju vrhunske performanse od sebe i svoje opreme. Skijaši koji žive za brzinu, testiraju granice svog prianjanja na kantnama i kontroli, i rezbare najstrmijim terenima.
Know no limits.

Dainese HP Ergotek ski rukavice.

Vrhunske performanse i izuzetna udobnost na najizazovnijim stazama. Posebno stvorene da odgovore na potrebe World Cup sportista u alpskim skijaštima, HP Ergotek kombinuju potpunu pokretljivost sa Ergotek zaštitom od kompozitnih ploča, dizajniranih da štite ručne zglobove, istovremeno omogućavajući optimalnu slobodu pokreta. Njihova vodootporna tkanina i kožna konstrukcija pružaju maksimalan komfor čak i u najtežim uslovima. Samopouzdanje koje trebate je u vašim rukama.

 • D-Dry membrana.
 • ERGOTEK™ Knuckles Technology
 • Traka oko ručnog zgloba
 • Goatskin Leather
 • Composite Knucles
 • D-Thermo insulation
  • Tehnologije

   D-Thermo insulation - Dainese-ov sintetički mikrofiber termoizolacioni materijal nudi dobar standard u smislu topline u odnosu na težinu i relativno dobru stišljivost.

   Dainese Ergotek tehnologija vrhunski je izraz ergonomije i zaštite. Razvijen kombinovanjem umetaka od poliuretanskih i karbonskih vlakana, omogućava prstima da se pomeraju odvojeno, garantujući vrhunsku bezbednost zglobova. Ova inovativna tehnologija primenjena na rukavicama rezultat je studija sprovedenih u World Cup Alpine Ski trkama. Zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu, ruka ostaje lagana i ima potpunu slobodu pokreta. To je novo merilo u pogledu zaštite i komfora.

   Više o proizvodu:Dainese

brend Dainese
Jedinica pakovanja par
Veličina XXL
Veličina XXL
Karakteristike Koža, Ostale membrane
Pol Za muškarce
Model Sa prstima
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.