Šifra proizvoda: SKI-JG5308

KAPA JAIL JAM GRANADILLA ŽENSKA BOX CHIC

Home Ski odeća Kape-Ski maske KAPA JAIL JAM GRANADILLA ŽENSKA BOX CHIC
10.990 RSD
15.700 RSD Special Price 10.990 RSD Ušteda - 4710 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-30%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaKAPA JAIL JAM GRANADILLA ŽESNKA BOX CHIC

( SKI-JG5308 )

Jail Jam
Boja i zanos su prepoznatljive karakteristike Jail Jam DNK. S ovim konceptom na umu, odeljenje za dizajn stalno se bavi istraživanjem novih detalja kako bi se razvile kolekcije koje prevazilaze obično i pružaju nepogrešivu ličnost životnom stilu i urbanoj opremi. Stalna inovacija tkanina je značajna snaga marke i doprinosi tome da se ističe od svojih glavnih konkurenata na tržištu.

Granadilla
High-Class - Exclusive - Vogue - Elegant - Stylish - Warm - Details - Passion - Fashionable

Duh Granadilla je elegantan i profinjen, sofisticirana privlačnost reinterpretirana u savremenom casual ključu. Tekuća stiliska istraživanja se materijalizuju u kolekcijama koje slobodno prolaze kroz klasične sadržaje, transformišu svoju prirodu i ukrašavaju svoju jednostavnost bezvremenim stilskim detaljima.
Kvalitetna vlakna, pažnja posvećena detaljima i kvalitet dizajna tumače tradiciju i kreativnost do savršenstva, čineći Granadilla artikle idealnom sintezom casual i elegantnih stilova.
Sjajna mekoća mohera i angore, elegancija krzna i upotreba strass-a i metalnih vlakana daje Granadilla artiklima moderan, elegantan i visokokvalitetni stav, idealan za grad, kao i za ekskluzivne après-ski na snegu.

Box Chic

  • Shell: 58% Viscose, 25% Acrylic, 13% Polyammide, 4% Angora
  • Lining: 100% Polyester
  • Pon Pon: 100% Leather - Fur
  • Application: 100% Metallic
  • Full Fleece
  • Odvojivi Pon Pon

Wool - vuna je odličan toplotni izolator, zahvaljujući talasastim vlaknima, vuna omogućava da vazduh bude zarobljen između vlakna, stvarajući toplotnu barijeru, takođe ima sposobnost da apsorbuje do 20% vlage.

Više o proizvodu: Jail Jam

brend Jail Jam
Jedinica pakovanja set
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.