Šifra proizvoda: ski_acthgj22_c

SKIJE ELAN WILDCAT 82 C PS ELW9 (DB7032)

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN WILDCAT 82 C PS ELW9 (DB7032)
51.550 RSD Special Price 40.990 RSD Ušteda - 10.560 RSD
Dodaj na listu želja

FINALNI DODATNI POPUST

Iskoristite dodatni popust od 15% za kupovinu 2 i više artikala iz kategorija ZIMA i LIFESTYLE

Dodatni popust se prikazuje i ostvaruje u korpi prilikom web kupovine na sajtu, odnosno na kasi u radnjama i na već snižene cene navedenih artikala!

Možete kombinovati artikle iz kategorija ZIMSKI SPORTOVI i LIFESTYLE i ostvariti dodatni popust.

Podeli Sa prijateljima
-20%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE ELAN WILDCAT 82 C PS ELW9

( SKI-ACTHGJ22 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

ALL MOUNTAIN W STUDIO

Pravite savršene zavoje po snegu u svim uslovima, precizno i izvanredno uravnoteženo na skijama iz All-Mountain Elan W Studio kolekcije. Ova izuzetna porodica skija uliva samopouzdanje za uživanje na svim stazama.

WILDCAT
Ultimativni pratilac za poverenje i avanture

Dizajnirana od strane žena, linija je napravljena da optimizuje i poboljša energiju i performanse skijašica u bilo kojim uslovima ili terenu. Kao najbliži most Ripstick W kolekciji, Wildcat spaja Elanove nagrađivane tehnologije, uključujući najnapredniji asimetrični dizajn skija za žene Amphibio Truline W Technologiju, uz novi pogled na all mountain skijanje. Zauzimajući savremeni pristup all mountain skijanju, Wildcat zauzima novu teritoriju sa fino odabranim drvenim jezgrima na malo širim šasijama u kojima se nalaze lagane, strukturne konstrukcije za efikasan prenos energije i savršenstvo u svakom koraku.

Superior All Mountain versatility meets state of the art ski technology.

Amphibio serija - stalno razvijajuća, uvek inovativna, all-mountain ski kolekcija. Visoko svestrane, dinamične i okretne skije dizajnirane su za najbolje all-mountain skijaše. Poznate po svojim visokim performansama sa asimetričnim Amphibio profilom, serija dolazi na viši nivo sa Amphibio Truline tehnologijom za savršene zaokrete. Amphibio serija ništa ne kompromituje i obećava sve što je potrebno da budete kraljica padina.

Elan WILDCAT 82 C

Joyful cat

Spretane i brze, Wildcat 82 C precizno rezbare po negovanim stazama i glatko se kreću po neuređenim stazama sa samopouzdanjem.

 

Target User

SKI LEVEL

Intermediate - Advanced - Expert

○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○

TERRAIN

Groomed   -   Variable  -   Powder

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow      -      Medium      -      Fast

○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○

 

Specifikacija & Tehnologije

 

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TruLine Technology, SST Sidewall, Laminated Woodcore, Carbon Reinforcement
  • Geometrija: 129 82 112
  • Dužina / Radius: 146(11.0), 152(11.0), 158(12.0), 164(13.1)
  • Sistem / Plate: Power Shift
  • Vez: ELW 9.0 GW SHIFT BLK/PURPLE

 

● Amphibio koncept

Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

 

● Amphibio Truline Technology

Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja celom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

 

● SST Sidewall

Sidewall Construction - vertikalno položen ABS materijal iznad rubnika, "odrezan" pod uglom, od vrha do repa skije, omogućava direktan prenos snage od noge skijaša do rubnika, obezbeđuje kontrolu i stabilnost u brzini, i ubrzanje u zaokretima.

 

● Laminated Woodcore

Laminirano drveno jezgro, specijalno oblikovano za svaki model i veličinu. Koristeći različite vrste drveta u raznim kombinacijama, omogućava prilagođavanje flex obrazca za različite namene. Ovo veoma izdržljivo i izuzetno brzo drveno jezgro, prenosi snagu direktno na rubnike i omogućava okretnost na različitim strminama.

 

● Carbon - lagan i jak materijal, obezbeđuje dodatnu potporu i ojaćanje na mestima gde je to potrebno.

 

● PowerShift system

Potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbeđuju direktan prenos snage sa veza do ruba, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

 

 

Više o proizvodu:ELAN

Širina struka 73 - 88 mm
Dužina skija 150 - 160 cm
Sistem Sa vezom
Tip Za mešoviti teren
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Pol Za žene
Pogledajte i ove proizvode
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.