Šifra proizvoda: ski_abcklg23_c

SKIJE ELAN PRIMETIME 44 FX EMX12 (DB1923)

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN PRIMETIME 44 FX EMX12 (DB1923)
  76.990 RSD
Dodaj na listu želja

ZIMA SVIMA – SKI OPENING POGODNOSTI
Kupite 2 artikla i ostvarite dodatnih 10% i na već snižene cene ili
Kupite 3 ili više artikala i ostvarite dodatnih 15% i na već snižene cene!

Popusti se prikazuju i ostvaruju u korpi prilikom web kupovine (obračun na dnu) ili na kasi u prodavnici i odnose se na kompletan asortiman zimskih i outdoor proizvoda -planinarenje, kao i lifestyle kategorije. Možete kombinovati artikle iz gore navedenih kategorija.

Podeli Sa prijateljima
NOVO
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaSKIJE ELAN PRIMETIME 44 FX EMX12.0

( SKI-ABCKLG23 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

 

On Piste

PRIMETIME

Carve Out a Good Time

Opremite se za savršenu vožnju. Svaki nivo intenziteta se uzima u obzir, različiti karakteri u vašoj grupi će se lako poistovetiti sa njim i odlično ćete se provesti zajedno. Bilo da ste najbrži, coolest ili najelegantniji, ova skija će vas osnažiti i maksimalna zabava je zagarantovana. I na kraju dana, osetićete neku podršku koja će vas naterati da se ponovo podignete na još jednu vožnju. Vremena za pamćenje. Vremena za deljenje. Jedva čekam sledeći dan da nastavimo.

Primetime ponovo podstiče uzbuđenje za on-piste carving kategoriju tako što ubrizgava mladalačku filozofiju dizajna u kombinaciji sa najsavremenijim procesom izgradnje, što rezultira potpuno novom kolekcijom koja vraća zabavu u carving. Nova tehnologija omogućava skijašu da iskoristi potencijal kolekcije, uz manje napora za beskonačni carving, bez obzira na iskustvo. Od iskusnih ljubitelja brzine do rekreativaca, modeli Primetime kolekcije su strateški dizajnirani da maksimiziraju kontrolu, performanse i preciznost i to rade sa lakoćom, tako da možete da se fokusirate na sva iskustva koja skijaški dan čine odličnim.

 

ELAN PRIMETIME 44

The Early Bird

Dizajniran za pristup maksimalnoj snazi i povećanu brzinu na ivicama, Primetime 44 pruža uzbudljive carvingperformanse i razigranu vožnju.

Uživajte u carvingu bez napora i energije na Primetime 44 zahvaljujući uskom struku od 69 mm i PowerMatch tehnologiji, dizajnu koji odgovara konstrukciji skije, sa načinom na koji skijaš stavlja snagu na sneg za prirodniju kontrolu unutrašnjih i spoljašnjih ivica tokom celog zaokreta. Dual Density Woodcore poboljšava Amphibio levi i desni profil postavljanjem jače platforme duž unutrašnje ivice i lakšeg drveta duž spoljne ivice, prekrivene Mono Ti slojem za siguran ulazak i izlazak sa skretanja uz intuitivan osećaj. Završni dodir je Fusion X sistem vezova koji omogućava skiji da se prirodno i energično savija, što ovo čini prirodnom selekcijom za skijaše koji žele da imaju koristi od carvinga od prve do poslednje stolice.

Ključne Karakteristike

 • Brze od ivice do ivice
 • Moćan odskok
 • Precizan grip na ivici
 • Advanced to expert skiers

 

Target User

SKI LEVEL

Intermediate - Advanced - Expert

○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

TERRAIN

Groomed   -   Variable  -   Powder

● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow      -      Medium      -      Fast

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

 

Specifikacija & Tehnologije

 

 • Profil: Amphibio
 • Tehnologija: RST sidewall, Power Match Technology, DualDensity Woodcore, Mono Ti, High Speed Gliding Base
 • Geometrija: 121 / 69 / 102
 • Dužina / Radius: 144(10.0), 151(12.2), 158(12.5), 165(13.7), 172(15.1), 179(16.5)
 • Sistem / Plate: Fusion X
 • Vez: EMX 12.0 GW FUSION X BLK/ORG

 

● Amphibio koncept

Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

 

● RST Sidewall

Konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

 

● Power Match Technology

Sa Power Match tehnologijom, konstrukcija skije je usklađena sa načinom na koji skijaš stavlja snagu na sneg, omogućavajući skijašu prirodniju kontrolu unutrašnjih i spoljašnjih ivica za najintuitivniji osećaj tokom celog zaokreta.

 

● Dual Density Woodcore

Dual Density Woodcore podržava tehnologiju Power Match kroz jedinstvenu konstrukciju koja koristi deblji profil i jače materijale duž unutrašnje ivice za snagu, stabilnost, prianjanje ivice i odskok. Spoljna ivica ima tanji profil u vrhu i repu i koristi lakše materijale za intuitivnu upravljivost, smanjenje težine, lakoću i glatkije praćenje.

 

● Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

 

● FUSION X

The next generation of binding systems.

Fusion X je Elanova nova generacija sistema vezivanja visokih performansi. Novi single connection dizajn omogućava glatko slobodno savijanje između skija i vezova, što dovodi do lake inicijacije zaokreta. 30% lakša, nova konstrukcija piramidalnog oblika, ojačana je titanijumom za dodatnu snagu i direktan, snažan odaziv od rubnika do rubnika. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog direktnog prenosa snage.

 

 

Više o proizvodu:ELAN

Širina struka < 73 mm
Pol Za muškarce
Tip Za uređenu stazu
Dužina skija 150 - 160 cm, 162 - 170 cm, > 170 cm
Sistem Sa vezom
Nivo znanja Srednje - Napredni
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Slovenija
Proizvođač ELAN D.O.O.
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.