Šifra proizvoda: SC2285161300

PATIKE SCOTT T2C EVO yellow-blue

Uskoro na lageru
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaPATIKE SCOTT T2C EVO

( SC2285161300 )

Scott T2C EVO jedne od najsvestranijih lakih patike na tržištu. Nenadmašne za trke, kao i za trening. Idealan balans laganih materijala, jastučića i brzog odziva zahvaljujući eRide tehnologiji. eRide platforma je dizajnirana da poboljša prirodno kretanje stopala koji promoviše brži, efikasniji stil trčanja. Scott T2C EVO je najlakša neutralna performans patika za trke, ali sa dovoljno podrške da se koristi i na treninzima. Za SS13, T2 poseduje Aero Foam đon, koji je 25% lakši od tradicionalnih đonova od Eva pene.

  • Model: Scott T2C EVO
  • Performance
  • težina: 235g (US 9)
  • tehnologija: eRide / eRide Flow AeroFoam / Lagani gumeni - ubrizgani TPU đon / Drenažni sistem za vodu / Kompozitni tenzioni elementi
  • materijali: gore - sintetička obloga / đon - EVA guma

eRide Ergologic, revolucionarni oblik đona, povećava performanse trčanja, pretvara silazni zamah u pokret napred, efikasno smanjuje gubitke energije tokom pogonske faze koraka.
Blaga roker ( zakrivljena ) geometrija čini patike glatkim, stabilnim i efikasnim.

Scott Aero Foam kombinuje lagane materijale sa jedinjenjima otpornim na habanje, rezultat su lakše patike sa više jastučića uz duže trajanje od tradicionalnih patika.

eRide Flow - strateški postavljeni materijali na đonu vode stopalo kroz najefikasniji korak dok obezbeđuju optimalnu količinu podrške. eRide Flow je individualno projektovan na svakom modelu da vodi, ublažava udare i omogući podršku za specifične tipove stopala.

Više o proizvodu: SCOTT

brend Scott
Jedinica pakovanja par
Tip Za uređene terene - Road
Pol Za muškarce
Veličina US 10.5, EU 44.5
Muškarci - veličina US / EU 10.5 / 44.5
Copyright © 2020 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.