Šifra proizvoda: ski_bh1480_c

KACIGA BOLLE ATMOS MIPS

Home Ski oprema Ski kacige KACIGA BOLLE ATMOS MIPS
  18.470 RSD
Dodaj na listu želja

ZIMA SVIMA – SKI OPENING POGODNOSTI
Kupite 2 artikla i ostvarite dodatnih 10% i na već snižene cene ili
Kupite 3 ili više artikala i ostvarite dodatnih 15% i na već snižene cene!

Popusti se prikazuju i ostvaruju u korpi prilikom web kupovine (obračun na dnu) ili na kasi u prodavnici i odnose se na kompletan asortiman zimskih i outdoor proizvoda -planinarenje, kao i lifestyle kategorije. Možete kombinovati artikle iz gore navedenih kategorija.

Podeli Sa prijateljima
NOVO
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaSKI KACIGA BOLLE ATMOS MIPS

( SKI-BH1480 )

Evolution

Bolle-ov najlakši vrhunski model zahvaljujući in-mold konstrukciji. Aktivni ventilacioni sistem sa 8 ventilacionih otvora zajedno sa otvorima za naočare i kanalima za odvod vazduha ispod školjke čine ATMOS MIPS izuzetno dobro provetrenom kacigom. Ovaj model je takođe opremljen MIPS-om i entuzijastičnom progresivnom EPS tehnologijom kako bi se osigurao maksimalni nivo bezbednosti. Sistem click to fit garantuje savršeno pristajanje, dok mekana podstava od flisa i 3D jastučići za uši pružaju izuzetnu udobnost.

 

Specifikacija & Tehnologije

 • In-Mold Construction
 • MIPS
 • AViD Progressive EPS
 • Pasivna ventilacija
 • In-Mold shell
 • Uklonjivi 3D jastučići za uši
 • Postava koja se može ukloniti i prati
 • CLICK-TO-FIT™ system
 • Težina: 490g

 

● In-Mold Construction - Napredna tehnološka konstrukcija koja pruža maksimalnu zaštitu i udobnost u ekstra laganoj kacigi. Spoljašnji sloj izgrađen od polikarbonata je ekstra jak i ekstra-lagan. Unutrašnji sloj proizveden od ekstra-lakog EPS materijala apsorbuje, kontroliše i rasprostire udarce.

 

● AViD Progressive EPS - Detalji su ključni za stvaranje kaciga koje deluju protiv svih vrsta udara. EPS velike gustine osigurava efikasno apsorbovanje visokih energetskih uticaja. EPS niske gustine, međutim, pruža superiorne performanse protiv manje ozbiljnih udara. Bolle kacige sa AViD liner technology koriste kombinaciju različitih gustina EPS-a i / ili optimizaciju ventilacionih kanala kako bi se virtuelno smanjila gustina u gornjem delu. Rezultat je lakša, bolje provetrena kaciga sa progresivnom apsorpcijom udara koja će apsorbovati širi spektar udaraca u poređenju sa standardnom EPS oblogom jednake debljine.

 

● Integrated ventilation - Otvori postavljeni na strateškim tačkama kacige obezbeđuju stalan protok vazduha.

 

● Click To Fit System - Sa Click-To-Fit sistemom možete veoma precizno podesiti prijanjanje kacige. Možete zategnuti ili otpustiti kacigu za savršeno uklapanje.

 

● Removable ear pads - Dizajnirani da budu udobni i topli, i dozvoljavaju vam da čujete jasno. Jastučići za uši se mogu lako skinuti radi pranja.

 

● Detachable washable lining - Većina Bolle kaciga ima odvojivu unutrašnju postavu koja se može prati.

 

● MIPS - Multi-directional Impact Protection System.
MIPS sistema zaštite mozga u kacigi. MIPS karakteristični žuti dodatni sloj niske frikcije, nalazi se između glave i kacige. On ima za cilj da zaštiti mozak od udara pod uglom, umanjujući rotacionu akceleraciju mozga, koja je najčešći uzrok povreda moždanog tkiva.
Posebna pažnja je stavljena na obezbeđivanje integracije MIPS u kacigu, a da ne ometa prijanjanje, udobnost i ventilaciju.
Nošenjem kacige na glavi nećete primetiti da je MIPS tu, ali možete biti sigurni, u saznanju, da ste u slučaju pada veoma dobro zaštićeni.

 

Više o proizvodu: BOLLE

Obim glave 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Pol Unisex
Karakteristike Sa MIPS-om
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Kina
Proizvođač BOLLE
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.