Bicikli

Planet Bike je proizvođač renomiranog bicikl brenda POLAR. Polar se prodaje u specijalizovanim prodavnicama širom Srbije ali i u regionu – u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, na Kosovu.
Brend Polar obuhvata bicikle za muškarce i žene, decu i juniore. U ponudi možete naći planinske (MTB) bicikle, gradske, treking, modne (fashion), fitness, sklopive (folding) kao i dečije bicikle i guralice (balans bajkove).
Polar je garancija kvaliteta, prioritet je moderni dizajn i veliki izbor ramova od aluminijuma i čelika.

Ponosni smo uvoznici premium brendova Scott, Look, Royal Baby.
SCOTT spada u grupu od nekoliko najvećih bicikl brendova u svetu. Specijalista je za izradu bicikala sa karbonskim I alu ramovima, Scott bicikli se voze na najvećim svetskim trkama (Tour de France, Giro d’Italia), Nino Schurter, višestruki svetski i olimpijski šampion u XC kategoriji je sve svoje pobede ostvario na Scott biciklima.
Legendarni MTB modeli Genius, Spark, Scale, Aspect su dobro poznati našim kupcima. Scott MTB bicikli nose različite modele Fox i RockShox amortizera.
Drumski karbonski bicikli Addict i Foil su dokazani na trkama. Možete ih naći sa diskom i bez diska, sa Shimano i Sram opremom. Syncros sedišta, točkovi, guvernali daju dodatnu vrednost biciklima. Speedster je omiljeni bicikl rekreativaca, takođe sa disk kočnicama i bez njih.
Gravel je nova kategorija koja osvaja tržišta, bicikl koji možete voziti po asfaltu i po makadamu.
Scott nudi 74 modela e-bike-a. Ibajkove u svim kategorijama možete naći u našim prodavnicama. Scott električni bicikli nose Bosch Active, Bosch Performance CX i Shimano STEPS motore.
Za dame Scott nudi Contessa seriju.

LOOK je legendarni francuski brend koji je prvi napravio karbonski ram za bicikl i automatske pedale.
To su ultimativni drumski trkački bicikli, 795 Blade RS Disc je vrhunski aero bicikl dok je 785 Huez lagani drumaš za brdsku vožnju.

ROYAL BABY su dečiji bicikli vrhunskog dizajna i kvaliteta. Namenjeni su svim uzrastima dece, ramovi su od magnezijuma, aluminijuma i čelika.

ALPINA i BOOSTER bicikli su takođe u našoj ponudi. To su bicikli za decu i odrasle - povoljne cene, kvalitetni i moderno dizajnirani.

Filteri
 1. Pol Za dečake Ukloni ovaj proizvod
Cena
brend
 1. Alpina 1 item
 2. Booster 6 items
 3. Chipmank 3 items
 4. Kettler 1 item
 5. Polar 11 items
 6. Royal Baby 4 items
 7. Scott 3 items
Prikaži manje
Broj brzina
 1. Bez brzina 6 items
 2. 1 brzina 17 items
 3. 6 brzina 2 items
 4. 18 brzina 3 items
 5. 21 brzina 1 item
Prikaži manje
Boja
Izabrani filteri
 1. Pol Za dečake Ukloni ovaj proizvod
Set Descending Direction
Page
Page
Copyright © 2020 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.