Šifra proizvoda: ski50021208109_c

AKTIVNI VEŠ VIKING GORNJI DEO l/s black

Home Ski odeća Aktivni veš AKTIVNI VEŠ VIKING GORNJI DEO l/s black
4.750 RSD Special Price 3.800 RSD Ušteda - 950 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-20%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaBASE LAYER VIKING EIGER MAJICA

( SKI50021208109 )

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

Eiger Base Layer majica

Viking Base Layer Level 2, nosi se kao osnovni sloj ispod redovne ( sportske ) odeće.

Viking Eiger je model muškog termoaktivnog osnovnog sloja, savršen kao prvi sloj odeće. Zahvaljujući minimiziranju broja šavova i elastičnoj i tehničkoj tkanini savršeno pristaje obliku tela. Rezultat je udobnost i sloboda kretanja, kao i bez ogrebotina ili oštećenja kože tokom fizičke aktivnosti. Osnovni sloj je dizajniran tako da se znoj i vlaga brzo transportuju napolje i da se istovremeno održava toplotna ravnoteža, bez pregrevanja ili hlađenja tela. Sastav pletene tkanine (55% poliester / 37% poliamid / 8% elastin) pomaže da se minimizira miris, prilagodi strukturi tela i zagreje.

 

Specifikacija & Tehnologije

  • Materijal: 55% Polyester / 37% Polyamide / 8% Elastane
  • Perfect Fitting - proizvod napravljen da garantuje dobro prijanjanje uz telo tokom aktivnosti obezbeđujući slobodu i udobnost kretanja.
  • Dries Quickly / Quick Dry Fabric - ova tkanina koristi vlakna jedinstvenog oblika, znoj i vlaga će se povući sa kože i vrlo brzo će se osušiti čineći tkaninu spremnom za upotrebu nakon kratkog vremena.
  • Seamless - proizvod napravljen u bešavnoj tehnologiji, koja garantuje udobnost tokom upotrebe, slobodu kretanja i nema rizika od ogrebotina i pritiska na najosetljivijim mestima.
  • Elastic Fabric / Stretch Fabric - proizvod od elastične četvorosmerne rastezljive tkanine. Garantuje osećaj slobode tokom kretanja i idealno se prilagođava telu.
  • Breathable - proizvod karakteriše visoka prozračnost, zahvaljujući upotrebi materijala koji privlače molekule vodene pare na spoljašnju površinu odeće.
  • Thermoregulation / termoregulacija - proizvod održava odgovarajuću telesnu temperaturu bez ometanja razmene toplote između ljudskog tela i okoline.

 

● Tokom visokih energetskih aktivnosti, telo naporno radi da reguliše temperaturu. Base Layer je dizajniran da smanjili to opterećenje, projektovan da telo drži hladnim kada se znojite i toplim kada Vam je hladno.
Proizveden bez šavova kako bi se osigurala dodatna udobnost.
Tkanina nudi odlične paropropusne osobine, elastin omogućava veliki raspon pokreta.
Specifičan dizajn omogućava vrhunsko prijanjanje i prilagodljivost telu, pruža savršenu podršku, prati svaki pokret savršeno, obezbeđuje lake pokrete, udobnost i kompatibilnost sa spoljnim slojem odeće.

 

● Base Layer Level 2
Linija bešavnih proizvoda. Veoma elastičan, savršeno se uklapa u oblik tela. Upotreba mrežaste strukture, u zonama prekomernog znojenja, povećava apsorpciju vlage. Dodatna tkanina na laktovima i kolenima štiti od udara i pruža dodatnu izolaciju. Base Layer ima antistatične i anti-alergijske osobine sprečava alergije i iritaciju.
Posebno se preporučuje za aktivnosti kao što su skijanje, snowboarding, hiking, rekreacija na otvorenom, planinarenje, zimski izleti.

 

 

Više o proizvodu:Viking

Veličina M, L, XL
Pol Za muškarce
Tip Gornji deo
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.