Šifra proizvoda: O422603

PANTALONE OAKLEY CEDAR RIDGE 2.0 INSULETED 2L

Home Ski odeća Snowboard Ski pantalone Odeća PANTALONE OAKLEY CEDAR RIDGE 2.0 INSULETED 2L
21.240 RSD
13.500 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaPANTALONE OAKLEY CEDAR RIDGE 2.0 INSULETED 2L

( O422603 )

Oakley

Oakley je nagon za rešavanje problema. Potreba da budete hrabri i prkosni kroz ikonične dizajne. Mišljenje koje izaziva naš vlastiti način razmišljanja i zanemaruje status quo.

Oakley Cedar Ridge 2.0 Insulated 2L

3M Thinsulate i FN Dry 10k tkanina čine Cedar Ridge 2.0 Insulated 2L pantalone idealnim za borbu protiv bilo koje zime koja vam može stati na put. Ove vodootporne, ali prozračne pantalone imaju jedinstveni ventilacioni sistem sa rajsferšlusom, podesivi pojas, i artikuliranu konstrukciju kolena za vrhunsku udobnost i raspon pokreta. Rajsferšlusi na nogavicama omogućavaju jednostavno oblačenje i skidanje, dok dva vodonepropusna džepa sa rajsferšlusima drže na sigurnom vaše stvari.

57% Polyester
43% Sorona

● Oakley FN Dry tehnologija - zaštitni sloj koji se nanosi na tkaninu kako bi bili suvi i zaštićeni od najoštrijih elemenata, deluje kao barijera elementima. FN Dry omogućava toplini i znoju da izlaze isparavanjem, omogućujući vam da budete topli, suvi i ugodni.

Waterproof: 10,000mm H2O - Breathability: 10,000 g/m2/24 h

● Thinsulate
Originalna toplina bez obilne izolacije. Centimetar po centimetar, nijedna izolacija vas ne čini toplijim od Thinsulate. Kada upoređujete jednake debljine, Thinsulate izolacija obezbeđuje do dvostruko više toplote od ostalih visokoizolacionih izolacionih materijala i gotovo jedan i po put topline paperja.

Više o proizvodu: Oakley

brend Oakley
Jedinica pakovanja kom
Tip Ski, Freeski/Snowboard
Veličina XL
Veličina XL
Pol Za muškarce
Membrana 6.000 - 10.000 mm
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.