Šifra proizvoda: SKI-120061

SKIJE VOLKL RACETIGER SC BLACK VMOTION 11 GW (6862U1.VB)

Home Ski oprema Skije SKIJE VOLKL RACETIGER SC BLACK VMOTION 11 GW (6862U1.VB)
Uskoro na lageru
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE VOLKL RACETIGER SC BLACK VMOTION 11 GW

( SKI-120061 )

Racetiger SC, izbor ambicioznih entuzijasta koji vole kratke zaokrete.

Novi Racetiger SC sa tip rocker vrhovima napravljen je za super brze i okretne zavoje, a istovremeno pruža veliku udobnost u vožnji. Ova impresivna kombinacija je moguća zahvaljujući integraciji 3D.Glass, Powered by Steel i novim sidecuts sa odgovarajućom fleksibilnošću i geometrijom vrha, sa UVO 3D. UVO stvara značajno prigušivanje vibracija na skiji. Konstrukcija 3D.Glass sadrži slojeve fiberglasa, trodimenzionalno preko skije, umesto uobičajenih vodoravnih traka. Ovo omogućava više pop-a i oštru promenu i prijanjanje ivica.

  • Tip Rocker
  • Jezgro: Full Sensor Woodcore, Beech/Poplar
  • Tehnologija: UVO 3D, 3D.Glass, Powered by Steel, Full Sidewall, Base: P-Tex 2100
  • Geometrija: 123_70_103
  • Dužina/Radius: 150 (10.5), 155 (11.3), 160 (12.1), 165 (13.0), 170 (13.9)
  • Vez: vMotion3 11 GW (6662U1.VA)

Tip Rocker (odignut samo vrh skije) - kombinacija Early Rise i Classic Camber profila, skije obezbeđuju lake i glatke ulaske i zaokrete bez obzira na uslove. U mekšem snegu skija izuzetno prašta, pluta bolje i zahteva manje energije za vožnju.

Full Sensor Woodcore - kompaktno drveno jezgro, integrisano u skiju od vrha do repa, pruža snagu i energiju duž cele dužine skije. Rezultat je optimalna podrška i odziv za skijaše sa dobrim osećajem za sneg i padine, za skijaše koji intuitivno traže povratne informacije od svojih skija. Ovo drveno jezgro se koristi u Unlimited i Tiger seriji i u nekim od Freeski modelima.

Powered by Steel - sloj elastičnog čelika ispod jezgra skije. Ovaj metalni sloj apsorbuje vibracije i obezbeđuje dodatnu stabilnost, za fenomenalnu mešavinu glatke a ipak dinamične vožnje.

Full Speedwall - direktan i snažan prenos snage sa celom dužinom bočnih zidova.

UVO (Ultimate Vibration Object), slobodno plutajući objekat koji absobuje vibracije po svim osama, u opsegu od 360º.
Svojevrsni adapter postavljen na prednjem delu skije, sadrži lebdeće elemente u unutrašnjosti, koji se potpomognuti silama prilikom skijanja inercijom kreću u sve tri ose, te samim time smiruju neželjene vibracije. Upravo ovakvo rešenje je zaslužno za jače prijanjanje kantni na sneg, time je omogućena veća agilnost, mirnija vožnja i poboljšana kontrola.

3D.GLASS je najnovija Volkl tehnologija koja dodatno poboljšava ukupne performanse i stabilnost skijanja čak i u kritičnim snežnim uslovima. U poređenju sa klasičnim staklenim konstrukcijama, trodimenzionalni i višestruko presavijeni slojevi stakla u području vrha i repa ili u području vezova rezultiraju povećanim prianjanjem rubova i živopisnijim povratnim ponašanjem u zavojima.

+ Poboljšan rebound u zavojima
+ Skija postaje primetno agilnija i živahnija
+ Povećan prenos snage na ivicu
+ Značajno poboljšan grip na ivicama, posebno na tvrdim i ledenim padinama

Više o proizvodu:Völkl

brend Volkl
Jedinica pakovanja par
Tip Race
Širina struka < 73 mm
Dužina skija 162 - 170 cm
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Sistem Sa vezom
Dužina 165
Pol Za muškarce
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.