Šifra proizvoda: SKI-119161

SKIJE VOLKL DEACON 74 black RMotion 12 GW black (6877T1.VB)

Home Ski oprema Skije SKIJE VOLKL DEACON 74 black RMotion 12 GW black (6877T1.VB)
83.980 RSD
59.990 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE VOLKL DEACON 74

( SKI-119161 )

Dikon 74 redefinira način na koji doživljavate padine. Ova nova skija ujedinjuje ultra-konkurentan sa razigranim konceptom i omogućava vam da skijate super agilne i uske okrete uz maksimalnu kreativnost. 3D.Glass konstrukcija sa speedwall mulitlayer drvenim jezgrom, ojačana Titanijumom dolazi sa full sidewall-om i P-Tex 4504 bazom. Novi UVO 3D pruža neverovatno glatku vožnju. rMotion2 vezovi sa GripWalk kompatibilnošću osiguravaju potreban prenos snage na 74mm tip & tail rocker.

ISPO Awards 2018 / Winner

  • Tip&Tail Rocker
  • Konstrukcija: Speedwall Multilayer Woodcore
  • Tehnologija: UVO 3D, 3D.Glass, Powered by Titanium, Full Sidewall, Base: P-Tex 4504
  • Geometrija: 125_74_104
  • Dužina/Radius: 163 (14.0), 168 (15.0), 173 (16.0), 178 (17.0)
  • Vez: rMotion2 12 GW (6877T1.VB)

Tip&Tail Rocker (odignut i vrh i rep skije) - blagi Rocker u vrhu i repu u kombinaciji sa klasičnim Camber profilom ispod nogu. Volkl inženjeri su stvorili idealnu mešavinu za prednji Carving, glatki zaokret i ulaz i izlaz sa ubrzanjem. Iako nije tako pokretan u mekom snegu, ovaj Rocker dizajn je dobar za čvrsti sneg i za park & pipe.

Speedwall Multilayer Woodcore - high-performance sidewall / woodcore konstrukcija - višeslojno drveno jezgro koje je Völkl spojio u jednu strukturu, gde je centralni deo jezgra napravljen od lakšeg drveta, kako bi se uštedelo na masi, a segmenti uz rubnike od gušćeg drveta, čime se poboljšava torziona krutost i smanjuje krivljenje, sveukupno dobijen je kvalitetniji prenos opterećenja na podlogu, veća preciznost i agilnost.

Powered By Titanium - iznad i ispod, XTD Sensor Wood Core i XTD Wood Core - jezgra, nalazi se sloj titanijuma koji ojačava skiju i dodaje snagu i stabilnost. Tanko ali izuzetno jako proširenje od legure aluminijuma omogućava nenadmašno prigušenje vibracija, naročito pri velikim brzinama.

Speedwall Technology - bočni zidovi više nisu izrađeni od istog materijala kao i spoljni pokrivač skije, obzirom da vrhunski skijaši najvećim delom provode vreme na rubnicima - kantnama, već je izrađen od kompozitnog materijala identičnog onom na kliznoj ploči skije. Klizna površina na bočnom zidu skije, smanjuje trenje prilikom agresivnog ulaska u zavoj i pospešuje performanse, dok je bočni zid moguće servisirati i voskariti kao klizne površine.

UVO (Ultimate Vibration Object), slobodno plutajući objekat koji absobuje vibracije po svim osama, u opsegu od 360º.
Svojevrsni adapter postavljen na prednjem delu skije, sadrži lebdeće elemente u unutrašnjosti, koji se potpomognuti silama prilikom skijanja inercijom kreću u sve tri ose, te samim time smiruju neželjene vibracije. Upravo ovakvo rešenje je zaslužno za jače prijanjanje kantni na sneg, time je omogućena veća agilnost, mirnija vožnja i poboljšana kontrola.

3D.GLASS je najnovija Volkl tehnologija koja dodatno poboljšava ukupne performanse i stabilnost skijanja čak i u kritičnim snežnim uslovima. U poređenju sa klasičnim staklenim konstrukcijama, trodimenzionalni i višestruko presavijeni slojevi stakla u području vrha i repa ili u području vezova rezultiraju povećanim prianjanjem rubova i živopisnijim povratnim ponašanjem u zavojima.

+ Poboljšan rebound u zavojima
+ Skija postaje primetno agilnija i živahnija
+ Povećan prenos snage na ivicu
+ Značajno poboljšan grip na ivicama, posebno na tvrdim i ledenim padinama

Base: P-Tex 4504 - super fast Word-Cup-Base

Više o proizvodu:Völkl

brend Volkl
Jedinica pakovanja set
Tip Za mešoviti teren
Širina struka 73 - 88 mm
Dužina skija > 170 cm
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Sistem Sa vezom
Dužina 173
Pol Za muškarce
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.