Šifra proizvoda: SKI-AAKFZZ20

SKIJE ELAN SLX FX EMX12 (DB1922)

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN SLX FX EMX12 (DB1922)
Uskoro na lageru
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE ELAN SLX FUSIONX EMX12.0

( SKI-AAKFZZ20 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

RACE PRECISION

Izgrađena od DNK trkačkih skija, Elan Precision Collection prkosi ograničenjima brzine i čitavu planinu čini trkačkom stazom.

Power & control to take charge.

Race linija predstavlja Elanovu krv. Ove skije su namenjene najzahtevnijim skijašima. Izgrađene su za skijaše čija je stručnost već gotovo savršena, za skijaše koji znaju šta žele od skijanja. Skije koje pripadaju Race klasi su beskompromisne strele. Bez obzira da li birate skije za ski cross, slalom ili grand slalom, od njih ćete uvek dobiti najviši mogući nivo ski stručnosti. Elan Race skije sada imaju potpuno novi oblik i identitet. Sinonim za brzinu, čvrstinu i snagu je strelica. Arrow tehnologija sada pokreće Elan Race kolekciju i poboljšava performanse. Skije su takođe ukrašene novim sportskim bojama, i novom Elan Racing Green nijansom. Race linija sastoji se od brojnih modela namenjenih profesionalnim takmičarima i odličnim rekreativnim skijašima.

Elan SLX

POWERFUL AGILITY
Uz kombinaciju snage i energije, SLX Fusion će vas sa potpunom preciznošću lansirati od jednog slaloma do drugog.

Vožnja kratkih i dinamičnih zavoja je umetnost kao nijedna druga koja zahteva maksimalni nivo poverenja u svoju opremu. Elan SLX Fusion pruža toliko potrebnu sigurnost uz upotrebu Arrow tehnologije. Ova inovacija kombinuje carbon booster plate - savijenu ploču od karbonskih vlakana koja prenosi energiju na vrhove, sa slojem titanijuma u obliku strelice koji prenosi energiju na rubnike. Skije imaju minimalan rocker profil za lak ulazak u zavoje, dok klasični profil na ostatku skija pruža savršenu stabilnost i prianjanje. Pored toga, Elan SLX Fusion dolazi sa RST bočnim zidovima, R2 Frame Woodcore jezgrom i dva sloja titanijuma. Krajnji rezultat je agilna skija u kratkim zavojima koja će savršeno povezati vaše slalomske zaokrete tokom cele vožnje, a da pri tome ne izgubite energiju.

Target User

- SKI LEVEL:
Intermediate - Advanced - Expert
○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
- TERRAIN:
Groomed - Variable - Powder
● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
- SPEED:
Slow - Medium - Fast
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ○ ○

  • Profil: Camber
  • Tehnologija: Arrow Technology, RST Sidewall, R2 Frame Woodcore, Dual Ti, Power Rebound System
  • Geometrija: 121/68/104
  • Dužina / Radius: 155(11), 160(12), 165(12.8), 170(13.5)
  • Sistem / Plate: Fusion X + Arrow Carbon Plate
  • Vez: EMX 12.0 GW FusionX BLK/GRN

Camber profil ima kontakt na ivicama od vrha do repa skije i omogućava vrhunsko prianjanje na rubnike, stabilnost i prenos snage punom dužinom skija.

Arrow technology je upotreba strateški oblikovanih ploča i titanijumskih strukturalnih slojeva na skijama, koji rade u harmoniji da bi pružili munjevit odziv sa world class preciznošću i tačnošću. Savijena kompozitna ploča je fiksirana na skiju i deluje kao booster koji generiše snagu za vrh skije. Sloj titanijuma u ​​obliku strelice istovremeno sakuplja i prenosi ovu energiju što se pretvara u trenutni superiorni pritisak na rubove.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

R2 Frame Woodcore je jedinstveno tip-to-tail drveno jezgro gde je mekši drveni centar ojačan okvirom od tvrdog drveta, koji omogućava jezgru da raspodeljuje silu od vrha do repa. Ova robusna konstrukcija omogućava raznovrsne flex obrasce za različite tipove skijanja i daje skijašu čisti osećaj poverenja u skijanje.

Dual TI ojačanje je sendvič drveno jezgro sa 2 sloja titanijuma. Ova konstrukcija pruža vrhunsku kontrolu na rubnicima i progresivni flex za skije visokih performansi.

Power Rebound System kombinuje podignut Fusion X sistem vezova i carbon booster ploču za snažan odaziv i preciznost za brze izlaske iz zavoja.

FUSION X
The next generation of binding systems.
Fusion X je Elanova nova generacija sistema vezivanja visokih performansi. Novi single connection dizajn omogućava glatko slobodno savijanje između skija i vezova, što dovodi do lake inicijacije zaokreta. 30% lakša, nova konstrukcija piramidalnog oblika, ojačana je titanijumom za dodatnu snagu i direktan, snažan odaziv od rubnika do rubnika. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog direktnog prenosa snage.

Više o proizvodu:ELAN

brend Elan
Jedinica pakovanja par
Tip Race
Širina struka < 73 mm
Dužina skija 162 - 170 cm
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Sistem Sa vezom
Dužina 170
Pol Za muškarce
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.