Šifra proizvoda: SKI-ABHGRK20

SKIJE ELAN PORSCHE DESIGN ELAN AMPHIBIO (DB1022)

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN PORSCHE DESIGN ELAN AMPHIBIO (DB1022)
95.400 RSD
80.990 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE ELAN PORSCHE DESIGN ELAN AMPHIBIO

( SKI-ABHGRK20 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

ALL MOUNTAIN AMPHIBIO

Osvojite sve terene preciznošću i snagom all-mountain Amphibio skija koje će vam dati samopouzdanje za savršene zaokrete.

Superior All Mountain versatility meets state of the art ski technology.

Amphibio serija - stalno razvijajuća, uvek inovativna, all-mountain ski kolekcija. Visoko svestrane, dinamične i okretne skije dizajnirane su za najbolje all-mountain skijaše. Poznate po svojim visokim performansama sa asimetričnim Amphibio profilom, serija dolazi na viši nivo sa Amphibio Truline tehnologijom za savršene zaokrete, dok Fusion X sistem vezova pruža glatku, slobodnu fleksibilnost. Amphibio serija ništa ne kompromituje i obećava sve što je potrebno da budete kralj padina.

Porsche Design Elan Amphibio

THE PISTE MACHINE
Elan sa ponosom objavljuje plodove svoje saradnje sa Porsche Design Studio-m u obliku ekskluzivne nove Porsche Design Amphibio skije, koja je vrhunac dizajnerske nadmoćnosti i tehnologije na snegu.

Za vrhunske skijaše koji vole brzinu na autoputu i na padinama - Porsche Design i Elan Black Edition. Skija koja je rezultat zajedničkog razvoja, savršen je osvajač skijaških staza i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ova elegantna mašina će rastopiti led pod nogama vrhunskom tehnologijom i najboljim materijalima i ukrotiti svaku padinu koju vidi. Amphibio Porsche Design je vrhunska vožnja napravljena sa Elanovom nagrađivanom tehnologijom i završena vrhunskim stilom inspirisanim Porsche Design-om. Pripremite se za celu planinu u savršenom stilu sa Amphibio Truline tehnologijom. Amphibio Porsche Design pruža veću stabilnost od racing skija i lakša je za rukovanje od mekih i razigranih freeride skija. Kad se dva legendarna brenda spoje u inovaciji i dizajnu, oni mogu premašiti sva očekivanja.

Target User

- SKI LEVEL:
Intermediate - Advanced - Expert
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ●
- TERRAIN:
Groomed - Variable - Powder
● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
- SPEED:
Slow - Medium - Fast
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ●

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TruLine Technology, RST Sidewall, Laminated Woodcore, Carbon, Dual Ti
  • Geometrija: 121/73/104
  • Dužina / Radius: 160(13.3), 166(14.5), 172(15.7), 178(17.0)
  • Sistem / Plate: Fusion X + Carbon Plate
  • Vez: EMX 12.0 GW Fusion X BLK/SIL

Amphibio koncept - jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio Truline Technology
Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja celom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Laminated Woodcore - laminirano drveno jezgro, specijalno oblikovano za svaki model i veličinu. Koristeći različite vrste drveta u raznim kombinacijama, omogućava prilagođavanje flex obrazca za različite namene. Ovo veoma izdržljivo i izuzetno brzo drveno jezgro, prenosi snagu direktno na rubnike i omogućava okretnost na različitim strminama.

Dual TI ojačanje je sendvič drveno jezgro sa 2 sloja titanijuma. Ova konstrukcija pruža vrhunsku kontrolu na rubnicima i progresivni flex za skije visokih performansi.

Carbon - lagan i jak materijal, obezbeđuje dodatnu potporu i ojaćanje na mestima gde je to potrebno.

FUSION X
The next generation of binding systems.
Fusion X je Elanova nova generacija sistema vezivanja visokih performansi. Novi single connection dizajn omogućava glatko slobodno savijanje između skija i vezova, što dovodi do lake inicijacije zaokreta. 30% lakša, nova konstrukcija piramidalnog oblika, ojačana je titanijumom za dodatnu snagu i direktan, snažan odaziv od rubnika do rubnika. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog direktnog prenosa snage.

Više o proizvodu:ELAN

brend Elan
Jedinica pakovanja par
Tip Za mešoviti teren
Širina struka 73 - 88 mm
Dužina skija > 170 cm
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Sistem Sa vezom
Dužina 172
Pol Za muškarce
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.