Šifra proizvoda: SKI-ACIGKM20

SKIJE ELAN BLACK MAGIC LS ELW9 (DB7962)

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN BLACK MAGIC LS ELW9 (DB7962)
25.900 RSD
30.500 RSD Special Price 25.900 RSD Ušteda - 4600 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-15%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE ELAN BLACK MAGIC LIGHT SHIFT ELW9.0

( SKI-ACIGKM20 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

ALL MOUNTAIN W STUDIO

Pravite savršene zavoje po snegu u svim uslovima, precizno i izvanredno uravnoteženo na skijama iz All-Mountain Elan W Studio kolekcije. Ova izuzetna porodica skija uliva samopouzdanje za uživanje na svim stazama.

Elan Black Magic

Black Magic skije su savršen izbor za početnice, rekreativke i avanturistički nastrojene elegantne dame koje vole da skijaju.

Black Magic dolazi sa Groove tip tehnologijom koja osigurava ravnotežu i kontrolu u svakom koraku. Elanovo Dual Woodcore jezgro ima energiju i živahnost što ga čini fantastičnom konstrukcijom, a Parabolic Rocker u vrhu će vam omogućiti brzu i laku inicijaciju zavoja.

  • Profil: Parabolic Rocker
  • Tehnologija: Groove tip technology, Full Power Cap, Dual Woodcore
  • Geometrija: 122/74/103
  • Dužina / Radius: 140(10.3), 146(11.3), 152(12.4), 158(13.9)
  • Sistem / Plate: LightShift System
  • Vez: ELW 9.0 GW SHIFT BLK/BLK

Parabolic Rocker - savršeni All-mountain proizvod, koji poboljšava učenje i napredovanje u skijanju. Pomaže u sticanju poverenja, brzog učenja i daje neverovatnu kontrolu prilikom zaokreta zbog Parabolic Rocker tehnologije koja kombinuje Early Rise profil, Parabolic Sidecut i Frontside Stabilizer. Groove tehnologija osigurava ravnotežu i kontrolu u svakom koraku.

Full Power Cap - lakša konstrukcija, jednostavniji zaokreti.

Dual Woodcore - dve simetrično uzdužno postavljena drvene letvice na spoljnim ivicama ski jezgra. Ovakva konstrukcija omogućava poboljšan prenos snage uz jednostavno rukovanje u različitim uslovima.

LightShift System - potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Napravljen od lakih materijala i tankih profila, LightShift sistem nudi neverovatno smanjenje težine koje omogućava skijašima uštedu energije. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Više o proizvodu:ELAN

brend Elan
Jedinica pakovanja par
Tip Za mešoviti teren
Širina struka 73 - 88 mm
Dužina skija 150 - 160 cm
Nivo znanja Početno- Srednji
Sistem Sa vezom
Dužina 158
Pol Za žene
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.