Šifra proizvoda: SC254587

KACIGA SKI SCOTT SYMBOL 2 PLUS

Home Ski oprema Ski kacige KACIGA SKI SCOTT SYMBOL 2 PLUS
15.930 RSD
10.350 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaKACIGA SKI SCOTT SYMBOL 2 PLUS

( SC254587 )

Ažurirane forme i dramatično nižeg profila Scott Symbol 2 Plus je savršena freeskier kaciga. 360° Pure Sound jastučići za uši i MIPS Brain Protection sistem čine Symbol 2 Plus jednom od najsigurnijih kaciga na tržištu.

Specifikacija:

  • MIPS Brain Protection System
  • Dual Active Venting system
  • Passive Goggle Venting system
  • Sistem podešavanja - Scott M-R.A.S
  • 360° Pure Sound
  • Materijal spoljašnjeg sloja: PC In-Mold / PC na dnu kacige
  • Materijal unutrašnjeg sloja: apsorpciona pena E.P.S

MIPS - Multi-directional Impact Protection System.
Scott & MIPS rade zajedno na razvoju bezbednosti kaciga od 2011. Ova bliska poslovna saradnja i Scott-ovo višedecenijsko iskustvo u razvoju kaciga, omogućili su potpunu integraciju MIPS sistema zaštite mozga u Scott kacige. MIPS karakteristični žuti dodatni sloj niske frikcije, nalazi se između glave i kacige. On ima za cilj da zaštiti mozak od udara pod uglom, umanjujući rotacionu akceleraciju mozga, koja je najčešći uzrok povreda moždanog tkiva.
Posebna pažnja je stavljena na obezbeđivanje integracije MIPS u kacigu, a da ne ometa prijanjanje, udobnost i ventilaciju.
Nošenjem kacige na glavi nećete primetiti da je MIPS tu, ali možete biti sigurni, u saznanju, da ste u slučaju pada veoma dobro zaštićeni.

Scott ski kaciga proizvedena "In-Mold" tehnologijom. Proces spajanja, spoljnog ( Microshell ) i unutrašnjeg ( EPS ) sloja, obezbeđuje sigurnu zaštitu u slučaju udarca i malu težinu.

Passive Goggle Venting system - usisni otvori postavljeni na prednji deo kacige, neposredno iznad ski naočara, uvlače vazduh kroz okvir naočara i uklanjaju ustajali vazduh koji uzrokuje zamagljuje. Rezultat je ventilacioni sistem koji omogućava da vaše ski naočare i kaciga efikasnije dišu.

Dual Active Venting system - Scott najnapredniji sistem ventilacije omogućava korisniku da precizno reguliše protok vazduha kroz kacigu, za optimalnu ventilaciju u svim vremenskim uslovima. Ovo se postiže pomoću dva, jednostavna za korišćenje, klizača koji omogućavaju fino podešavanje performansi ventilacije u prednjem i gornjem delu kacige.

Mikro Rotacioni sistem podešavanja, M.R.A.S., sa automatskim sistemom zaključavanja, osigurava precizno prilagođavanje obliku glave, garantuje udobno prijanjanje kacige na glavi.

Na planini bezbednost je na prvom mestu, i sposobnost da čujete šta se dešava oko vas jer vam to može spasiti život.
360° Pure Sound tehnologija povećava sposobnost sluha dok nosite Scott kacigu.
Podignite na viši nivo svoju sigurnost!

Više o proizvodu: SCOTT

brend Scott
Jedinica pakovanja kom
Veličina L (59-61cm)
Karakteristike Sa MIPS-om
Obim glave 59, 60, 61
Pol Unisex
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.