Šifra proizvoda: SKI-168409

KACIGA SKI MARKER ŽENSKA COMPANION

Home Ski oprema Ski kacige KACIGA SKI MARKER ŽENSKA COMPANION
8.990 RSD
7.120 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaKACIGA SKI MARKER COMPANION WOMEN

( SKI-168409 )

Marker Companion Lady... On Piste

Stil i brojne performans karakteristike čine je idealnom All Mountain kacigom za izuzetno široki spektar upotreba.

Companion je stilski dizajnirana kaciga za široki spektar upotreba, kako na negovanom terenu tako i izvan granica. Double In-Mold konstrukcija i brojne performans karakteristike čine je idealnom All Mountain kacigom za izuzetno širok spektar uslova. Podešavanje traje samo nekoliko sekundi zahvaljujući preciznom Rts Fit System-u, koji ima lako dostupan točkić za podešavanje. MarkAIR ventilacioni sistem obezbeđuje dovoljnu cirkulaciju vazduha i optimalnu temperaturu glave kako bi se sprečilo magljenje ski naočara.

Specifikacija:

 • In-Mold konstrukcija
 • 270° Edge Protection
 • Ventilacioni sistem: 2 Position Climate Control
 • MarkAIR ventilacioni sistem
 • Sistem za podešavanja treke brade: Fidlock Og Snap
 • Sistem prilagođavanja: Rts Fit System
 • Mogućnost lakog skidanja jastučića za uši / Audio Ready
 • Kaciga je opremljena sa integrisanim držačem trake-kaiša ski naočara
 • Volume Fleece unutrašnja antialergijska postava
 • Veličine: S 51-55 / M 55-59
 • Težina: S 420g / M 440g
 • Certification: CE-EN-1077-2007-Class-B

Volume Fleece - Razvijena posebno za žene, Volume Fleece postava, kao ekstra-topli, paperjasti Fleece koji se isključivo koriste u Companion Woman kacigama. Volume Fleece postava povećava udobnost nošenja i sprečava glavu od rashlađivanja. Karakteristike: antibakterijski tretman, brzo skidanje i mogućnost pranja u mlakoj vodi ( ručno ).

In-Mold konstrukcija - Extra light and world-class quality.
Marker ski kaciga proizvedena In-Mold tehnologijom. Spoljni polikarbonatski sloj i unutrašnji EPS sloj kacige, spojeni pod velikim pritiskom i temperaturom, čine neraskidivu vezu koja obezbeđuje izuzetno stabilnu, jaku i maksimalno sigurnu strukturu, omogućavajući malu težinu i optimalnu ventilaciju. Drugi polikarbonatski spoljašnji omotač u donjem delu kacige pruža dodatnu stabilnost i povećava ukupan nivo zaštite. Niska ukupna težina čini In-Mold kacigu superioranom u odnosu na konkurenciju u pogledu udobnosti nošenja.

Edge Protection - Sve Marker Double In-Mould i Hybrid Shell kacige imaju dodatnu polikarbonatsku ploču na njihovoj donjoj ivici za dodatnu sigurnost u slučaju bočnog udara. Ona takođe štiti od udaraca i udubljenja tokom transporta ili svakodnevne upotrebe.

2 Position Climate Control - Ventilacija unutar kacige može da se kontroliše pomoću podesive 2 Position Climate kontrole ( delimično ili potpuno zatvoren ). Ovo radi čak i sa rukavicama dok ste u pokretu! Pomerite klizač koji kontroliše protok količine vazduha u skladu sa vašim ličnim željama. Naravno MarkAir Channel System će pomoći održavanju glave toplom i suvom, čak i ako su kontrole potpuno zatvorene. Kada je potpuno otvorena ventilacija, specijalni dizajn ventila sprečava preveliko rashlađivanje.

MarkAIR - ventilacioni sistem - kompleksan MarkAIR kanalni sistem koji se koristi u svim Marker kacigama je najnapredniji sistem regulacije temperature na raspolaganju. Sastoji se od precizno izračunate mreže odušak-otvora i vazdušnih kanala, da kombinuju ventilaciju spoljne ljuske sa unutrašnjim kanalima u EPS-peni. Ovo omogućava MarkAIR kanalnom sistemu da bukvalno izvuće topao i vlažan vazduh van naočara, i duž vazdušnih kanala kroz kacigu značajno smanji bilo kakvo magljenje naočara. U isto vreme postoji konstantan i prijatan protok vazduha za hlađenje celog sistema koji se reguliše automatski. Ovo obezbeđuje hladnu glavu bez obzira na situaciju, bez potrebe za ručnim podešavanjima.

Fidlock Og Snap - inovativni zatvarač trake kacige - izuzetno pogodan za korišćenje. Fidlock Og Snap je prvi magnetni bezbednosni sistem zatvaranja sa kliznim mehanizom koji se može otvoriti i zatvoriti jednom rukom. Ovo obezbeđuje izuzetno bezbedno držanje slučaju sudara, a ipak se može upravljati veoma brzo čak i u ski rukavicama.

Rts Fit System - rotacija za veličinu - nema jednostavnijeg načina.
Rts Fit Sistem za podešavanje pomoću točkića za promenu veličine za udobnije prijanjanje na glavi.
Konstrukcija u tri tačke na zadnjem delu glave se prilagođava vašem ličnom obliku glave, u sekundi, zahvaljujući rotacionom prilagođavanju.

Removable Earpads – Audio Ready - ergonomski dizajn jastučića za uši, sa mogućnošću skidanja, osigurava udobno prijanjanje i veoma dobru toplotnu izolaciju. Svi jastučići za uši AUDIO READY za sve aktuelne sisteme, što znači da oni rade sa zvučnim sistemom i / ili mobilnog telefona. Karakteristike: lako skidanje i ručno pere u mlakoj vodi.

Više o proizvodu: MARKER

brend Marker
Jedinica pakovanja kom
Veličina S (51-55)
Obim glave 51, 52, 53, 54, 55
Pol Za žene
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.