Šifra proizvoda: SKI-16990570

KACIGA SKI MARKER ŽENSKE AMPIRE purple

Home Ski oprema Ski kacige KACIGA SKI MARKER ŽENSKE AMPIRE purple
13.400 RSD
7.990 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaKACIGA SKI MARKER AMPIRE W

( SKI-16990570 )

Marker Ampire... Freeride / All Mountain kaciga

Ako je skijanje vaša prava strast i želite superiornu zaštitu, onda je AMPIRE kaciga za vas.

Ampire Women - nastala na osnovu Ampire Men kacige, ženska verzija je prilagođena do poslednjeg detalja da reflektuje šta žene žele. Ekstra-meki VOLUME FLEECE unutrašnja postava nudi izuzetnu udobnost i značajnu podršku u toplini, i naravno ima mogućnost skidanja radi pranja. 2 Position Climate Control - ventilacija kacige koja može brzo da se podesi, da odgovara potrebama pojedinca. To garantuje optimalnu klimu pri svim spoljnim temperaturama.

Specifikacija:

 • Hybrid Shell konstrukcija
 • Ventilacioni sistem: 2 Position Climate Control
 • MarkAIR ventilacioni sistem
 • Sistem za podešavanja treke brade: Fidlock Og Snap
 • Sistem prilagođavanja: Rts Fit System
 • Xdry Performance unutrašnje antialergijske postave (W: Volume Fleece)
 • Mogućnost lakog skidanja jastučića za uši
 • 360° Edge Protection
 • Kaciga je opremljena sa integrisanim držačem trake-kaiša ski naočara
 • Veličine: S 51-55 / M 55-59
 • Težina: S 445g / M 485g
 • Certification: CE EN 1077:2007 Class B

Hybrid Shell Construction - Najbolje od oba sveta za maksimalne zahteve bezbednosti: Hybrid Shell konstrukcija kombinuje težinu i udobnost, prednosti "In-mold" tehnologije sa robusnostnom Hard Shell konstrukcijom. U slučaju sudara, Hard Shell spoljni omotač nije samo veoma izdržljiv, već distribuira pritisak preko njegove površine. Ekstra - lagana "In-mold" ljuska za donji deo glave, obavija oko celog zadnjeg dela glave, da obezbedi optimalnu zaštitu. Finalni proizvod je Premium kaciga karakteriše najviši nivo tehnologije, malu ukupnu težinu, izvanrednu udobnost i jedan ABS spoljašnji omotač za maksimalnu izdržljivost, top ventilaciju i fini izgled koj će ostati čak i posle naporne atraktivne upotrebe.

2 Position Climate Control - Ventilacija unutar kacige može da se kontroliše pomoću podesive 2 Position Climate kontrole ( delimično ili potpuno zatvoren ). Ovo radi čak i sa rukavicama dok ste u pokretu! Pomerite klizač koji kontroliše protok količine vazduha u skladu sa vašim ličnim željama. Naravno MarkAir Channel System će pomoći održavanju glave toplom i suvom, čak i ako su kontrole potpuno zatvorene. Kada je potpuno otvorena ventilacija, specijalni dizajn ventila sprečava preveliko rashlađivanje.

MarkAIR - ventilacioni sistem - kompleksan MarkAIR kanalni sistem koji se koristi u svim Marker kacigama je najnapredniji sistem regulacije temperature na raspolaganju. Sastoji se od precizno izračunate mreže odušak-otvora i vazdušnih kanala, da kombinuju ventilaciju spoljne ljuske sa unutrašnjim kanalima u EPS-peni. Ovo omogućava MarkAIR kanalnom sistemu da bukvalno izvuće topao i vlažan vazduh van naočara, i duž vazdušnih kanala kroz kacigu značajno smanji bilo kakvo magljenje naočara. U isto vreme postoji konstantan i prijatan protok vazduha za hlađenje celog sistema koji se reguliše automatski. Ovo obezbeđuje hladnu glavu bez obzira na situaciju, bez potrebe za ručnim podešavanjima.

Fidlock Og Snap - inovativni zatvarač trake kacige - izuzetno pogodan za korišćenje. Fidlock Og Snap je prvi magnetni bezbednosni sistem zatvaranja sa kliznim mehanizom koji se može otvoriti i zatvoriti jednom rukom. Ovo obezbeđuje izuzetno bezbedno držanje slučaju sudara, a ipak se može upravljati veoma brzo čak i u ski rukavicama.

Rts Fit System - rotacija za veličinu - nema jednostavnijeg načina.
Rts Fit Sistem za podešavanje pomoću točkića za promenu veličine za udobnije prijanjanje na glavi.
Konstrukcija u tri tačke na zadnjem delu glave se prilagođava vašem ličnom obliku glave, u sekundi, zahvaljujući rotacionom prilagođavanju.

Xdry Performance Lining - Tehnička performans postava koja obezbeđuje optimalnu toplotnu efikasnost. Tekstura materijala izolira od hladnoće i u slučaju viška toplote, vazduh se transportuje napolje. Pored ovoga i vlaga se transportuje nagore da spreči prekomerno znojenje. Karakteristike: antibakterijski tretman, brzo skidanje i mogućnost pranja u mlakoj vodi ( ručno ).

Removable Earpads – Audio Ready - ergonomski dizajn jastučića za uši, sa mogućnošću skidanja, osigurava udobno prijanjanje i veoma dobru toplotnu izolaciju. Svi jastučići za uši AUDIO READY za sve aktuelne sisteme, što znači da oni rade sa zvučnim sistemom i / ili mobilnog telefona. Karakteristike: lako skidanje i ručno pere u mlakoj vodi.

Edge Protection - Sve Marker Double In-Mould i Hybrid Shell kacige imaju dodatnu polikarbonatsku ploču na njihovoj donjoj ivici za dodatnu sigurnost u slučaju bočnog udara. Ona takođe štiti od udaraca i udubljenja tokom transporta ili svakodnevne upotrebe.

Više o proizvodu: MARKER

brend Marker
Jedinica pakovanja kom
Veličina S (51-55)
Obim glave 51, 52, 53, 54, 55
Pol Za žene
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.