Šifra proizvoda: O9442

NAOČARE OAKLEY RADAR EV ADVANCER

Home Oprema Ski oprema Naočare Naočare za sunce NAOČARE OAKLEY RADAR EV ADVANCER
Od 21.300 RSD do 26.600 RSD
21.300 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaNAOČARE OAKLEY RADAR EV ADVANCER

( O94420638 )

Oakley

Oakley sportske naočare kombinuju dizajn i funkcionalnost na neusporediv način. Sa svojim jasno prepoznatljivim sportskim korenima, modeli nude estetiku bez premca i brojne inovacije. Izbor se kreće od sportskih naočara do high-end performans modela. Fokus na svim proizvodima je na maksimalnoj udobnosti nošenja, vrhunskoj zaštiti i najboljoj vidljivosti.

Oakley Radar Ev Advancer

Oakley Radar EV Advancer diže dokazane inovacije Radar EV naočara na viši nivo sa višim oblikom stakla koji stvara novu estetiku dizajna i Oakley Advancer tehnologijom, koja je dizajnirana da vas održi hladnim i bez magle u najtežim uslovima, tako da se sportisti mogu kretati pouzdano i bez problema na bilo kojoj brzini.

 • ● Model: Oakley Radar Ev Advancer
 • Boja rama: Matte Black
 • Fit: Standard
 • Product Code: OO9442-0638

 • ● Stakla:
 • Boja stakla: Clear Black Iridium Photochromic
 • Tip stakla: Photochromic
 • Transmisija svetla: 69 - 23%
 • Svetlosni uslovi: Changing Conditions / Protection Index 1-2 / za promenjive svetlosne uslove
 • Kontrast: Neutral
 • Boja baze stakla: Clear
 • UV zaštita: Sva Oakley stakla blokiraju 100% UVA, UVB i UVC zrake i štetno plavo svetlo do 400nm

 • ● Karakteristike
 • Lagani O Matter materijal rama pruža trajnost i udobnost tokom celog dana
 • Unobtainium jastučići za uši i nos povećavaju grip znojenjem kako bi držali naočare sigurno na mestu bez žrtvovanja udobnosti
 • No Fog Advancer Technology - Advancer tehnologija je dizajnirana da odmah otvori protok vazduha za borbu protiv zamagljivanja i pregrevanja

Tehnologije:

● O Matter
Oakley injection molded thermoplastic O Matter materijal za ram obezbeđuje poboljšanu čvrstoću i fleksibilnost u odnosu na tradicionalni acetat, a napravljen je tako da izdrži od promena ili deformacija tokom vremena.

● Unobtainium
Prvi put predstavljen na Oakley sport performance proizvodima, Unobtainium jastučići za uši i nos pružaju povećanu udobnost i performanse. Povećava grip znojem.

● Advancer Technology
Advancer tehnologija pomaže u borbi protiv zamagljivanja stakla i pregrevanja. Tokom vožnje bicikla ili trčanja može se desiti zamagljivanje stakla i pregrejavanje koje se može dogoditi zbog nedostatka ventilacije. Zamagljivanje prekida vizuelnu jasnoću sportiste, a zauzvrat utiče na performanse. Bez ventilacije može se pregrejati i glava. Dakle, sve aerodinamične prednosti koje dobijamo od vrhunskih sunčanih naočara i kaciga su izgubljene zbog toga što telo nesvesno reguliše tempo. Međutim, Oakley je doveo Advancer tehnologiju do svojih proizvoda. Pritiskom na mali prekidač, na nosnom mostu naočara, naočare se blago udaljavaju od lica i omogućava se protok vazduha u borbi sa zamagljivanjem i pregrejavanjem.

● UV Protection
Možete biti zaslepljeni onim što ne vidite.

Nevidljivi oblik radijacije, UV zraci obasipaju vaše mrežnjače sa 186.000 milja u sekundi. Oštećenje očiju povezano sa UV zračenjem uključuje katarakt, fotokeratitis i pterigijum. UV oštećenja se vremenom povećavaju. Uopšte ne osećate UV zrake, tako da ne postoji prirodno upozorenje da se nanosi šteta. I mada oblaci smanjuju nivo UV zraka koji dopire do vaših očiju, oblaci ne blokiraju UV zrake potpuno - što znači da vaše oči mogu biti izložene UV zracima čak i po oblačnom vremenu.

Thermonuclear Protection
Oakley Plutonite® materijal za stakla zaustavlja svaku talasnu dužinu ultraljubičastog zračenja iz termonuklearne peći sunca, a ne samo oblik niže energije koji se zove UVA. Čak i Oakley providna stakla filtriraju 100% UV zračenja.

- Oakley Plutonite filtrira 100% UVA, UVB, UVC i štetno plavo svetlo do 400nm.
- Sam materijal stakla blokira UV zrake, tako da se ne morate oslanjati na tanak površinski premaz koji može da se skine ili ogrebe.
- Oakley optičke tehnologije omogućavaju zakrivljenost stakla koja poboljšava zaštitu na vrhu i bočnim stranama očiju.
- Sva Oakley sunčana stakla i Oakley Authentic Prescription Lenses pružaju 100% UV zaštitu.

● Photochromic- stakla
Oakley fotohrom stakla pomažu vam da se prilagodite promenljivim svetlosnim uslovima tako da uvek možete uraditi na najbolji način.
- Vaša stakla neće biti previše tamna kada sunce zalazi ili previše svetla kada sija kroz oblake.

● Iridium premaz za stakla smanjujee odsjaj dok balansira transmisiju svetlosti i prepoznavanje boja u svim vremenskim uslovima.

Više o proizvodu: Oakley

brend Oakley
Jedinica pakovanja kom
Stakla Jedno staklo, Polarizaciona
Kategorija S3 / Sunčano
Tip Sportske
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.