Šifra proizvoda: SKI16119411015

RUKAVICE VIKING PENDRAGON blue

Home Ski odeća Ski rukavice RUKAVICE VIKING PENDRAGON blue
7.250 RSD
5.800 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaRUKAVICE VIKING PENDRAGON

( SKI16119411015 )

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

Viking Pendragon ski rukavice...

  • Spoljni materijal: Polyamide Taslon / Rubber Elastane
  • Postava: Poly-brushed
  • Dlan: PU
  • Izolacija: Thinsulate
  • Membrana: Aqua Thermo Tex

Aqua Thermo Tex - ATT savremena membrana štiti od spoljnih atmosferskih uslova, omogućavajući istovremeno slobodan protok vodene pare. Fleksibilna, mehanički otporna, zadržava parametre visokih performansi. Mikroskopske rupe, ravnomerno raspoređene celom površinom, garantuju visoku paropropusnost.

Thinsulate izolacija - najbolji mogući sistem izolacije koji omogućava savršenu kombinaciju topline, lakoće i fleksibilnosti. Koristi se kao sloj zaštite u rukavicama, čuva ruke toplim i pruža udobnost, kao i izolaciju od hladnog vazduha mnogo efikasnije drugih vlakana. Thinsulate izolacija ne apsorbuje vodu.

Više o proizvodu:Viking

brend Viking
Jedinica pakovanja par
Veličina L
Veličina L
Pol Za muškarce
Model Sa prstima
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.