Šifra proizvoda: SKI16620912009

RUKAVICE VIKING COACH LOBSTER black

Home Ski odeća Ski rukavice RUKAVICE VIKING COACH LOBSTER black
7.400 RSD
5.900 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaRUKAVICE VIKING COACH LOBSTER

( SKI16620912009 )

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

Viking Coach Lobster, Snowboard rukavice...

  • Spoljni materijal: Poly Twill / Goat Leather
  • Postava: Poly-brushed
  • Dlan: Amara / Goat Leather
  • Izolacija: Thinsulate
  • Membrana: Aqua Thermo Tex

Thinsulate izolacija - najbolji mogući sistem izolacije koji omogućava savršenu kombinaciju topline, lakoće i fleksibilnosti. Koristi se kao sloj zaštite u rukavicama, čuva ruke toplim i pruža udobnost, kao i izolaciju od hladnog vazduha mnogo efikasnije drugih vlakana. Thinsulate izolacija ne apsorbuje vodu.

Aqua Thermo Tex - ATT savremena membrana štiti od spoljnih atmosferskih uslova, omogućavajući istovremeno slobodan protok vodene pare. Fleksibilna, mehanički otporna, zadržava parametre visokih performansi. Mikroskopske rupe, ravnomerno raspoređene celom površinom, garantuju visoku paropropusnost.

Više o proizvodu:Viking

brend Viking
Jedinica pakovanja par
Veličina L
Veličina L
Karakteristike Ostale membrane
Pol Za muškarce
Model 2+3 (Lobster)
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.