Šifra proizvoda: O521702

PANTALONE OAKLEY ŽENSKE MOONSHINE 2.0 INSULATED 2L

Home Ski odeća Ski pantalone PANTALONE OAKLEY ŽENSKE MOONSHINE 2.0 INSULATED 2L
18.990 RSD
11.990 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaPANTALONE OAKLEY W MOONSHINE 2.0 INSULATED 2L

( O521702 )

Oakley

Oakley je nagon za rešavanje problema. Potreba da budete hrabri i prkosni kroz ikonične dizajne. Mišljenje koje izaziva naš vlastiti način razmišljanja i zanemaruje status quo.

Oakley Moonshine 2.0 Insulated 2L

Od skijaških staza do koliba, Moonshine 2.0 Insulated 2L 10K pantalone sa streč tkaninom nude performanse i živopisan stil. Legendarni 3M Thinsulate i FN Dry 10K Hydrophilic laminiranje pružaju vodootpornu, prozračnu zaštitu za vrhunsko upravljanje toplinom i vlagom, dok jedinstveni ventilacioni sistem sa rajsferšlusom osigurava dodatnu udobnost za hlađenje kad je potrebno. Nogavice sa rajsferšlusom omogućavaju jednostavno oblačenje i skidanje, a tri vodonepropusna spoljna džepa sa rajsferšlusom drže na sigurnom vaše stvari.

57% Polyester
43% Sorona

● Oakley FN Dry tehnologija - zaštitni sloj koji se nanosi na tkaninu kako bi bili suvi i zaštićeni od najoštrijih elemenata, deluje kao barijera elementima. FN Dry omogućava toplini i znoju da izlaze isparavanjem, omogućujući vam da budete topli, suvi i ugodni.

Waterproof: 10,000mm H2O - Breathability: 10,000 g/m2/24 h

● Thinsulate
Originalna toplina bez obilne izolacije. Centimetar po centimetar, nijedna izolacija vas ne čini toplijim od Thinsulate. Kada upoređujete jednake debljine, Thinsulate izolacija obezbeđuje do dvostruko više toplote od ostalih visokoizolacionih izolacionih materijala i gotovo jedan i po put topline paperja.

Više o proizvodu: Oakley

brend Oakley
Jedinica pakovanja kom
Tip Freeski/Snowboard
Veličina S
Veličina S
Pol Za žene
Membrana 6.000 - 10.000 mm
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.