Šifra proizvoda: SKI500165360

AKTIVNI VEŠ VIKING ŽENSKI CLOE

Home Ski odeća Aktivni veš AKTIVNI VEŠ VIKING ŽENSKI CLOE
6.300 RSD
4.990 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaBASE LAYER VIKING CLOE SET

( SKI500165360 )

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

Lady line... Viking Base Layer Level 2, nosi se kao osnovni sloj ispod redovne ( sportske ) odeće.

  • Materijal: 63% Polyamide/ 29% Polyester/ 8% Elasthanne
  • Brzo sušenje
  • Ravni šavovi
  • Visoka fleksibilnost
  • Udobna
  • Druga koža

Tokom visokih energetskih aktivnosti, telo naporno radi da reguliše temperaturu. Base Layer je dizajniran da smanjili to opterećenje, projektovan da telo drži hladnim kada se znojite i toplim kada Vam je hladno.
Proizveden bez šavova kako bi se osigurala dodatna udobnost.
Tkanina nudi odlične paropropusne osobine, elastin omogućava veliki raspon pokreta.
Specifičan dizajn omogućava vrhunsko prijanjanje i prilagodljivost telu, pruža savršenu podršku, prati svaki pokret savršeno, obezbeđuje lake pokrete, udobnost i kompatibilnost sa spoljnim slojem odeće.

Base Layer Level 2
Linija bešavnih proizvoda. Veoma elastičan, savršeno se uklapa u oblik tela. Upotreba mrežaste strukture, u zonama prekomernog znojenja, povećava apsorpciju vlage. Dodatna tkanina na laktovima i kolenima štiti od udara i pruža dodatnu izolaciju. Base Layer ima antistatične i anti-alergijske osobine sprečava alergije i iritaciju.
Posebno se preporučuje za aktivnosti kao što su skijanje, snowboarding, hiking, rekreacija na otvorenom, planinarenje, zimski izleti.

Više o proizvodu:Viking

brend Viking
Jedinica pakovanja set
Tip Set
Veličina S
Veličina S
Pol Za žene
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.