Šifra proizvoda: ski_830830001_c

SNOWBOARD NITRO BEAST

Home Snowboard Snowboard daske SNOWBOARD NITRO BEAST
66.250 RSD Special Price 56.300 RSD Ušteda - 9.950 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-15%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaSNOWBOARD NITRO BEAST

( SKI-830830001 )

Men´s Park

Kleveland, Ettala, and Bergrem Approved!

Beast su konstruisali i dizajnirali i za najbolje svetske freestyle snowbordere ove generacije, poslednje generacije i buduće generacije - TTorgeir Bergrem, Eero Ettala i Marcus Kleveland. Kao što vidite na slici, ovaj snowbord nije šala; pruža podršku, pop, brzinu i fleksibilnost koji su vam potrebni da biste bili na čelu napredovanja u parku i van njega.

 

Riding Style

Backcountry

●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○

All Mountain

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○

Park

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●●

 

Flex

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○

 

Specifikacija & Tehnologije

Characteristics

 • Shape: Twin
 • Camber: Trüe
 • Width: Standard and Mid-Wide
 • Flex: Park
 • Sidecut: Radial

Special Features

 • Powercore II
 • Whiplash Core Profile
 • Ureshred Sidewalls
 • Tri-Lite Laminates
 • Ballistic Impact Panels
 • Diamond Band
 • Railkiller Edge
 • Sintered Speed Formula II Base

Dužina(cm): / Širina struka (mm) / Recommended weight (kg):

158 / 250 / 60-80
157 mid-wide / 254 / 65-85
155 / 247 / 55-75
151 / 241 / 50-70

 

● Twin Shape: Nos i rep su iste širine i dužine.

 

● TRÜE CAMBER

TRUE CAMBER je dobri stari standardni camber, koji obezbeđuje stabilnost. Količina podrške koju dobijate od camber daske je bez premca u odnosu na bilo koji drugi camber dizajn.
Nitro TRUE CAMBER varira između modela dasaka jer svaka daska je posebno dizajnirana za određeni teren ili tip vožnje, na primer TRUE CAMBER u Nitro Panteri ima veću visinu za maksimalan odziv, dok su TRUE CAMBER u Nitro freestyle daskama niži da vam pruže freestyle friendly flex, bez gubitka podrška i poverenje koje su vam potrebni za brza sletanja. Camber je Camber, nema smisla preterano komplikovati!

 

● PARK: TUNED FOR PROGRESSION

Posebno podešen za vožnju u parku, ovaj flex obrazac je praštajući, ali reaguje; omogućavajući vam da svoju vožnju podignete na sledeći nivo na skokovima i šinama.

 

● RADIAL SIDECUT

Najjednostavniji i najčešći od svih sidecut-ova: jedan jedini radijus čini ovaj sidecut izuzetno raznovrsnim i predvidljivim.

 

● POWER CORE II: ENHANCED PERFORMANCE AND EXTRA STRENGTH

Powercore II je jezgro od topolovog drveta od vrha do repa sa dodatnim uzdužnim strukturalnim komadima od bukovog drveta za nenadmašnu snagu, glatku reakciju i ludi snap.

 

● WHIPLASH CORE PROFILE: MAXIMUM OLLIE POWER

Ovaj profil ima smanjenu debljinu između umetaka za vezove sa dodatkom mesa izvan vaših stopala za maksimalnu snagu ollie-a, uz održavanje savršenog press flex-a.

 

● URESHRED SIDEWALLS

Sve Nitro daske za park su opremljene sa URESHRED sidewall: Baš kao i Skate točkovi i čaure, ovi sidewall su napravljeni od poliuretana, što ih čini visoko otpornim na udarce i abraziju, kao i odlične karakteristike prigušenja. Zajedno sa Nitro ekskluzivnim Railkiller Edges, Nitro URESHRED sidewall pružaju vrhunski paket izdržljivosti ivica i osećaja.

 

> ● TRI-LITE LAMINATES: RESPONSIVE AND BALANCED

Savršena mešavina kontrole flex-a i torzije, Nitro podešeni Tri-Lite laminati sa vlaknima koja se kreću u 3 smera omogućavaju brzo okretanje daske sa visokim odzivom.

 

● BALLISTIC IMPACT PANELS

Kevlar se koristi u pancirima i za zaštitu vašeg jezgra. Koristimo ga na strateškim mestima oko interfejsa veza za ploču da bismo zaštitili konstrukciju od udaraca tokom teškog sletanja.

 

● DIAMOND BAND

Karbonska vlakna za ojačanje su ultra jaka, ali lagana. Strune od vrha do repa prenose osećaj do vozača kako bi vam pomogle da vozite dasku i imate kontrolu.

 

● RAILKILLER EDGE

Vaše tajno oružje za šine, stene i dugovečnost! Sa svojim jedinstvenim profilom ivica i otpornošću na udare većom od 200% u poređenju sa standardnom ivicom – Railkiller Edge je dvostruko deblji i dvostruko jači. Ova vlasnička konstrukcija može da se nosi sa bilo kojim rail izazovom. Uzmite im turpiju ili ih snažno vozite i istrošite ih prirodno, ovaj komad čelika ima dovoljno mesa za godine zlostavljanja.

 

● SINTERED SPEED FORMULA II: FASTEST AND DURABLE

Raketna nauka stavljena u pogon! Formula nanotehnološkog voska duboko umetnuta u Nitro sinterovani osnovni materijal čini osnovnu površinu brzom u svim snežnim uslovima. Visoko podešena, ali izuzetno izdržljiva, SPEED FORMUL A II Base tehnologija je ekskluzivno predstavljena na Nitro vrhunskim daskama.

 

 

Više o proizvodu: NITRO

Širina struka Regular
Pol Unisex
Dužina 150 - 154 cm, 155 - 159 cm
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Taivan
Proizvođač NITRO SNOWBOARD
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.